Beoordelingen van klanten voor Philips Philips LED-TV 32PFL5605H 81 cm (32") 1080p Full HD digitale TV met Pixel Plus HD

Philips Philips LED-TV 32PFL5605H 81 cm (32") 1080p Full HD digitale TV met Pixel Plus HD

De Philips 32PFL5605H LED-TV uit de 5000-serie biedt schitterende LCD-beeldkwaliteit op een ultraplat scherm van 81 cm (32"). Beleef alles alsof u erbij bent dankzij Pixel Plus HD en indrukwekkend geluid uit onzichtbaar weggewerkte luidsprekers.
4,259
4,3
(135 beoordelingen) 134
Snapshot van scores openen
Opbouw beoordelingscijfer 135 beoordelingen
5 sterren
51
4 sterren
71
3 sterren
10
2 sterren
3
1 ster
0
124 van de 13294%klanten zouden dit product aanbevelen.
Beoordelingen van klanten voor Philips LED-TV 32PFL5605H 81 cm (32") 1080p Full HD digitale TV met Pixel Plus HD
Beoordeling 1 voor Philips LED-TV 32PFL5605H 81 cm (32") 1080p Full HD digitale TV met Pixel Plus HD
Avatar van klant
Geschreven door:jack58
vanouderkerk aan den ijssel
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
3 / 5
3 / 5

redelijk

Gepost op28 juli 2013
redelijk goede tv. prijs kwaliteit is in overeenstemming
Voordelengoed beeld lekker plat
Nadelenzacht geluid valt overigens regelmatig weg
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
3 / 5
3 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 2 voor Philips LED-TV 32PFL5605H 81 cm (32") 1080p Full HD digitale TV met Pixel Plus HD
Avatar van klant
Geschreven door:Petjes
van4251 Werkendam, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Dit product voldoet aan mijn verwachtegingen.

Gepost op21 juli 2013
Een mooi en goed product , beeld helder en scherp .
Instellen en bediening gemakkelijk !
Het nadeel van de Philips toestellen vind ik het opstarten , duurt veel te lang .
Voordelengemakkelijke installatie
Nadelenopstarten van tv duurt vrij lang
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
3 / 5
3 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 3 voor Philips LED-TV 32PFL5605H 81 cm (32") 1080p Full HD digitale TV met Pixel Plus HD
Avatar van klant
Geschreven door:Jantje12345592a
vanAmsterdam, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:18-30
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Mooi beeld, uitstekende kwaliteit en design

Gepost op20 juli 2013
Goede tv, prijs is zeer goed. Fraai design en afstandsbediening licht fijn in je hand heb momenteel een led en lcd van dit merk omdat het me goed is bevallen! Dus ik zeg: zeker een aanrader.
Voordelengoede afstandsbediening bereik, leuk interface, prijs en kwaliteit zeer goed
Nadelengeen
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
3 / 5
3 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 4 voor Philips LED-TV 32PFL5605H 81 cm (32") 1080p Full HD digitale TV met Pixel Plus HD
Avatar van klant
Geschreven door:WicovH
vanRotterdam, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Een prima product.

Gepost op3 juli 2013
Ik ben zeer tevreden met deze tv, uitstekende beeldkwaliteit via digitale tv ontvangst.
De geluidskwaliteit valt wat tegen.
Voordelenbeeldkwaliteit
Nadelengeluidskwaliteit
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 5 voor Philips LED-TV 32PFL5605H 81 cm (32") 1080p Full HD digitale TV met Pixel Plus HD
Avatar van klant
Geschreven door:diethomasso
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Dit product is zeer geschikt, en heeft een hoog gebruiksgemak

Gepost op27 juni 2013
Het product heeft alle functies die gewenst zijn. Alleen de CI+ module is af en toe wat traag.
Voordelenenergie zuinig
Nadelentrage ci+ module
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 6 voor Philips LED-TV 32PFL5605H 81 cm (32") 1080p Full HD digitale TV met Pixel Plus HD
Avatar van klant
Geschreven door:RobRH
vanDen Haag, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs!

Gepost op23 juni 2013
Prijs/kwaliteits verhouding is uitstekend.
-Soms is het nodig om het apparaat te herprogrammeren.
Voordelenprachtig beeld
Nadelenherprogrammeren
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 7 voor Philips LED-TV 32PFL5605H 81 cm (32") 1080p Full HD digitale TV met Pixel Plus HD
Avatar van klant
Geschreven door:peet54
vanWeesp
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Prima prijs kwalireit verhouding

Gepost op23 juni 2013
Prima toestel! Goed beeld.
Gebruiksvriendelijke goede eigenschappen.
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
3 / 5
3 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 8 voor Philips LED-TV 32PFL5605H 81 cm (32") 1080p Full HD digitale TV met Pixel Plus HD
Avatar van klant
Geschreven door:bonniet100
vanBedum
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:Minder dan een maand
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Goed werkend apparaat; doet wat ervan wordt verwacht.

Gepost op23 juni 2013
Prima koffiezetapparaat; de filterhouder draait over links, dat is wel even wennen.
Voordelenmooie machine automatische aan/uit schakelaar
Nadelenfilterhouder draait over links
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 9 voor Philips LED-TV 32PFL5605H 81 cm (32") 1080p Full HD digitale TV met Pixel Plus HD
Avatar van klant
Geschreven door:leome
vanEindhoven, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Dit product vol doet in zijn geheel aan mijn eisen

Gepost op15 juni 2013
Beeld is goed, ook met HD TV, het opstarten van de TV zou sneller mogen en het geluid is wat blikkerig
Voordelengoed beeld
Nadelengeluid
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 10 voor Philips LED-TV 32PFL5605H 81 cm (32") 1080p Full HD digitale TV met Pixel Plus HD
Avatar van klant
Geschreven door:Chongkitt
vanAmsterdam-ZO
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

dit product is een aanwinst

Gepost op13 juni 2013
het enige nadeel is, dat na enkele uren tv kijken de boodschap komt , dat als je niet op ok drukt de tv in stanby gaat. Dit kan niet met de gewone afstandsbediening, maar moet met die van het toestel zelf. Ik vind dit behoorlijk irritant.
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 11 voor Philips LED-TV 32PFL5605H 81 cm (32") 1080p Full HD digitale TV met Pixel Plus HD
Avatar van klant
Geschreven door:Buck62
vanLisse
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Dit product voldoet aan de wensen die ik vooraf opgesteld had.

Gepost op13 juni 2013
We gebruiken deze tv dagelijks en dat zie je er niet aan af. Hij blijft een even helder en scherp beeld geven als in het begin. Prettig is ook dat je hem goed kunt afstellen op je persoonlijk voorkeuren. De menu's daarvoor zijn gebruikersvriendelijk.
Voordelensuperieure beeldkwaliteit
Nadelenhet geluid van de tv zelf is redelijk.
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 12 voor Philips LED-TV 32PFL5605H 81 cm (32") 1080p Full HD digitale TV met Pixel Plus HD
Avatar van klant
Geschreven door:oerangoetan
vanvessem
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

ben tevreden

Gepost op13 juni 2013
goede uitstraling en makkelijk te bedienen en uitstraling komt overeen met mijn persoonlijkheid
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 13 voor Philips LED-TV 32PFL5605H 81 cm (32") 1080p Full HD digitale TV met Pixel Plus HD
Avatar van klant
Geschreven door:ikke14
vanMidwoud
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

een goede Philips kwaliteit zoals gewoonlijk.

Gepost op21 juli 2013
Er is voor mij geen heldere kleuren weergave als die van de Philips televisies.
Voordelengebruiksgemak
Nadelengeen
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 14 voor Philips LED-TV 32PFL5605H 81 cm (32") 1080p Full HD digitale TV met Pixel Plus HD
Avatar van klant
Geschreven door:Anoniem
vanRijswijk, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Goede waar voor de prijs

Gepost op23 juni 2013
Tv staat nu een tijdje in de kamer maar verbaas me af en toe nogsteeds over de helderheid van het beeld. Heb wel een tijd gedaan over het op de juiste manier instellen. Verder had ik wat last van bugs die met de firmware update zijn opgelost. Ik heb een externe decoder eraan hangen, dus de tv geeft alleen beeld. Verder nog wat andere apparaten eraan via media set. Allemaal in orde! Erg tevreden!
Voordelenerg mooi beeld, redelijk mooi design
Nadelenstof is erg goed zichtbaar
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 15 voor Philips LED-TV 32PFL5605H 81 cm (32") 1080p Full HD digitale TV met Pixel Plus HD
Avatar van klant
Geschreven door:nantes
vanden haag
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

uitstekende prestaties, prachtig beeld

Gepost op23 juni 2013
Mooi apparaat. Gebruiksvriendelijk, met veel aansluitmogelijkheden.
Voordelenprachtig beld
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 16 voor Philips LED-TV 32PFL5605H 81 cm (32") 1080p Full HD digitale TV met Pixel Plus HD
Avatar van klant
Geschreven door:sijsje
vanWassenaar, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

gemiddeld een zeer goed toestel

Gepost op18 juni 2013
Prima beeld
Geluid valt wat tegen indien niet tegen een muur geplaatst
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
3 / 5
3 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
3 / 5
3 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 17 voor Philips LED-TV 32PFL5605H 81 cm (32") 1080p Full HD digitale TV met Pixel Plus HD
Avatar van klant
Geschreven door:Jantjuh51
vanBerghem
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

ben zeer te vrede met dit produkt

Gepost op16 juni 2013
ik kan er heel goed met overweg en de bediening is makelijk
de gebruiksaanwijzing zit op tv en duidelijk omscheven
Voordelenzou niet weten
Nadelenvoor mij geen
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 18 voor Philips LED-TV 32PFL5605H 81 cm (32") 1080p Full HD digitale TV met Pixel Plus HD
Avatar van klant
Geschreven door:Bouma64
vanLeusden, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Prima TV

Gepost op15 juni 2013
Voor het geld wat hij kost een uitstekende keuze, jammer dat na verloop van tijd er geen aandacht meer aan updates besteed word.
Voordelenprijs / kwaliteit
Nadelenaan/uit knopje aan onderzijde voelt niet echt aan
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
3 / 5
3 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 19 voor Philips LED-TV 32PFL5605H 81 cm (32") 1080p Full HD digitale TV met Pixel Plus HD
Avatar van klant
Geschreven door:JaapJan
vanGroningen
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Goed product, helder beeld, en goede service

Gepost op12 juni 2012
Prachtig beeld op deze televisie, heldere kleuren en scherp en
ook simpel mogelijkheden om andere apparaten er bij aan te sluiten.
We kochten er een home cinema voor om een beter geluid te krijgen, maar zijn weer teruggekeerd naar het geluid van de TV
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 20 voor Philips LED-TV 32PFL5605H 81 cm (32") 1080p Full HD digitale TV met Pixel Plus HD
Avatar van klant
Geschreven door:Huizen
vanHuizen, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:Minder dan een maand
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Blauwe rechthoekige vlekken aan de zijkant van het beeld

Gepost op20 juli 2012
Als de tv aanstaat zie je (en vooral in de namiddag / avond uren) zowel links als rechts van het beeld een rechthoekige blauwe plek.
Er is een monteur van philips bij geweest en kwam met de volgende conclusie: alle tv's van de 5000 serie hebben dit probleem wel hetzij de één wat meer dan de ander. Mocht u er vanaf willen zijn kan ik u aanraden een duurder exemplaar te kopen. Verder voldoet de tv aan de Philips eisen.
En weg was hij weer.
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
2 / 5
2 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
1 2 3 4 5 ... 7 Volgende>>