Beoordelingen van klanten voor Philips Philips LED-TV 37PFL7605H 94 cm (37") 1080p Full HD digitale TV met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD

Dit product is niet langer verkrijgbaar. Ga verder met winkelen bij Philips.

Philips Philips LED-TV 37PFL7605H 94 cm (37") 1080p Full HD digitale TV met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD

Op deze 94 cm (37") flatscreen LCD-TV van Philips ziet u televisiebeelden zoals ze bedoeld zijn. Dankzij de combinatie van krachtige LED-beeldprestaties en het betoverende effect van Ambilight gaat u met de 37PFL7605 LED-TV helemaal op in de actie.
4,173
4,2
(1380 beoordelingen) 1376
Snapshot van scores openen
Opbouw beoordelingscijfer 1.380 beoordelingen
5 sterren
480
4 sterren
731
3 sterren
113
2 sterren
39
1 ster
17
1.209 van de 1.34990%klanten zouden dit product aanbevelen.
Beoordelingen van klanten voor Philips LED-TV 37PFL7605H 94 cm (37") 1080p Full HD digitale TV met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Beoordeling 21 voor Philips LED-TV 37PFL7605H 94 cm (37") 1080p Full HD digitale TV met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Deze beoordeling is vanPhilips LED-TV 32PFL7605H 81 cm (32") 1080p Full HD digitale TV met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD.
Avatar van klant
Geschreven door:allony
vanlimburg
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

geen philips meer

Gepost op23 november 2013
de philips led tv heeft teveel foutjes steeds opnieuw updaten
geeft geregeld fout melding door. moet dan steeds opnieuw resetten dit is gewoon hinderlijk.
ik zal zeker geen philips meer kopen
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
2 / 5
2 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Webcare2 december 2013
Beste,

Hartelijk bedankt voor de feedback. Philips houdt rekening met de mening van de consument bij de verdere ontwikkeling van nieuwe toestellen.

We willen graag onze excuses aanbieden voor enig ongemak die u ondervonden hebt. Ook raden we u aan om het toestel te updaten naar de meest recente software.

Voor verdere informatie kan u contact opnemen met de helpdesk op 0900 202 08 71 (€ 0,10/min*), of een e-mail sturen via de Philips website.

Vertrouwende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd,

Met vriendelijke groet,

Philips Webcare
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 22 voor Philips LED-TV 37PFL7605H 94 cm (37") 1080p Full HD digitale TV met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Avatar van klant
Geschreven door:jannie169
vanAlkmaar
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Produkt van 10 in een dozijn

Gepost op28 juli 2013
Levering met een zeer gebrekkige handleiding, die in de verste verte niet voldoet.
Apparaat gaat vanzelf "uit" om na circa 15 seconden weer "aan" te gaan.
Na "uit" zetten, gaat apparaat weer vanzelf "aan". Dit te verhelpen door apparaat aan zijkant de uitknop om in te drukken.
Al met al niet echt tevreden met dit Philips-product.
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
2 / 5
2 / 5
Gebruiksgemak
1 / 5
1 / 5
Design
3 / 5
3 / 5
Reactie van PhilipsDoor WEPhilips Webcare29 juli 2013
Beste,

Bedankt voor de feedback. De handleiding kan terug gevonden worden op uw toestel. Wat betreft het uitvallen raden we u aan om de software up te daten, en eventueel een harde reset uit te voeren. Dit kan door de stekker gedurende enkele minuten uit te trekken.

Indien u nog verdere problemen ondervindt dan raden we u aan om contact op te nemen met de helpdesk op 0900 202 08 71 (€ 0,10/min*).

Vertrouwende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd,

Met vriendelijke groet,
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 23 voor Philips LED-TV 37PFL7605H 94 cm (37") 1080p Full HD digitale TV met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Deze beoordeling is vanPhilips LED-TV 32PFL7605H 81 cm (32") 1080p Full HD digitale TV met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD.
Avatar van klant
Geschreven door:Joris65
vanRijswijk, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Beeld en bediening perfect geluid echt hopeloos.

Gepost op21 juli 2013
Heel veel startproblemen gehad met de nodige mailtjes en na 4 x updates nog niet in orde .Na herhaling van klacht nieuw led scherm gehad(dit alles onder garantie , maar van het merk niet gewend).Hiervoor een Matchline TV gehad zonder ook maar 1 probleem gehad te hebben in ruim 13 jaar ben ik over deze Tv echt niet zo tevreden .Wat mij nu het meeste tegenstaat is het geluid wat eruit het toestel komt het lijkt op een stem uit een leeg blikje (ondanks de aanwezige keuze menu"s wat bedtreft geluidsweergave).Aan het model heb ik geen klagen is iets waarvoor men kiest,kleuren en weergave vind ik ook voortreffelijk en ik kom weer terug op het geluid (zwaar onder de maat ondanks het aansturen van extra geluid installatie (Surround-systeem) )
Voordelenzie boven beoordeling
Nadelenzie boven beoordelingen
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
3 / 5
3 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
3 / 5
3 / 5
Reactie van PhilipsDoor WEPhilips Webcare1 augustus 2013
Geachte,

Voor oudere platte TV's was er een wat minder geluid aangezien de technologie toen nog niet beschikbaar was om perfecte speakers te ontwikkelen. Dit lag aan de beperkte ruimte die aanwezig was en is een typisch kenmerk van platte tv's.

Vertrouwende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd,

Met vriendelijke groet,
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 24 voor Philips LED-TV 37PFL7605H 94 cm (37") 1080p Full HD digitale TV met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Deze beoordeling is vanPhilips LED-TV 46PFL7605H Full HD 1080p digitale TV van 117 cm (46") met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD.
Avatar van klant
Geschreven door:Paulusman
vanAbcoude
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

prachtig beeld, smart TV functie erg slecht

Gepost op23 juni 2013
Mooi vormgegeven toestel met als gadget smart tv. Deze laatste wordt zeer slecht ondersteund en items zoals 'uitzending gemist', werken totaal niet en 'buienradar' reageert niet op de remote-control zodat scrollen daar onmogelijk is. Firmware wordt nauwelijks vernieuwd en dus blijf je zitten met een weliswaar prima tv toestel maar gezien de meerprijs voor smart TV is dit toestel achteraf een veels te dure keuze geweest. Ik had meer ondersteuning van Philips verwacht. Het aantal HDMI ingangen is 3 met 1 uitgang. Dit is tegenwoordig aan de karige kant. Het audio is redelijk gezien de zeer kleine speakers maar een optionele soundbar of externe 5.1 set is toch wel aan te bevelen. De afstandsbediening is onlogisch en vooral de toetsen aan/uit en de ingangskeuzeknop zitten elkaar in de weg. Het toestel is tevens niet voldoende #wettelijk# genoeg immuun gemaakt voor HF zodat in de buurt van een sterke elektro magnetische bronnen het toestel 'plat' kan gaan en voor u ongewenste signalen doorlaten die de TV door dit technische gebrek volkomen onbruikbaar kunnen maken.
Voordelenbeeld kwaliteit, design, energie verbruik, prima kijkhoek
Nadelensmart tv, software ondersteuning, bediening, niet hf immuun genoeg
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
3 / 5
3 / 5
Gebruiksgemak
2 / 5
2 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 25 voor Philips LED-TV 37PFL7605H 94 cm (37") 1080p Full HD digitale TV met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Deze beoordeling is vanPhilips LED-TV 32PFL7605H 81 cm (32") 1080p Full HD digitale TV met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD.
Avatar van klant
Geschreven door:henk73
vanRheden, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Dit product heeft overbodige eigenschappen.

Gepost op23 juni 2013
De ambilight achtergrond verlichting heb ik uitgeschakeld,ik zie het nut er niet van in.
Het geluid van het toestel is slecht,er is geen audio uitgang voor bv.aansluiting op een stereoversterker,behalve een hoofdtelefoon uitgang.
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
2 / 5
2 / 5
Gebruiksgemak
2 / 5
2 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 26 voor Philips LED-TV 37PFL7605H 94 cm (37") 1080p Full HD digitale TV met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Avatar van klant
Geschreven door:marcus26
vanEindhoven, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

tv valt regelmatig uit

Gepost op20 juni 2013
de tv valt regelmatig uit . vooral als je de tv net aanzet kun je de eerste 10 a 15 minuten niet normaal tv kijken . als de tv is warm gelopen is dan valt hij nog af en to weg.als je net 3 maanden buiten de garantie zit en dit is al meerdere malen gemeld krijg je als nog te horen dat ze een prijs indicatie afgevn voor de reparatie.
ik heb er spijt van nu ik dit hoor dat ik en philips tv heb gekocht, ik zou deze tv's niet meer aanprijzen aan familie en vrienden.
Nadelenbeeld en geluid valt uit
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
2 / 5
2 / 5
Gebruiksgemak
2 / 5
2 / 5
Design
2 / 5
2 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 27 voor Philips LED-TV 37PFL7605H 94 cm (37") 1080p Full HD digitale TV met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Avatar van klant
Geschreven door:220726
vanDuiven, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Ik zou de volgende keer een andere TV van Philips kopen

Gepost op6 september 2012
Ik vind het toestel niet fijn, het begint al bij het aanzetten daar krijg je met Grote letters te zien dat het een PHILIPS TV is.
Had al een half jaar geen NET TV meer, van alles geprobeerd. Had er geen zin meer in het uit te zoeken. Nu blijkt dat je een software update nodig had en het niet vanzelf ging. Waardeloos vooral als verder geen verstand heb van TV's.
Voordelenambilight mooi
Nadelenregelmatig software updaten
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
2 / 5
2 / 5
Gebruiksgemak
1 / 5
1 / 5
Design
2 / 5
2 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 28 voor Philips LED-TV 37PFL7605H 94 cm (37") 1080p Full HD digitale TV met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Deze beoordeling is vanPhilips LED-TV 32PFL7605H 81 cm (32") 1080p Full HD digitale TV met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD.
Avatar van klant
Geschreven door:arrow
vanvalkenburg
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

net tv doet het nu niet en tv gids ook niet altijd

Gepost op3 juni 2012
net tv werkt nu niet
ik weet niet of het aan de tv ligt of bij net tv
info daarover of een mailtje zou handig zijn
loopt soms vast en dan moet je die tv weer uit zetten
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
2 / 5
2 / 5
Design
3 / 5
3 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 29 voor Philips LED-TV 37PFL7605H 94 cm (37") 1080p Full HD digitale TV met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Avatar van klant
Geschreven door:Bertus12
vanAlmelo
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Dit product wekt niet goed

Gepost op22 mei 2012
Na de laatste update werk het toestel redelijk. Het geluid valt namelijk steeds weg.
Nadelengeluid valt steeds weg
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
3 / 5
3 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 30 voor Philips LED-TV 37PFL7605H 94 cm (37") 1080p Full HD digitale TV met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Deze beoordeling is vanPhilips LED-TV 32PFL7605H 81 cm (32") 1080p Full HD digitale TV met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD.
Avatar van klant
Geschreven door:Anoniem
van9001 Grou, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Tv prima functie net tv slecht

Gepost op20 mei 2012
De tv is prima alleen net tv werk vaak niet goed zo als nu ook weer heb daarom tv eigenlijk gekocht heb nu een gevoel van een mis koop
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 31 voor Philips LED-TV 37PFL7605H 94 cm (37") 1080p Full HD digitale TV met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Avatar van klant
Geschreven door:pietjepietje
van4571 Axel, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Internet op tv geeft vaak problemen/traag

Gepost op20 december 2011
Mooie tv, maar het zappen en opstarten van tv duurt te lang.
Verder ben ik al tig keer aangemeld bij philips voor het internet gebeuren, en telkens vraagt hij er weer om. Vaak vind hij ook de philips server niet...hierdoor geen uitzending gemist....soms moet je deze meerdere keren proberen aan te melden. Hierdoor veel frustraties.
Voordelenafstandbediening, instellings menu overzichtelijk
Nadelenzap snelheid opstart snelheid, internet aanmelden mislukt vaak/traag
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
2 / 5
2 / 5
Gebruiksgemak
2 / 5
2 / 5
Design
3 / 5
3 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care22 december 2011
Hartelijk dank voor het geven van uw mening! Naar aanleiding van de door u geschreven review is er een mail naar u gestuurd.
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 32 voor Philips LED-TV 37PFL7605H 94 cm (37") 1080p Full HD digitale TV met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Avatar van klant
Geschreven door:VicVic
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Langzaam

Gepost op18 december 2011
Uiteindelijk onder de maat. Bediening is veel te langzaam. Altijd maar wachten.
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
2 / 5
2 / 5
Gebruiksgemak
1 / 5
1 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Web Care19 december 2011
Erg spijtig om te lezen dat dit product u zo is tegengevallen, dit is uiteraard helemaal niet de bedoeling. Echter is deze informatie niet afdoende om met u tot een oplossing te kunnen komen. Daarom heb ik u een email gestuurd.
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 33 voor Philips LED-TV 37PFL7605H 94 cm (37") 1080p Full HD digitale TV met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Deze beoordeling is vanPhilips LED-TV 32PFL7605H 81 cm (32") 1080p Full HD digitale TV met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD.
Avatar van klant
Geschreven door:pppq
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Het formaat is prima, kijkt prima t.v. alleen internetfunctie is matig.

Gepost op20 oktober 2011
We hebben de t.v. met name aangeschaft voor de internetfunctie. Helaas is deze zeer traag. Ook zijn niet alle programma's terug te kijken. Niet alle software is aanwezig waardoor niet elk programma kan worden ondersteund. De kwaliteit van de afstandsbediening is matig. Het ziet er mooi uit maar niet functioneel.
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
2 / 5
2 / 5
Gebruiksgemak
2 / 5
2 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care5 december 2011
Naar aanleiding van uw review zou ik u willen vragen telefonisch contact op te nemen met een van onze medewerkers. Zij zullen met u de instellingen van de televisie doorlopen om zo te controleren waarom de televisie deze mankementen geeft.
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 34 voor Philips LED-TV 37PFL7605H 94 cm (37") 1080p Full HD digitale TV met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Avatar van klant
Geschreven door:Martin982
vanGroningen, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Leuk apparaat, maar geluid valt soms uit en is matig

Gepost op19 oktober 2011
Apparaat is prima, soms wat traag met internet en geluid is niet altijd optimaal. valt soms uit en is niet altijd zuiver
Voordelendun en led, geen spiegelingen
Nadelengeluid is niet goed
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
2 / 5
2 / 5
Gebruiksgemak
2 / 5
2 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care5 december 2011
Graag wil ik u adviseren om telefonisch contact op te nemen met een van onze medewerkers. zij zullen de instellingen met u controleren. Het toestel hoort namelijk niet uit te vallen. Nou zou dit kunnen liggen aan de combinatie van het toestel met een ander apparaat. De medewerkers van onze helpdesk kunnen u hier verder over informeren.
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 35 voor Philips LED-TV 37PFL7605H 94 cm (37") 1080p Full HD digitale TV met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Deze beoordeling is vanPhilips LED-TV 40PFL7605H 102 cm (40") Full HD 1080p digitale TV met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD.
Avatar van klant
Geschreven door:vliegtuigje16
vanHoensbroek, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:18-30
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

software en normale(beeldbuis) functies zijn niet bij een nieuwe tv aanwezig

Gepost op17 oktober 2011
software blijft heel vaak vasthangen, automatisch inloggen werkt niet.
hoofdtelefoongeluid niet snel met afstandsbediening te bedienen evenals de sleeptimer.
werk hier aan in de software dan komt een stuk beter naar voren
Voordelennet tv functie, goed beeld
Nadelennet tv werkt slecht, hooftelefoongeluid alleen in een ver menu te vinde, sleeptimer in een ver menu te vinden
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
2 / 5
2 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care7 december 2011
Ik begrijp dat u ontevreden bent met uw product.
Aangezien het meerdere problemen danwel instellingen betreft wil ik u vragen contact op te nemen met onze telefonische helpdesk. Met mijn collega's kunt u direct mogelijke oplossingen bespreken en uitproberen.
Dat is in het geval van uw vraag de snelste manier om u te helpen.

Ik wil u tevens adviseren om een software update te doen om uw toestel optimaal te laten functioneren.
U vindt de software update op onze website
www.philips.nl vervolgens gaat u naar productondersteuning en vervolgens software en drivers. De nieuwste versie + handleiding hoe de software te downloaden staan hier aangegeven.
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 36 voor Philips LED-TV 37PFL7605H 94 cm (37") 1080p Full HD digitale TV met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Avatar van klant
Geschreven door:TV1PH1HB
vanRoden
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Goede beeldeigenschappen. Matige software.

Gepost op16 oktober 2011
Tv start traag op. Vaak storingsmeldingen, loopt regelmatig vast.
Veel mogelijkheden maar niet alles werkt perfect (Wifi Media connect, smart card)
Maar als het werkt is het beeld prima, kijkt prettig. Ambilight is welkome aanvulling. Mooi design; strak en simpel.
Met betere software en software afstemming zou het perfect zijn.
Voordelenmooi beeld, mooi design
Nadelentrage opstart, 'instabiele' software
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
2 / 5
2 / 5
Gebruiksgemak
2 / 5
2 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care7 december 2011
Het opstarten van de TV heeft inderdaad wat tijd nodig omdat al deze extra features om de beurt opgestart moeten worden. Hoe uitgebreider des te langer de opstart. Wat ik u wel wil adviseren is om de software te updaten.
Ik zend u per mail de snelkoppeling hiervan.
Mochten u na update toch nog problemen ondervinden dan verzoek ik contact op te nemen met onze klantenservice
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 37 voor Philips LED-TV 37PFL7605H 94 cm (37") 1080p Full HD digitale TV met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Deze beoordeling is vanPhilips LED-TV 40PFL7605H 102 cm (40") Full HD 1080p digitale TV met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD.
Avatar van klant
Geschreven door:Bulles
vanKerkrade
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Problemen (in de software?)

Gepost op12 oktober 2011
We hebben een aantal problemen met de TV
Soms reageert 'ie helemaal niet meer en dan kunnen we maar één ding doen: de TV uitzetten (helemaal, niet stand by) en dan weer aanzetten.
Als de TV op extern staat, bijvoorbeeld op DVD, en we zetten het externe apparaat uit, dan lukt het ons soms niet om de TV weer in TV mode te zetten. En dan gaat de TV weer uit en dan weer aan. Idem via internet verbinding.
De TV is aangesloten op de router en we hebben altijd een internetverbinding gehad. Op enig moment, niet te reproduceren wanneer, is de internetverbinding verloren gegaan, we krijgen nu een foutmelding (al dagen) dat de server niet bereikbaar is.
Mogelijk zijn dit soort problemen opgelost met een software update, maar tot nu toe is de TV niet stabiel genoeg om anderen aan te bevelen. Jammer, want qua design en gebruik is niks mis met de TV.
Nadelenniet stabiel (soms uit- en aanzetten noodzakelijk), geen verbinding met philips internet server
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
2 / 5
2 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care9 december 2011
Ik begrijp dat het vervelend is dat de televisie deze problemen vertoond. Het is inderdad zo dat deze te verhelpen zijn doormiddel van een software update. Daarom wil ik u vragen telefonisch contact op te nemen met een van onze medewerkers.

Wij hopen u snel te woord te mogen staan.



Jaleesa sambo

Philips Consumer Care
+ 1punt
1 van de 1 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 38 voor Philips LED-TV 37PFL7605H 94 cm (37") 1080p Full HD digitale TV met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Deze beoordeling is vanPhilips LED-TV 46PFL7605H Full HD 1080p digitale TV van 117 cm (46") met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD.
Avatar van klant
Geschreven door:yodi
vansteenwijk
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

lastige bedining

Gepost op10 oktober 2011
ziggo camcard werk niet op de tv heel soms wel
elke dag om0600 uur gaat de tv zomaar aan en dat is niet mileu vriendelijk.
afstand bediening werk ook met de tuner (philips) dus gaat van alles verkeerd
Voordelengoed beeld
Nadelenmeer van philips verwacht
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
2 / 5
2 / 5
Gebruiksgemak
2 / 5
2 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care12 december 2011
Vervelend dat u problemen ondervindt met uw apparaat.
Ik wil u adviseren om een software update uit te voeren. Die kunt u vinden op onze website onder: productondersteuning / software en drivers.
Mocht u daarna nog problemen ondervinden dan wil ik u verzoeken contact op te nemen met onze klantenservice zodat u direct met een van mijn collega's de diverse oplossingen kunt bespreken en uitproberen.

 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 39 voor Philips LED-TV 37PFL7605H 94 cm (37") 1080p Full HD digitale TV met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Avatar van klant
Geschreven door:Ginola1
van9693 Bad Nieuweschans, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Beeld is goed, software zeer slecht

Gepost op10 oktober 2011
Het beeld kwaliteit is zeer goed. Echter alle software van het toestel is zeer slecht te noemen. De toestel is zeer traag, en zet zichzelf vaak af. Bij inschakelen bv van NET TV is het vaak traag en zit hij dan helemaal vast zet het toestel zichzelf uit. Ook na opnieuw software instalatie. (september 2011)
Voordelenprima beeld
Nadelentraag software
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
2 / 5
2 / 5
Gebruiksgemak
2 / 5
2 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care13 december 2011
Wij vinden het bijzonder vervelend om te lezen dat u ontevreden bent over uw 37PFL7605H/12. Naar aanleiding van de door u geschreven review hebben wij u een email gestuurd.

In afwachting van uw reactie,

Met vriendelijke groet,

Philips Consumer Care
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 40 voor Philips LED-TV 37PFL7605H 94 cm (37") 1080p Full HD digitale TV met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Deze beoordeling is vanPhilips LED-TV 46PFL7605H Full HD 1080p digitale TV van 117 cm (46") met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD.
Avatar van klant
Geschreven door:Alexander123
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Televisie gedeelte voldoet; interactive gedeelte werkt slecht.

Gepost op10 oktober 2011
Deze televisie met name aangeschaft om de interactieve mogelijkheden. Helaas presteert dit gedeelte slecht. Vaak moet meerdere keren worden aangemeld totdat er verbinding is met de Philips server. Het verbinding maken kost meerdere minuten. Gezien onze ultrasnelle internet verbinding is helaas de conclusie dat Phlips dit gedeelte nog niet onder de knie heeft.
Voordelenmooi ontwerp
Nadelenslecht werkend interactief gedeelte
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
2 / 5
2 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care15 december 2011
Ik begrijp dat u ontevreden bent met uw product.
Aangezien dat meerdere factoren hier van invloedop kunnen zijn wil ik u vragen contact op te nemen met onze telefonische helpdesk.
Met mijn collega's kunt u direct mogelijke oplossingen bespreken en uitproberen.
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
<<Vorige 1 2 3 4 5 ... 67 Volgende>>