Beoordelingen van klanten voor Philips Philips 7000 series Smart LED-TV 37PFL7676H 94 cm (37") Easy 3D DVB-T/C met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD

Philips Philips 7000 series Smart LED-TV 37PFL7676H 94 cm (37") Easy 3D DVB-T/C met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD

Haal de bioscoop in huis met een Philips 94 cm (37") 37PFL7676 3D-televisie uit de 7000-serie. Deze 3D-TV combineert een krachtig LED-beeld met Ambilight voor een meeslepende 3D-filmbeleving. U gaat helemaal op in de actie.
4,258
4,3
(159 beoordelingen) 159
Snapshot van scores openen
Opbouw beoordelingscijfer 159 beoordelingen
5 sterren
69
4 sterren
72
3 sterren
11
2 sterren
4
1 ster
3
140 van de 15789%klanten zouden dit product aanbevelen.
Beoordelingen van klanten voor Philips 7000 series Smart LED-TV 37PFL7676H 94 cm (37") Easy 3D DVB-T/C met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Beoordeling 101 voor Philips 7000 series Smart LED-TV 37PFL7676H 94 cm (37") Easy 3D DVB-T/C met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Avatar van klant
Geschreven door:Anoniem
vanDen Helder
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Goede tv

Gepost op17 juni 2013
Alles werkt goed.
Alleen het smart gedeelte zou van mij wel wat uitgebreid mogen worden. internet browsen is zeer lastig. Meer apps zou mooi zijn.
Ambilight werkt zeer mooi.
Voordelenambilight, beeld kwaliteit
Nadeleninternet slecht te bedienen, lang tussen schakelen zenders
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 102 voor Philips 7000 series Smart LED-TV 37PFL7676H 94 cm (37") Easy 3D DVB-T/C met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Avatar van klant
Geschreven door:njb48
vanVeenendaal
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Zeer goede tv

Gepost op16 juni 2013
IK geniet er elke dag van.
Alleen de smart TV functie is matig tot niet goed bruikbaar.
Als tv en afspelen van bluray (ook 3D ) super.
Voordelenmooi en goed bruikbaar
Nadelensmart tv matig
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 103 voor Philips 7000 series Smart LED-TV 37PFL7676H 94 cm (37") Easy 3D DVB-T/C met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Avatar van klant
Geschreven door:mammie38
vanBunschoten, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Uitstekend

Gepost op16 juni 2013
We hebben erg veel plezier van de tv met z'n vele mogelijkheden.
Voordelensmart tv, recorder, beeld
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 104 voor Philips 7000 series Smart LED-TV 37PFL7676H 94 cm (37") Easy 3D DVB-T/C met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Avatar van klant
Geschreven door:Jan2010
vanLeeuwarden, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Over het algemeen genomenis dit product een dikke aanrader!

Gepost op16 juni 2013
We zijn heel tevreden met deze tv. Heldere beelden. Kortom dik tevreden.
Ook het internetten op deze tv gaat mooi, al vinden we het wel jammer dat ongeveer een half jaar geleden bij you tube (als je een onderwerp wilt opzoeken) het zoekgedeelte (toetsenbord) ineens veel kleiner was geworden.
Alles met elkaar: een prachtige smart tv!
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 105 voor Philips 7000 series Smart LED-TV 37PFL7676H 94 cm (37") Easy 3D DVB-T/C met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Avatar van klant
Geschreven door:Michiel1980
van's-Hertogenbosch, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Prachtig haarscherp beeld, de juiste features en installatie is zeer gebruikersvriendelijk

Gepost op16 juni 2013
Een van mijn beste aankopen in de afgelopen 2 jaar. Net een tweede erbij gekocht. Beeld is levensecht en haarscherp. Tv is zeer eenvoudig in te stellen. Enige minpunt is de tekstinvoer met de remote.
Voordelenbeeldkwaliteit, gebruikersgemak, internet features, koppel mogelijkheden
Nadelentekst invoer via remote
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 106 voor Philips 7000 series Smart LED-TV 37PFL7676H 94 cm (37") Easy 3D DVB-T/C met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Avatar van klant
Geschreven door:br111
vanRotterdam, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Heel mooi beeld

Gepost op16 juni 2013
Mooie televisie, stroomverbruik valt wat tegen.
Haarscherp beeld, en ook het design (aluminiumkleurige rand) oogt erg mooi
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 107 voor Philips 7000 series Smart LED-TV 37PFL7676H 94 cm (37") Easy 3D DVB-T/C met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Avatar van klant
Geschreven door:JJJa
van's-Hertogenbosch, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

een prima produkt met veel mogelijkheden

Gepost op16 juni 2013
mooie vormgeving,eenvoudige bediening, bij het installeren gewoon de instructie op het scherm volgen en alles werkt prima. Voor het toevoegen van aangesloten apparaten is alles via het scherm op de juiste manier in te stellen. kristalhelder beeld en een mooi geluid.
Voordelengebruiksvriendelijk
Nadelennog niet ontdekt
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
+ 1punt
1 van de 1 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 108 voor Philips 7000 series Smart LED-TV 37PFL7676H 94 cm (37") Easy 3D DVB-T/C met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Avatar van klant
Geschreven door:Wipi35
vanBemmel
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

uitstekend apparaat

Gepost op16 juni 2013
Erg mooi vormgegeven toestel met een uitstekende beeldkwaliteit.
Voordelenmooi plat, makkelijke installatie, ambilight
Nadelenafstandbediening ligt minder prettig in de hand
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 109 voor Philips 7000 series Smart LED-TV 37PFL7676H 94 cm (37") Easy 3D DVB-T/C met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Avatar van klant
Geschreven door:JvdL65
vanVlaardingen
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Prachtig en scherp beeld.

Gepost op22 augustus 2012
Goed en strak uitziende TV. Mooi design
Makkelijk in te stellen. Volg de installatie instructies.
3D werkt verbluffend goed.
O.A. gekeken bij de BBC HD tijdens de Olympische spelen.
Geluid is echter slecht tot matig.
Jammer is ook dat er geen line uitgang voor geluid is.
Opgelost door de koptelefoon uitgang naar m'n versterker
TV-line ingang te gebruiken. Verloopsnoertje voor gekocht.
Nu dus uitstekend geluid!
Voordelenambilight is grandioos mooi., ci+ geweldig, internet mogelijkheden
Nadelenafstands bediening geen vlakke ondertkant, snoeren slecht weg te werken
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
+ 1punt
1 van de 1 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 110 voor Philips 7000 series Smart LED-TV 37PFL7676H 94 cm (37") Easy 3D DVB-T/C met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Avatar van klant
Geschreven door:VanderL
vanVlaardingen
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Mooi design, zeer scherp beeld, duidelijke menu's

Gepost op29 mei 2012
Prachtige uitvoering. zeer scherp beeld.
Installatie erg makkelijk en ook snel.
Overschakelen naar andere zender wat traag
Cl+ werkt goed. (via UPC)
Integenstelling tot een andere beoordeling is de koptelefoon uitgang dus wel te regelen.
Handleiding even downloaden, afdrukken en in een ringbandje doen.
Nadelen
Geen audio uitgang naar een stereoversterker. (Ik gebruik hiervoor de koptelefoon uitgang)
Als je via een (Philips) blue-ray speler een muziek-CD afspeelt, gaat automatisch de tV aan.
Verder alleen maar tevreden. Je moet wel even de moeite nemen om de handleiding door te lezen en door de diverse menu's te gaan
Voordelenzeer scherp beeld, mooie uitvoering
Nadelengeen aodio uitgang
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
+ 1punt
1 van de 1 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 111 voor Philips 7000 series Smart LED-TV 37PFL7676H 94 cm (37") Easy 3D DVB-T/C met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Avatar van klant
Geschreven door:briefbaas
vanRoermond
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Kwalitatief zeer goed toestel.

Gepost op28 mei 2012
Toestel heeft op alle gebieden goede eigenschappen,
Nadelenaan uit schakelaar kwalitatief minder
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
1 van de 2 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 112 voor Philips 7000 series Smart LED-TV 37PFL7676H 94 cm (37") Easy 3D DVB-T/C met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Avatar van klant
Geschreven door:jansint63
vanden bosch
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

het product voldoet aan de gestelde voorwaarden

Gepost op24 mei 2012
de tv voldoet aan de eisen die ik stel aan een goede kwaliteit en door philips voorgestelde normen en mogelijkheden ,ook de stroom kosten zijn goed ik vindt beter als lcd tv ,ik vind wel dat de je de update,s niet zo goed kunt vinden op internet ,heeft een zeer goede beeldkwaliteit ,alleen ntv zou uitgebreider kunnen
Voordelenmooi scherpbeeld
Nadelencomoninterfase
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
+ 1punt
1 van de 1 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 113 voor Philips 7000 series Smart LED-TV 37PFL7676H 94 cm (37") Easy 3D DVB-T/C met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Avatar van klant
Geschreven door:Snip
vanOverijssel, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:18-30
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Prachtige TV met goed en scherp beeld.

Gepost op22 mei 2012
Voordelen
Het is een prachtige goed afgewerkte TV (het oog wil ook qua design wat) waar je eindeloos veel plezier van hebt. Kleuren zijn mooi en het beeld is superscherp. Het geluid is verrassend goed van deze flatscreen.
Ambilight werkt goed en geeft een extra dimensie aan het TV/ Film kijken.
Zie ook hieronder:
nadelen: Ontzettend jammer dat de tv zelf geen DTS audio codecs kan lezen. (dit schijnt niet te mogen ivm met rechten?) Daarvoor moet je dan weer of de film omzetten naar een andere audio codec of een mediaplayer kopen wat ik vertik te doen.
Bovenstaande nadeel is voor het huis tuin en keuken gebruik echter verwaarloosbaar.
Samenvattend is de tv echt een topper.
Voordelenstrak design, goed geluid (voor een flatscreen), scherp beeld, mooie kleuren
Nadeleninternet tv is waardeloos (traag traag en traag), leest geen dts (audio codec) uit zichzelf
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
+ 1punt
1 van de 1 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 114 voor Philips 7000 series Smart LED-TV 37PFL7676H 94 cm (37") Easy 3D DVB-T/C met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Avatar van klant
Geschreven door:laguna1972
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

een zeer mooie en fijne tv om te hebben

Gepost op21 mei 2012
plus minus heb ik deze tv een maand
het design is echt super zeer strak en modern
3D is super gaaf en mooi
groot en maar toch klein
makelijk in gebruik
beeld is zeer scherp
super tv
Voordelenzeer mooi design, goed geluid, snelle update's voor tv, makelijk in gebruik
Nadelentraag met open van internet op tv, jammer dat 3d brillen er niet bij zitten
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
+ 2punten
2 van de 2 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 115 voor Philips 7000 series Smart LED-TV 37PFL7676H 94 cm (37") Easy 3D DVB-T/C met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Avatar van klant
Geschreven door:Wieowie
vanBodegraven
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Super simpel aansluiten en instellen, prachtig beeld

Gepost op21 mei 2012
Plug en play: de TV geeft zelf perfect aan hoe hij geïnstalleerd moet worden.
Beeld is prachtig, een beetje aan de donkere kant. Soms zie je dat het geen full-LED is, doordat het zwart in het midden niet altijd helemaal zwart is, maar dat stoort eigenlijk nooit.
Voordelensimpele bediening, mooi groot en strak design, ambilight geeft mooi rustig beeld
Nadelenna aanzetten gaat hij eerst op standby
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
+ 1punt
1 van de 1 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 116 voor Philips 7000 series Smart LED-TV 37PFL7676H 94 cm (37") Easy 3D DVB-T/C met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Avatar van klant
Geschreven door:Roel31
vanZuidwolde
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Een prima LED-tv, voor een nette prijs

Gepost op21 mei 2012
Deze tv kent eigenijk alleen maar goede eigenschappen, maar verwacht niet al te veel van het surfen op het internet.
Voordelendesign, uitstekende kleur, goed geluid, scherp beeld, ambitite, prijs/kwaliteit
Nadelensurfen op het internet
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
+ 1punt
1 van de 1 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 117 voor Philips 7000 series Smart LED-TV 37PFL7676H 94 cm (37") Easy 3D DVB-T/C met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Avatar van klant
Geschreven door:Reinie60
vanAlblasserdam
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Uiitstekend

Gepost op21 mei 2012
Zeer goede T.V. Fantastisch beeld, goed geluid en mooie strakke vormgeving
Nadeleninstalleren, het installeren via decoder is onduidelijk
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
1 van de 2 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 118 voor Philips 7000 series Smart LED-TV 37PFL7676H 94 cm (37") Easy 3D DVB-T/C met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Avatar van klant
Geschreven door:pierke
vanlimburg
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

uitstekend en prima disign

Gepost op21 mei 2012
een tv aan de muur vind ik een noodzakelijk kwaad, dit disign is zeker niet storend
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
- 1punt
0 van de 1 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 119 voor Philips 7000 series Smart LED-TV 37PFL7676H 94 cm (37") Easy 3D DVB-T/C met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Avatar van klant
Geschreven door:ruud4TV
vanBest
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Mooie en strake TV. Prima beeld en geluid.

Gepost op21 mei 2012
Mooi vormgegeven beeldscherm. functioneert goed en heeft een mooi en helder beeld. De afstandsbediening werkt prima en alles is goed regelbaar. Via de home knop zijn nog allerlei instellingen te maken en randapparatuur in te stellen. kortom een mooi en zeer bruikbaar product.
De handleiding is helder en leesbaar. enige nadeel is dat deze alleen is te downloaden hetgeen nalezen ongemakkelijk maakt. Ik heb hem laten printen en inbinden en voor € 3,00 en kan zo gemakkelijker als naslagwerk worden gebruikt.
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
+ 1punt
1 van de 1 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 120 voor Philips 7000 series Smart LED-TV 37PFL7676H 94 cm (37") Easy 3D DVB-T/C met Ambilight Spectra 2 en Pixel Precise HD
Avatar van klant
Geschreven door:geefkleur
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

een zeer mooi product van philips

Gepost op21 mei 2012
Prachtig design, zo uit de verpakking gebruiksklaar,goed beeld ook met direct zonlicht er op, geen hinderlijke schitteringen, en het geluid is voor zo'n platte tv bijzonder goed.
alleen jammer dat hij geen ingebouwde wifi ontvanger heeft dat dmv losse dongel wel net tv gebruikt kan worden.
Voordelengeweldig beeld en geluid, menu besturing
Nadelengeen ingebouwde wifi ontvanger
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
+ 1punt
1 van de 1 vonden dit behulpzaam.
<<Vorige 1 ... 4 5 6 7 8 Volgende>>