Beoordelingen van klanten voor Philips Philips 3200 series Slanke Smart LED-TV 39PFL3208H 99 cm (39") Full HD 1080p DVB-T/C met Digital Crystal Clear

Dit product is niet langer verkrijgbaar. Ga verder met winkelen bij Philips.

Philips Philips 3200 series Slanke Smart LED-TV 39PFL3208H 99 cm (39") Full HD 1080p DVB-T/C met Digital Crystal Clear

Maak gemakkelijk verbinding met een wereld aan online-inhoud met de Philips 3208-serie Smart LED-TV, geschikt voor Wi-Fi. Geniet van bijzonder heldere, levendige beelden bij elke bron dankzij Digital Crystal Clear. Entertainment binnen handbereik.
3,536
3,5
(28 beoordelingen) 28
Snapshot van scores openen
Opbouw beoordelingscijfer 28 beoordelingen
5 sterren
7
4 sterren
12
3 sterren
2
2 sterren
3
1 ster
4
20 van de 2871%klanten zouden dit product aanbevelen.
Beoordelingen van klanten voor Philips 3200 series Slanke Smart LED-TV 39PFL3208H 99 cm (39") Full HD 1080p DVB-T/C met Digital Crystal Clear
Beoordeling 1 voor Philips 3200 series Slanke Smart LED-TV 39PFL3208H 99 cm (39") Full HD 1080p DVB-T/C met Digital Crystal Clear
Deze beoordeling is vanPhilips 3000 series Slanke Smart LED-TV 42PFL3208H 107 cm (42") 1080p Full HD DVB-T/C met Digital Crystal Clear.
Avatar van klant
Geschreven door:KoenvanT
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Werknemer review:Nee
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Slechte software verpest gebruiksgemak

Gepost op15 december 2014
Voor mij nooit meer een Philips. Ik heb de TV nu bijna anderhalf jaar en zelfs nu nog, na het downloaden van de laatste firmware, blijft de software traag reageren en loopt hij vast in de -weinig intuïtieve-menu's.
Ik heb een Philips HTB3270/12 5.1 home cinema set aangesloten op deze TV, maar zelfs met randapparatuur van hetzelfde merk (en generatie) weet de TV zich regelmatig geen raad (schakelt willekeurig naar een ander input signaal, reageert niet op afstandsbediening, etc.). Ook de MyRemote app voor Android is weinig intuïtief en werkt daardoor vooral frustratie op.
De high-tech campus van TUe in Eindhoven en de overige 3TU's leiden ingenieurs op die dit veel beter kunnen, waarom zien we dat niet terug in Philips producten? Mijn algehele indruk is dat dit product is afgeraffeld en niet markt-klaar is. Ik snap dat dit een instapmodel TV is, maar door mijn gebruikservaringen zal ik voortaan niet meer voor Philips kiezen.
Voordelenredelijk beeld
Nadelensoftware reageert traag of geheel niet, software kan veel intuïtiever, integratie met (philips) randapparatuur matig
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
2 / 5
2 / 5
Gebruiksgemak
1 / 5
1 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 2 voor Philips 3200 series Slanke Smart LED-TV 39PFL3208H 99 cm (39") Full HD 1080p DVB-T/C met Digital Crystal Clear
Deze beoordeling is vanPhilips 3200 series Slanke Smart LED-TV 40PFL3208H 102 cm (40") Full HD 1080p DVB-T/C met Digital Crystal Clear.
Avatar van klant
Geschreven door:Belladette
vanRotterdam, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:18-30
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Werknemer review:Nee
Totaal beoordelingscijfer
1 / 5
1 / 5

Kapot!

Gepost op8 december 2014
Ik heb mijn tv in maart 2014 gekocht en hij gaat sinds vandaag wel aan maar ik kan er niks mee want zappen gaat niet meer, het ligt niet aan de afstandsbediening of aan de batterijen van de afstandsbediening want het standby lampje brand ook niet meer.
Nadelensnel kapot
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
1 / 5
1 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 3 voor Philips 3200 series Slanke Smart LED-TV 39PFL3208H 99 cm (39") Full HD 1080p DVB-T/C met Digital Crystal Clear
Deze beoordeling is vanPhilips 3000 series Slanke Smart LED-TV 46PFL3208H 117 cm (46") Full HD 1080p DVB-T/C met Digital Crystal Clear.
Avatar van klant
Geschreven door:JanvanL
vanDen Haag, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Werknemer review:Nee
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Goed product voor scherpe prijs

Gepost op26 oktober 2014
Fijne televisie. Gebruikersgemak is wat laag. Menu's en Instellingen onduidelijk. Indeling van de afstandbediening is erg onlogisch. Goede kwaliteit beeldscherm. Mooie kleuren. Prettig om naar te kijken.
Voordelenmooi beeldkwaliteit, rijke kleuren, mooi design
Nadelengebruiksonvriendelijke menus, onlogische indeling afstandbediening
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 4 voor Philips 3200 series Slanke Smart LED-TV 39PFL3208H 99 cm (39") Full HD 1080p DVB-T/C met Digital Crystal Clear
Deze beoordeling is vanPhilips 3200 series Slanke Smart LED-TV 40PFL3208H 102 cm (40") Full HD 1080p DVB-T/C met Digital Crystal Clear.
Avatar van klant
Geschreven door:dicor
vanBovenkarspel
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Goede TV eigenschappen

Gepost op14 april 2014
Redelijk goed beeld, alleen van opzij wordt de beeldkwaliteit minder.
Internet op de TV werkt zonder muis erg lastig dus we gebruiken het eigenlijk niet.
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
3 / 5
3 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 5 voor Philips 3200 series Slanke Smart LED-TV 39PFL3208H 99 cm (39") Full HD 1080p DVB-T/C met Digital Crystal Clear
Deze beoordeling is vanPhilips 3200 series Slanke Smart LED-TV 40PFL3208H 102 cm (40") Full HD 1080p DVB-T/C met Digital Crystal Clear.
Avatar van klant
Geschreven door:Theeuwen46
van5993 Maasbree, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Goed

Gepost op14 april 2014
Goed product geen problemen mee jammer van de aan uit knop veel te diep en veel te klein
Nadelenaan uit knop is moeilijk te bedienen
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 6 voor Philips 3200 series Slanke Smart LED-TV 39PFL3208H 99 cm (39") Full HD 1080p DVB-T/C met Digital Crystal Clear
Deze beoordeling is vanPhilips 3000 series Slanke Smart LED-TV 42PFL3208H 107 cm (42") 1080p Full HD DVB-T/C met Digital Crystal Clear.
Avatar van klant
Geschreven door:Thomas41
vanAmsterdam, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
1 / 5
1 / 5

zappen gaat supertraag

Gepost op12 februari 2014
onding, zelfs de link om te upgrade op de site werkt niet
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
1 / 5
1 / 5
Design
1 / 5
1 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Webcare25 februari 2014
Geachte,

Dit is de correcte link waar u de software kan terugvinden:
http://www.philips.nl/c/3200-serie/... .

We hebben de link gecontroleerd, en deze werkt momenteel. Voor verdere vragen kan u altijd contact opnemen met de helpdesk.

Met vriendelijke groet,

Philips Webcare
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 7 voor Philips 3200 series Slanke Smart LED-TV 39PFL3208H 99 cm (39") Full HD 1080p DVB-T/C met Digital Crystal Clear
Deze beoordeling is vanPhilips 3000 series Slanke Smart LED-TV 46PFL3208H 117 cm (46") Full HD 1080p DVB-T/C met Digital Crystal Clear.
Avatar van klant
Geschreven door:Malk
vanHardinxveld-Giessendam, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Totaal beoordelingscijfer
1 / 5
1 / 5

website and product problems

Gepost op11 februari 2014
This is the worst purchase I have ever made, all I want is the simplyshare code so I can use my smartphone, the website keeps logging me out saying my product is not registered and I've done that twice, between this and the product being impossible to navigate, it's clear I'll never get the code, it's the last time I ever buy Phillips.
Voordelenlight enough to get into the rubbish container
Nadelentoo big for the container
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
2 / 5
2 / 5
Gebruiksgemak
1 / 5
1 / 5
Design
2 / 5
2 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Webcare25 februari 2014
Dear consumer,

We are sorry to hear about the issues you've been facing. We advise you contact the Philips helpdesk via 0900 202 08 71 (€ 0,10/min*). They will be able to help you with this.

Kind regards,

Philips Webcare
- 2punten
0 van de 2 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 8 voor Philips 3200 series Slanke Smart LED-TV 39PFL3208H 99 cm (39") Full HD 1080p DVB-T/C met Digital Crystal Clear
Avatar van klant
Geschreven door:meka
Totaal beoordelingscijfer
3 / 5
3 / 5

Prachtig beeld, maar zapt slecht, valt uit na meerdere kanalen. Software updat niet uit te voeren.

Gepost op7 december 2013
Prachtig beeld, goed geluid, mooi design. Echter na aantal kanalen doorzappen, valt beeld weg. Software-update lukt niet, terwijl toch prima de instructies gevolgd. Chat met klantenservice Philips levert niks anders op dan "oh, bij de meeste andere mensen werkt het wel....". En maar weer een nieuwe usb stick wordt opgestuurd.....
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
2 / 5
2 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
1 van de 2 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 9 voor Philips 3200 series Slanke Smart LED-TV 39PFL3208H 99 cm (39") Full HD 1080p DVB-T/C met Digital Crystal Clear
Avatar van klant
Geschreven door:Prosopoppea
vanLandgraaf, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:Minder dan een maand
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

just satisfactory

Gepost op19 november 2013
a bought this TV to watch Tv by internet, but it's not possible to wacth tv on streaming by internet because a plug in is miissed (no flash player supported by TV)
Voordelenchip tv
Nadelenimpossible to wacth streaming tv
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
3 / 5
3 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Webcare2 december 2013
Dear sir/madam,

Flash is not supported because this would make the tv vulnerable to viruses.

Kind regards
- 2punten
0 van de 2 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 10 voor Philips 3200 series Slanke Smart LED-TV 39PFL3208H 99 cm (39") Full HD 1080p DVB-T/C met Digital Crystal Clear
Avatar van klant
Geschreven door:Niew62
vanZwolle
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:Minder dan een maand
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Prima tv wel een paar min puntjes

Gepost op7 oktober 2013
Prima tv, mooi beeld, voor mij naar alle wensen waar ik hem voor nodig heb.
Min puntje is de trage response tijd, maar goed dat vind ik niet erg.
Maar wat het vervelendste is dat er iedere keer een melding komt van voer pincode in ga dan annuleren en moet weer de zender in toetsen.
De leverancier heeft er al een nieuwe software in gezet, gereset en geüpdatet maar de melding komt telkens weer terug, wel niet zo vaak meer maar toch. Werd mij gezegd terug te zetten naar fabrieksinstellingen en weer aanpassen naar eigen instellingen maar de melding blijft komen.
Is hier een oplossing voor, of moet de leverancier hier zelf met Philips
contact opnemen.
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
+ 4punten
5 van de 6 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 11 voor Philips 3200 series Slanke Smart LED-TV 39PFL3208H 99 cm (39") Full HD 1080p DVB-T/C met Digital Crystal Clear
Avatar van klant
Geschreven door:LGSC
vanvlissingen
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:Minder dan een maand
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Niet echt smart.

Gepost op9 september 2013
Mooie tv om te zien,beeld redelijk tot goed vergeleken met mijn oude plasma tv,na zelf de instelling te wijzigen is het beeld goed te noemen.
Afstandbediening prima voor bediening tv.
Smartgedeelte is een ramp,alleen de vooringestelde apps werken redelijk,ga je zoeken en tik je iets in via de philips remote app voor android ben ik al klaar met typen en moet de tv nog nadenken ca 2 of 3 seconden later staat zoekopdracht daadwerkelijk in het zoekscherm,dan ga je zoeken.......een ware nachtmerrie je klikt ok en de tv doet niks of beeld springt weg naar gewoon tv,dit is te wijten aan supertrage response tijd van de tv,je doet iets en de tv moet erg lang denken dus denk je duw nog is op die knop en dan ineens gaat ie alles uitvoeren wat je gedaan hebt,dus totaal eigenlijk niet te gebruiken door superslome responsetijd.Kan flashplayer er niet op instaleren alsmede codecs die ik mis om op websites streaming video te bekijken.
Heb deze tv nu 3 dagen en irriteer me er al vreselijk aan,denk dat ik hem terug ga brengen naar de winkel en een andere ga uitzoeken.
Voordelenmooi design, licht van gewicht, makkelijke eerste instalatie, goed geluid, beeld van tv makkelijk aan te passen
Nadelensmart tv bediening niet makkelijk, supertrage responstijd van tv smartgedeelte, smartphone app werkt regelmatig niet, usb aansluitingen moeilijk bereikbaar
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
2 / 5
2 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
Reactie van PhilipsDoor WEPhilips Webcare20 september 2013
Beste,

Hartelijk bedankt voor de feedback.

We raden u aan om het volgende uit te proberen: toestel terugzetten naar fabrieksinstellingen, de software updaten en een harde reset uitvoeren.

Indien dit niet zou helpen dan kan u contact opnemen met de helpdesk op 0900 202 08 71 (€ 0,10/min*).

Flash is bewust niet beschikbaar uit veiligheidsoverwegingen, omdat dit de tv vatbaar zou maken voor virussen.

Vertrouwende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd,

Met vriendelijke groet,
+ 2punten
3 van de 4 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 12 voor Philips 3200 series Slanke Smart LED-TV 39PFL3208H 99 cm (39") Full HD 1080p DVB-T/C met Digital Crystal Clear
Avatar van klant
Geschreven door:Ronaldo543
vanEindhoven, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Een prachtig helder beeld

Gepost op7 september 2013
De TV is een sieraad op de kast. De omlijsting rondom het scherm is mooi smal. Hierdoor lijkt het alsof de gehele TV beeld geeft. De kwaliteit van het beeld is zeer goed. Veel instelmogelijkheden zodat je het helemaal naar je persoonlijke smaak kunt instellen.
Voordelendesign, kwaliteit beeld, instelmogelijkheden
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
+ 2punten
2 van de 2 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 13 voor Philips 3200 series Slanke Smart LED-TV 39PFL3208H 99 cm (39") Full HD 1080p DVB-T/C met Digital Crystal Clear
Deze beoordeling is vanPhilips 3000 series Slanke Smart LED-TV 42PFL3208H 107 cm (42") 1080p Full HD DVB-T/C met Digital Crystal Clear.
Avatar van klant
Geschreven door:Anoniem
vanNijmegen
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

kwalitatief in potentie heel mogelijkheden maar niet alls werkt even handig en intuitief

Gepost op20 oktober 2013
Ik zocht een nieuwe tv voor in de woonkamer.Via een vergelijkingswebsite zag ik ergens de Philips 42PFL3208H staan voor een mooie prijs.
Installatie van de normale dingen ging soepel en beeldkwaliteit is redelijk goed .Sinds enkele weken me wat meer verdiept in de specifieke mogelijkheden als smart tv en usb aansluiting.
Allereerst de wifi-dongel bijbesteld (Philips PTA128), installatie verliep ook soepel, maar bediening van smart tv met afstandsbediening is vermoeiend en absoluut niet intuitief.
Het instellen van het wifinetwerk is wel eenvoudig.
Vervolgens een externe harde schijf van 2 terabyte geinstalleerd. ook deze installatie inclusief formatteren verliep makkelijk.
Wonderbaarlijk is en blijft het gegeven dat je alleen kan opnemen van 1 zender en niet kan wisselen intussen naar een andere zender, dit druist in tegen het gegeven dat je iets wil opnemen omdat je juist op dat moment iets anders wil zien.
Ik snap de technische uitleg wel, de policy zogezegd, gevraagd via het klantencontactcentrum maar het spoort niet met het feit waarom je een bepaald programma wil opnemen, een flexibiliteit van niks.
Wat vervolgens tot nu toe niet lukt is een opname vooruit inplannen bijvoorbeeld 's nachts.
Voorwaarde is dat tv op standby moet blijven staan, dat heb ik gedaan, maar tot nu toe, 2 x geprobeerd, blijkt bij aanzetten tv en kijken of de opname gelukt is, dat er steeds sprake is van en mislukte opname, reden die getoond wordt is omdat de stroom van de externe harde schijf af zou zijn.
Dat klopt echter absoluut niet, want de harde schijf is permanent met een zelfstandige adapter aangesloten op de elektriciteit en ook permanent via de USB kabel op de tv is aangesloten.
Zelfs de opnames die ik gemaakt heb met tv aan, die ik eerst wel zag, worden dan niet meer getoond. De externe harde schijf wordt ook niet meer herkend. Er schijnt geen schijf meer aangesloten te zijn.
Bij verwijderen usb kabel en opnieuw inpluggen van deze kabel keren de gewone opnames, met tv gewoon aan, weer allemaal terug, maar geen geplande opnames krijgen dan als boodschap niet gelukt, zie hierboven.
Wie heeft een bruikbaar advies?
Voordelengoed beeld makkelijke installatie
Nadelenspecifieke extra opties werken nog niet optimaal
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
3 / 5
3 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
+ 9punten
9 van de 9 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 14 voor Philips 3200 series Slanke Smart LED-TV 39PFL3208H 99 cm (39") Full HD 1080p DVB-T/C met Digital Crystal Clear
Deze beoordeling is vanPhilips 3000 series Slanke Smart LED-TV 42PFL3208H 107 cm (42") 1080p Full HD DVB-T/C met Digital Crystal Clear.
Avatar van klant
Geschreven door:jetvicky
vansprundel
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:Minder dan een maand
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

mooi beeld en geluid

Gepost op18 oktober 2013
ik ben heel erg tevreden over mijn tv.
mooi beeld en geluid.
ik kan nog niet zo goed overweg met smart tv, maar dat zal in de toekomst wel ,lukken, veel oefenen zeggen mij kinderen.
nou dat doen we dan maar,
Voordelengroot beeld
Nadelengeen
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
- 2punten
0 van de 2 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 15 voor Philips 3200 series Slanke Smart LED-TV 39PFL3208H 99 cm (39") Full HD 1080p DVB-T/C met Digital Crystal Clear
Deze beoordeling is vanPhilips 3000 series Slanke Smart LED-TV 42PFL3208H 107 cm (42") 1080p Full HD DVB-T/C met Digital Crystal Clear.
Avatar van klant
Geschreven door:harrie98
vanvalkenswaard
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

mooie televisie,prachtig beeld

Gepost op18 oktober 2013
mooie televisie voor een goede prijs.alleen jammer geen ambi licht.
Nadelengeen ambi licht
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 16 voor Philips 3200 series Slanke Smart LED-TV 39PFL3208H 99 cm (39") Full HD 1080p DVB-T/C met Digital Crystal Clear
Deze beoordeling is vanPhilips 3000 series Slanke Smart LED-TV 46PFL3208H 117 cm (46") Full HD 1080p DVB-T/C met Digital Crystal Clear.
Avatar van klant
Geschreven door:mensje54
vanNieuwegein, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:Minder dan een maand
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Zeer goed

Gepost op10 oktober 2013
Mooi helder beeld, veel mogelijkheden, mooi groot beeld voor internet prestaties, erg mooi om foto"s te bekijken. film en voetbal.
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 17 voor Philips 3200 series Slanke Smart LED-TV 39PFL3208H 99 cm (39") Full HD 1080p DVB-T/C met Digital Crystal Clear
Avatar van klant
Geschreven door:royco21
vanKlimmen, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

een zeer mooi product

Gepost op5 augustus 2013
het menu was even wennen maar zit goed in elkaar voor de rest ziet het er goed uit
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
+ 1punt
1 van de 1 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 18 voor Philips 3200 series Slanke Smart LED-TV 39PFL3208H 99 cm (39") Full HD 1080p DVB-T/C met Digital Crystal Clear
Deze beoordeling is vanPhilips 3000 series Slanke Smart LED-TV 42PFL3208H 107 cm (42") 1080p Full HD DVB-T/C met Digital Crystal Clear.
Avatar van klant
Geschreven door:rob3144
vanMaassluis, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:Minder dan een maand
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

mooie tv

Gepost op14 september 2013
goed toestel alles zit erop,mooi design
makkelijk in te stellen
Voordelensmart tv
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 19 voor Philips 3200 series Slanke Smart LED-TV 39PFL3208H 99 cm (39") Full HD 1080p DVB-T/C met Digital Crystal Clear
Avatar van klant
Geschreven door:dibruggarh
vanhenegouwen
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:Minder dan een maand
Totaal beoordelingscijfer
1 / 5
1 / 5

werkt niet

Gepost op30 juli 2013
heb deze tv gekocht, samen met een zogenaamde dongle
heb handleiding gelezen
geen wifi verbinding mogelijk
handleiding van de dongle verwijst naar allerlei philips tv modellen, maar niet naar de mijne
kan GEEN nuttige informatie vinden
Nadelenwifi werkt niet en informatie onvolledig
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
1 / 5
1 / 5
Design
1 / 5
1 / 5
Reactie van PhilipsDoor WEPhilips Webcare31 juli 2013
Geachte,

De draadloze adapter PTA128 is compatibel met de 39PFL3208H. Op pagina’s 63 en 64 van de handleiding kan u terugvinden welke stappen te doorlopen om de draadloze verbinding in te stellen.


Voor verdere informatie kan u contact opnemen met de helpdesk op 0900 202 08 71 (€ 0,10/min*).

Vertrouwende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd,

Met vriendelijke groet,
+ 1punt
1 van de 1 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 20 voor Philips 3200 series Slanke Smart LED-TV 39PFL3208H 99 cm (39") Full HD 1080p DVB-T/C met Digital Crystal Clear
Deze beoordeling is vanPhilips 3000 series Slanke Smart LED-TV 42PFL3208H 107 cm (42") 1080p Full HD DVB-T/C met Digital Crystal Clear.
Avatar van klant
Geschreven door:EWK1632
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:18-30
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Totaal beoordelingscijfer
3 / 5
3 / 5

Prima tv, software is zeer ongebruiksvriendelijk.

Gepost op31 augustus 2013
Ik zocht een tv voor op de slaapkamer.
Via een vergelijkingswebsite zag ik ergens de Philips 42PFL3208H staan voor een mooie prijs.
Meteen een Cam module en een CI+ kaart bijbesteld. Ook maar direct de wifi-dongel bijbesteld (Philips PTA128).
Vandaag werd de tv per USP bezorgd.
Wat me direct opviel was de relatief smalle doos als ik dat vergelijk met de doos waar destijd de plasma in geleverd is. Ook het lage gewicht van het pakketje (12kg) verraste me enigsinds.
Uitpakken en installeren
Aansluiten verliep prima op 1 punt na.
Als de tv op de standaard geplaats wordt, moet deze vanaf de bodem en vanaf de achterkant door middel van 4 schroeven vastgezet worden.
De gaatjes op de bodem van de standaard komen alleen net niet overeen met de gaten in de bodem van de tv. Daardoor wordt het laatste schroefje net niet gepakt. het scheelt misschien een millimeter, maar het is wel een millimeter te veel. Ontwerpfoutje?
De pakketbezorger zou de de CI+kaart, de wifidongel en de CAM module komen brengen. Hierop wachtende heb ik de tv alvast voorzien van de laatste firmware. Dit verliep zeer eenvoudig.
Het zoeken naar de digitale zender was een fluitje van een cent, de activatie verliep ook prima. Toen de wifidongel ingeplugd.
De tv heeft aan de linkerkant twee usb-poorten. Dezen zitten vrij dicht tegen elkaar.
Opzich geen probleem als je USB-sticks gebruikt, maar de wifidongel is zo breed, dat hij de andere usbpoort blokkeert. Ik vroeg me al af waar het usb-verlengsnoertje voor was dat bij de dongel geleverd werd. Als je de andere usbslot vrij wil houden heb je die nodig. Omdat ik dat ding niet naast de tv wil hebben liggen heb ik de dongel maar een beetje verweven met de stroomdraag achter de tv. Als ze de dongel anders hadden ontworpen had hij er gewoon ingepast en was de tweede USB-poort vrij gebleven. Niet handig.
Ook zitten de usbpoorten erg diep. Als de tv met een (hang-)muurbeugel bevestigd is kom je er niet bij zonder de tv naar je toe te trekken.
Het instellen van het wifinetwerk is eenvoudig. Hij zoekt ze meteen, je kunt door middel van WPS verbinding maken, maar ook kun je gewoon je beveiligingssleutel invoeren. Het virtuele toetsenbord kan een stuk gebruiksvriendelijker, maar je kunt je er mee redden.
Aan de achterkant van de tv hangt een soort tie-rip, hier kun je de kabels bij elkaar houden. Daar is dan weer goed over nagedacht.
De tv slikt usb's sticks en hd's die geformatteerd zijn op NTFS en FAT formaat. Ik was erg bang dat er geen ondersteuning zou zijn voor NTFS, maar die bleek wel aanwezig.
In de gebruiksaanwijzing staat dat op USB1 een hub kan worden aangesloten. Helaas levert deze alsnog niet genoeg stroom voor een simpele 4poort usbhub.
Het beeld is in te stellen op diverse presets.
Hier ben ik nog zoekende. Voor nu gebruik ik de persoonlijke setting, omdat met de rest eigenlijk wel steeds iets ‘mis’ is. Te donker, de licht, te veel kleur, te flets etc. Inmiddels heb ik het eea aan hd-beeldmateriaal bekeken, zoals op de tv als per usb.
Eerlijk gezegd, qua beeldkwaliteit is het een stap terug op de vijf jaar oude Plasma.
Ik wist van te voren al dat plasmabeeldschermen veel beter beeld geven dan een LCD, maar ik had ook verwacht dat na 6 jaar de verschillen niet meer zo groot zouden zijn. Dat bleek helaas niet waar.
Waar stoor ik me dan aan:
- Zwart is niet echt zwart maar een soort licht zwart, logisch want het is een LCD. Toch had ik gedacht dat na zoveel jaar dit wel een stuk beter zou zijn geworden.
- soms is de HD content toch wat korrelig
Bij het inpluggen van een usb-device herkent de tv hem direct en wordt de drive binnen een paar seconden geladen. Het menu op het beeldscherm geeft de aanwezige mappen weer waarop bevestigd kan worden door middel van de ‘oke’ knop op de afstandsbediening.
De scrollen verkoop wat laggie, de animatie is gewoon niet smooth.
Niet iets dan onoverkomelijk is, maar als dit al laggie verloopt, hoe zou het smart-tv gedeelte dan lopen?
Als je de tv aan zet en er zit een usbstick in, dan gaat hij automatisch eerst de usbstick laden en komt dat menu tevoorschijn. Heel irritant als je gewoon tv wilt kijken.
Smart tv
Wat de doorslag gaf om deze tv aan te schaffen was dat er programma's teruggekeken kunnen worden.
Op de afstandsbediening is de knop smart-tv te vinden. Als je hier op druk verschijnt de eerste keer de vraag of je lid wilt worden van de Philips club, als je dit niet wilt vragen ze om bevestiging waarna nogmaals wordt aangegeven dat je op elk moment lid kunt worden. Nou fijn. Daarna komende de voorwaarden in beeld voor de het gebruik van de smart-tv en als je daar akkoord mee gaat, komt het homescreen. Hier zie je onderin allerlei voorgeinstalleerde apps zoals uitzendinggemist en skype.
Ook hier loopt het navigeren wat laggie. Niet erg vertraagd ofzo, maar net als bij de USB interface, loopt het niet smooth. Hopelijk wordt hier in de toekomst nog wat aan gedaan.
Even een aflevering van uitzendinggemist getest en dat is toch wel erg fijn.
Eerder keek ik programma’s terug op mijn laptop, gezien ik ’s avonds weinig thuis ben.
Nu kan ik het in prima kwaliteit en in een goed formaat terugzien.
De kwaliteit is niet HD, maar daar kan Philips natuurlijk weinig aan doen.
De rest van de apps zal ik nog moeten uitproberen als ik ze interessant vind.
Tot slot
Philips zou nog erg veel moeten doen om de software echt intuïtief en gebruiksvriendelijk te moeten maken. Voor op de slaapkamer is het een prima tv. Als de verantwoordelijke personen voor de softwaremakers van de tv meer input willen dan hoop ik dat ze het niet laten mij een DM te sturen. Hier kan ik nog wel een A4-tje over schrijven.
Al met al een prima tv die voor tv kijken op de slaapkamer dik in orde is.
Wel hoop ik dat Philips echt goede software gaat ontwikkelen die gebruiksvriendelijk is en er voor zorgt dat alles smooth verloopt. Doordat ik nog voor bijna 300 euro aan cadeaubonnen had liggen, kon ik de tv erg goedkoop aanschaffen. Daarom heb ik ook zeker geen spijt van de koop.
Mijn persoonlijke advies
Als je de volle pond betalen moet zou ik zeker afraden de tv te kopen als je een kritische gebruiker bent en je hem als hoofd-tv gebruiken wilt.
Dit heeft voor 90% te maken met de software. Indien dit wordt aangepakt zal ik mijn review updaten.
Voordelenmooi vormgegeven, beeld en geluid prima, aansluiten is zeer eenvoudig
Nadelensoftware niet gebruiksvriendelijk, usbpoorten slecht bereikbaar
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
3 / 5
3 / 5
Gebruiksgemak
1 / 5
1 / 5
Design
3 / 5
3 / 5
+ 8punten
8 van de 8 vonden dit behulpzaam.
1 2 Volgende>>