Beoordelingen van klanten voor Philips Philips 7000 series Blu-ray Disc-speler BDP7500S2 Zilver aluminium, geschikt voor Wi-Fi en 3D

Dit product is niet langer verkrijgbaar. Ga verder met winkelen bij Philips.

Philips Philips 7000 series Blu-ray Disc-speler BDP7500S2 Zilver aluminium, geschikt voor Wi-Fi en 3D

Laat u meevoeren door de meest realistische HD-audio ooit. Profiteer niet alleen van grootse prestaties, maar ook van een prachtig aluminiumontwerp en 7.1-audio-uitgangen. Dankzij CinemaPerfect HD zijn Blu-ray-films mooier dan ooit. Daarnaast beschikt u over Wi-Fi-functionaliteit en kunt u via DLNA genieten van de video's op uw PC.
3,947
3,9
(19 beoordelingen) 19
Snapshot van scores openen
Opbouw beoordelingscijfer 19 beoordelingen
5 sterren
7
4 sterren
7
3 sterren
3
2 sterren
1
1 ster
1
16 van de 1889%klanten zouden dit product aanbevelen.
Beoordelingen van klanten voor Philips 7000 series Blu-ray Disc-speler BDP7500S2 Zilver aluminium, geschikt voor Wi-Fi en 3D
Beoordeling 1 voor Philips 7000 series Blu-ray Disc-speler BDP7500S2 Zilver aluminium, geschikt voor Wi-Fi en 3D
Avatar van klant
Geschreven door:Aagaat
vanAmsterdam, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Dit product voldoet aan de verwachtingen!

Gepost op21 juli 2013
De blue-ray speler valt in het oog door de vormgeving maar belangrijker is de bedining en de mogelikkheden. De doorlooptijd van het afspelen van de disc is rap. Het menu is heel erg duidelijk.
Het installeren is kinderwerk.
Voordelenduidelijk installatieproces, menu goed en overzichtelijk, prijs - kwaliteitverhouding, phillips is de naam
Nadelengeen
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 2 voor Philips 7000 series Blu-ray Disc-speler BDP7500S2 Zilver aluminium, geschikt voor Wi-Fi en 3D
Avatar van klant
Geschreven door:herby08
vanHeerlen
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Dit product heeft achterhaalde compatibiliteit en snelheid van starten

Gepost op21 juli 2013
Dit toestel is nu redelijk gedateerd gezien de concurentie. Beeld en geluidskwaliteit zijn prima. ondersteuning voor digitale formaten is beperkt. De NET TV functie is erg langzaam zo ook het opstarten bij het aanzetten als het inlezen van films. sommige films willen niet starten en hebben een firmware update nodig. zover ik weet wordt hier niet meer op ontwikkeld.
Voordelenbeeld en geluid kwaliteit zijn prima
Nadelenlangzaam in opstarten laden van films en net tv, achterhaalde compatibiliteit met digitale formaten
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
3 / 5
3 / 5
Reactie van PhilipsDoor Consumer Care8 augustus 2013
Beste klant,

Vervelend dat de NET TV functie langzaam is en dat sommige films niet willen starten omdat ze een firmware update nodig hebben.

Daarom raden wij u aan om een software update uit te voeren. U kunt daarvoor terecht via deze link:
http://www.philips.nl/c/blu-ray-dvd.... Onder de titel Software en stuurprogamma`s kunt u de software upgrade uitvoeren.

Daarnaast kan u de snelheid van uw NET TV verbeteren door ervoor te zorgen dat de TV en de router allebei up to date zijn en het resetten van de router kan ook helpen.
De tijd om het materiaal laden is ook afhankelijk van de bestandsgrootte en de snelheid van de internetverbinding.

Ik hoop dat u hiermee de functie kunt verbeteren. Indien deze instructies geen oplossing bieden, kunt u ook terecht bij onze klantendienst. Dit kan via het telefoonnummer 0900 202 11 77 (€ 0,10/min) van maandag t/m vrijdag (08.00 - 20.00) en op zaterdag (09.00 - 18.00).

Met vriendelijke groet,

Philips Webcare
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 3 voor Philips 7000 series Blu-ray Disc-speler BDP7500S2 Zilver aluminium, geschikt voor Wi-Fi en 3D
Avatar van klant
Geschreven door:Schukkie69
vanAlmelo
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

eindelijk weer een klasse 1 apparaat van Philips

Gepost op22 mei 2012
Een klasse apparaat met echter 1 klein probleempje
af en toe valt het geluid(fraktie van een sec.) weg
dit gebeurt bij elke bron (blueray dvd nettv of streaming via pc)
hier voor echter nog geen software update van
wacht hier met smacht op
Voordelennet tv en dlna (streamen van pc), te bedienen met ab van sony tv, software is te updaten, strak design, stil (in loopwerk en koeling)
Nadelenwegvallen geluid
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 4 voor Philips 7000 series Blu-ray Disc-speler BDP7500S2 Zilver aluminium, geschikt voor Wi-Fi en 3D
Avatar van klant
Geschreven door:manfred
vanospel
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
3 / 5
3 / 5

kan better

Gepost op20 mei 2012
zo als soms loop hij vast met geheugen en natuurlijk wil hij soms niet open dat kan hij niet goed werken dat komt om de geheugen niet goed werkt en moet meer mb hebben om goed te werken net als een pc moet inder lijke geheugen snel te werkt gaan als hij op internet gaat het niet pebaald lekker maar dat is nog maals de geheugen van de blue ray. als een blue ray zal maken moet hij goede lekker lopen als een trein dan zal ik de sneller geheugen in bouwen en sneller print plaat net als een pc moet hij lopen dan zal ik zeggen jongens. ga snel naar teken tafel en maakt nu eens een sneller blue ray . maar veder ja werkt hij wel wel jammer dat jullie better moeten testen. ik heb hem gekocht voor design en mooie 3d zit er in alleen zal ik hem sneller laten lopen de geheugen. dat is wel jammer.
Voordelenheel mooie desgin, en 3d, en internet zit er op, mooie grafische, mooi beeld, en hd, hdmi, audio, suround, boxen
Nadelenloopt soms vast, de geheugen kan het net niet aan, soms gaat niet open, soms loopt hij vast, of komt de beeld scherm, komt over eens met wat ik heb, prestatie kan veel better, en dat was wel, van de blue ray, jammer had better gekund
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
2 / 5
2 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 5 voor Philips 7000 series Blu-ray Disc-speler BDP7500S2 Zilver aluminium, geschikt voor Wi-Fi en 3D
Avatar van klant
Geschreven door:Roberthaarlem
vanHaarlem
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

een mooi en het gebruiks gemak is super

Gepost op20 mei 2012
op dit product is niets op aan te merken.
ook met wifi werkt het prima .
nog geen problemen ondervonden en dat verwacht ik
met een philips product
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 6 voor Philips 7000 series Blu-ray Disc-speler BDP7500S2 Zilver aluminium, geschikt voor Wi-Fi en 3D
Avatar van klant
Geschreven door:Noorderbloem
vanEmmen
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Echt Philips: mooi en goed!

Gepost op9 december 2011
Van deze Blu-ray /discspeler heb ik meteen 2 gekocht en daar geen dag spijt van gehad. Mooi strak uiterlijk, perfect beeld zowel in 2D als in 3D en daarnaast easylink, internettoegang, uitzending gemist en nog meer. Als je de BDP7500S2 in huis haalt, heb je geen dure decoder voor interactieve televisie meer nodig. Echt een aanrader!
Voordelenmooi design, loupzuiver beeld en geluid, eenvoudige bediening, speelt cd dvd bluray in 2d en 3d af, internettoegang, uitzending gemist ned123 en rtl, eenvoudig op te nemen in eigen netwerk
Nadelenik heb er nog geen kunnen ontdekken
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 7 voor Philips 7000 series Blu-ray Disc-speler BDP7500S2 Zilver aluminium, geschikt voor Wi-Fi en 3D
Avatar van klant
Geschreven door:PHneutraal
vanUtrecht, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
1 / 5
1 / 5

Produkt valt na een jaar zwaar tegen

Gepost op22 oktober 2011
Product geeft beeld mooi weer maar is als CD speler ongeschikt. Veel cd's worden niet correct weer gegeven.
Duurzaamheid van product is knudde. Binnen het jaar al terug omdat display uitvalt.
Reactie van apparaat op opdrachten van afstandsbediening worden met grote vertaging opgevolgd.
Kwam toen vlak voor aanschaf als "goed" uit verschillende test maar helaas kan ik dat niet beamen.
Dit apparaat zou een marantz dvd speler vervangen maar die is maar weer op de plek terug gezet.
Jammer gemiste kans van Philips.
Nadelencd's afspelen is niet aan te bevelen, net-tv ligt er regelmatig uit., afstandsbediening goedkoop, reaktie tijd speler slecht
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
1 / 5
1 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care5 december 2011
Wij vinden het spijtig te horen dat uw BDP7500 niet optimaal functioneert. Daarom zou ik u willen vragen telefonisch contact op te nemen met een van onze medewerkers. Zij zullen met u samen opzoek gaan naar een passende oplossing.
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 8 voor Philips 7000 series Blu-ray Disc-speler BDP7500S2 Zilver aluminium, geschikt voor Wi-Fi en 3D
Avatar van klant
Geschreven door:Wilhelmus53
vanEindhoven, The Netherlands
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Technish goede prestaties. Trage reacties bij de bediening.

Gepost op17 oktober 2011
De speler levered mooi beeld en geluid.
Het opstarten duurd lang en de speler reageerd traag op de afstands bediening.
Net TV is niet echt functioneel.
Door problemen met de verbinding met de PC is afspelen van videos op de PC niet mogelijk op dit moment.
Voordelenmooi beeld
Nadelentrage start, trage reactie op afstands bediening, net tv is niet echt bruikbaar, verbinding met windows7 pc werkt niet.
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 9 voor Philips 7000 series Blu-ray Disc-speler BDP7500S2 Zilver aluminium, geschikt voor Wi-Fi en 3D
Avatar van klant
Geschreven door:Noabertje
vanHengelo
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Prima

Gepost op12 oktober 2011
alleen maar lof, mooie vormgeving, goede beeldkwaliteit
Voordelengemakkelijk te bedienen
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 10 voor Philips 7000 series Blu-ray Disc-speler BDP7500S2 Zilver aluminium, geschikt voor Wi-Fi en 3D
Avatar van klant
Geschreven door:Plumo
vanden haag
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Over het algemeen ben ik tevreden met dit product

Gepost op11 oktober 2011
Beeld geluid perfect, alleen het apparaat maakt lawaai als je het aanzet.
Voordelenperfect beeld en geluid
Nadelenlawaai bij inschakelen, nadeel toevoegen
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
3 / 5
3 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 11 voor Philips 7000 series Blu-ray Disc-speler BDP7500S2 Zilver aluminium, geschikt voor Wi-Fi en 3D
Avatar van klant
Geschreven door:Okewane23
vanVaals
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Dit product heeft tot nu toe uitstekend gefunctioneerd.

Gepost op11 oktober 2011
Ik heb deze player hoofdzakelijk vanwege de NET-TV mogelijkheid aangeschaft. Ik ben hierover redelijk tevreden. De afspeelkwaliteit van DVD's en Blue Ray's is voorbeeldig. Prima product!
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 12 voor Philips 7000 series Blu-ray Disc-speler BDP7500S2 Zilver aluminium, geschikt voor Wi-Fi en 3D
Avatar van klant
Geschreven door:LordSidious
vanHeerlen
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Prima speler

Gepost op9 oktober 2011
Deze speler speelt zowel Blu-ray als dvd uistekend af.
Ook dvd+r & dvd-r zijn geen probleem.
Via de apart gekochte Wifi adapter speelt deze speler ook probleemloos mijn divx, xvid, wmp & avi bestanden vanaf het netwerk af.
Ziet er ook goed uit.
Voordelengebruiksgemak, uiterlijk, wifi geschikt met adapter, speelt nagenoeg alle schijven af
Nadelenopstarttijd, slechts 1 hdmi aansluiting
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 13 voor Philips 7000 series Blu-ray Disc-speler BDP7500S2 Zilver aluminium, geschikt voor Wi-Fi en 3D
Avatar van klant
Geschreven door:banjo
vanGroningen, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

kan veel en ziet er goed uit.

Gepost op9 oktober 2011
Prima apparaat , veel functies en speelt bijna alles af.
Het is ook nog mooi vormgegeven.
Alleen duurt het opstarten wat lang ong. 20 sec vanuit standby.
Voordelenveel functies
Nadelenduurt lang bij het aanzetten
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 14 voor Philips 7000 series Blu-ray Disc-speler BDP7500S2 Zilver aluminium, geschikt voor Wi-Fi en 3D
Avatar van klant
Geschreven door:Henwen
vanRijen, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Kan geen negatieve punten ontdekken

Gepost op9 oktober 2011
Het is een mooi en degelijk apparaat, dus deze Blue-ray speler is ten zeerste aanbevolen.
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
3 / 5
3 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 15 voor Philips 7000 series Blu-ray Disc-speler BDP7500S2 Zilver aluminium, geschikt voor Wi-Fi en 3D
Avatar van klant
Geschreven door:JW1505
van7991 Dwingeloo, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Prima produkt

Gepost op9 oktober 2011
Mooi, simpel en toch erg compleet apparaat, dat bovendien nagenoeg alles kan afspelen.
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 16 voor Philips 7000 series Blu-ray Disc-speler BDP7500S2 Zilver aluminium, geschikt voor Wi-Fi en 3D
Avatar van klant
Geschreven door:GJB1
vanDen Haag
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
3 / 5
3 / 5

Goede eigenschappen en beeld/geluidskwaliteit, bediening verloopt erg traag

Gepost op9 oktober 2011
Qua design en functionele mogelijkheden goed. Kwaliteit beeld en geluid prima. Bediening verloopt nogal traag; de neiging bestaat om de opdracht nog een keer te geven, omdat je niet zeker bent of de opdracht is doorgekomen. Ik vind het wel storend dat netwerkmogelijkheden bij Philips apparaten (geldt ook voor mijn Philips TV) beperkt zijn tot (Windows) PC's. Apple Macintosh en andere apparaten (iPAD, iPhones, Android Phones) lijken bij Philips nog geheel onbekend te zijn. Nu zelfs de Belastingdienst die platforms allemaal ondersteunt, mag een belangrijke en grote consumentendivisie als die van Philips daar toch niet bij achter blijven?!
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
2 / 5
2 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 17 voor Philips 7000 series Blu-ray Disc-speler BDP7500S2 Zilver aluminium, geschikt voor Wi-Fi en 3D
Avatar van klant
Geschreven door:boboricj
vanDen Haag
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Alles werkt naar behoren, leuke extra's

Gepost op9 oktober 2011
Prima beeld, makkelijk te bediening, werkte in een keer, een externe harddisk behoorde ook tot de mogelijkheden, dus veel opgeslagen films e.d. zijn ook afspeelbaar via deze blueray speler
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 18 voor Philips 7000 series Blu-ray Disc-speler BDP7500S2 Zilver aluminium, geschikt voor Wi-Fi en 3D
Avatar van klant
Geschreven door:DJM1
vanAmsterdam
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Totaal beoordelingscijfer
3 / 5
3 / 5

Goede grafische prestaties, teleurstellende extra's

Gepost op9 oktober 2011
Het apparaat geeft een mooi beeld, speelt veel formaten af zowel van DVD/Blu-ray als digitale bestanden vanaf USB of netwerk.
Helaas blijken sommige extra functies niet te functioneren. Zo is bij NetTV een hoop apps niet te activeren omdat het model zou zijn verouderd en werkt het aansturen met de afstandsbediening van de TV niet. Mijn Blu-Ray is aangesloten op een 37pfl7675h en dat zou goed moeten werken.
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
3 / 5
3 / 5
Gebruiksgemak
2 / 5
2 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 19 voor Philips 7000 series Blu-ray Disc-speler BDP7500S2 Zilver aluminium, geschikt voor Wi-Fi en 3D
Avatar van klant
Geschreven door:Tinkso
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Doet precies wat ik gehoopt had.

Gepost op9 oktober 2011
Een mooie blurayspeler, die alles kan wat je op dit moment mag verwachten van een bluray speler. Een plus vind ik de internet kanalen die je via de speler kunt benaderen, zoals "uitzending gemist", "RTL XL" en "youtube". Al met al ben ik erg tevreden over de speler.
Voordelenuitzending gemist, mooi design, makkelijke bediening
Nadelenaparte dongle voor wifi
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.