Beoordelingen van klanten voor Philips Philips Viva Collection Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal

Philips Philips Viva Collection Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal

Dit metalen Philips-koffiezetapparaat is ideaal voor mensen die gaan voor een eersteklas aroma én ontwerp. In de roestvrijstalen dubbelwandige thermische kan blijft uw koffie langer warm en vers.
4,15
4,1
(147 beoordelingen) 146
Snapshot van scores openen
Opbouw beoordelingscijfer 147 beoordelingen
5 sterren
66
4 sterren
56
3 sterren
12
2 sterren
7
1 ster
6
125 van de 14686%klanten zouden dit product aanbevelen.
Beoordelingen van klanten voor Philips Viva Collection Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Beoordeling 1 voor Philips Viva Collection Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
vanHouten
Werknemer review:Nee
Totaal beoordelingscijfer
1 / 5
1 / 5

Super slecht!

Gepost op8 januari 2015
Wat een vreselijke miskoop! De koffie is na 10 niet warm meer.....zelfs de melkpoeder smelt dan niet meer.....moet eerst de thermoskan en m'n koffiekop goed voorverwarmen met heet water ,wil de koffie enigszins op temperatuur zijn.....sterke afrader ..NIET kopen !!!
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
1 / 5
1 / 5
Design
1 / 5
1 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Webcare10 maart 2015
Beste Slecht40,

Wat vervelend om te horen. Uw opmerking is genoteerd en zal worden voorgelegd aan onze product specialist.

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/...

In de bovenstaande link treft u eventuele oplossingen voor uw probleem. Mocht dit toch niet helpen, aarzelt u dan niet om conact op te nemen met onze Klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Philips Webcare
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 2 voor Philips Viva Collection Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
vanOss
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Werknemer review:Nee
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

goede warmhoudkan daardoor energiezuinig en dus ook veiliger

Gepost op9 december 2014
Een fijne koffiezetter die een lekker bakkie maakt. Handig dat de thermoskan mee gaat naar het gewenste vertrek waar je vertoeft.
De koffiezetter is snel genoeg gezet en schakelt zich elektrisch uit wat weer stroom bespaart t.o.v. een warmhoudplaatje. De schenktuit is goed gevormd en lekt niet tijdens het uitschenken. Natuurlijk lekt alle uitloop als je de tuit te schuin houd of de draaideksel niet geheel open zet. Het terug plaatsen van het vuldeksel is even een handigheidje waarbij je niet moet forceren want dan kan er een kunststof nokje afbreken (goed vergewissen voorkomt huilen). Schade en schande ik heb zelf eens de deksel gemold maar reserve deksel was voorradig niet duur en snel afgeleverd door Philips. Nu inmiddels 4 jaar in gebruik en werkt nog als een tierelier. Dagelijks in gebruik voor minimaal 2 kannen vol. Goed op tijd ontkalkt (hard water) met azijn en regulier onderhouden. Verder nog geen teleurstellingen mee gehad. Goed en degelijk apparaat als verwacht. Heb er nu zelfs een 2e dezelfde bij genomen maar is nog ongeopend (2014) voor bij extra veel gasten of als spaar. Wij houden van koffie we willen bedrijfszekerheid :-)
Voordelenzet lekkere koffie, goede roestvrij stalen thermoskan, temperatuur kan blijft lang goed behouden, handige stootvaste thermos kan, robuust design, prettige logische handgreep
Nadelenreservoir merkstreepjes lastig te ontwaren, plots uitschakelen alleen met stekker er uit, autom uitschakelaar ik mis een resetknop
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 3 voor Philips Viva Collection Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
vanPurmerend
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Werknemer review:Nee
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

een prima koffiezetapparaat

Gepost op21 november 2014
Wij hebben dit apparaat aangeschaft nadat we het espressoapparaat weg hebben gedaan, U zult begrijpen dat dit gewoon een noodoplossing was, maar we zijn erg tevreden met dit apparaat.
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 4 voor Philips Viva Collection Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
vanSneek
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Werknemer review:Nee
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Prima koffiezetter

Gepost op20 november 2014
Uitstekend bakkie koffie,goed heet,eenvoudige uitvoering
Voordeleneenvoudig mooi design
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 5 voor Philips Viva Collection Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Werknemer review:Nee
Totaal beoordelingscijfer
3 / 5
3 / 5

in dubio

Gepost op7 oktober 2014
De koffie die hiermee te zetten is, is heerlijk. Echter: wij hadden er twee, een thuis en een op de werkplek van mijn vrouw. Beiden zijn na 2,5 - 3 jaar kapot. Het euvel in beide gevallen: een doorgeroest verwarmingselement waardoor er regelmatig water lekte, ook langs de elektrische unit. Wat mij betreft is deze korte levensduur niet echt voorbeeld van 'sustainable design', ik verwacht meer van een dergelijk duur apparaat van een gerenommeerd merk.
Voordelenheerlijke koffie
Nadelenkorte levensduur (max 3 jaar).
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
3 / 5
3 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 6 voor Philips Viva Collection Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
vanUtrechtse Heuvelrug, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Voldoet aan de verwachtingen

Gepost op29 november 2013
Zie de samenvatting hierboven.
Paar keer ondervonden, dat koffiezakjes naar binnen klapten waardoor (een deel van) de koffie a.h.w. te weinig werd afgetrokken en de totale kan bestond uit 'slappe bakkies'. Wij moesten erop oefenen, dat zakjes voldoende stevig in de trechter kwamen en bleven zítten.
Voordelengrote inhoud van de kan
Nadelenmen moet de kan wel flink op zijn kant houden bij, het schenken.
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 7 voor Philips Viva Collection Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Deze beoordeling is vanPhilips Viva Collection Koffiezetapparaat HD7546/00 Met thermische kan Glanzend beige, metaal.
Avatar van klant
Geschreven door:
vanHeemskerk, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Een prima koffiezetapparaat.

Gepost op5 november 2013
Dit is ons tweede koffiezetapparaat van Philips.
Het eerste apparaat hebben we 3 jaarkunnen gebruiken. Om onduidelijke reden konden we het apparaat niet meer aanzetten. Temperatuurregelaar stuk???
We hebben toch weer hetzelfde apparaat gekocht, want het gebruik is makkelijk en de koffie is en blijft goed op temperatuur. Hopelijk gaat dit koffiezetapparaat langer mee!
Voordelenmakkelijk te bedienen., temperatuur blijft goed., prima koffiesmaak
Nadeleneeen beetje te gauw defect!
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 8 voor Philips Viva Collection Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
vanOost-Souburg
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Fijn koffiezetapparaat, met prima thermoskan.

Gepost op14 september 2013
Pluspunten:
Fijn koffiezet apparaat,
zet ik korte tijd lekkere hete koffie
kan drupt niet
goede thermoskan
Voordelenkoffie blijft lang warm
Nadelenmaakt veel lawaai
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 9 voor Philips Viva Collection Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
vanrotterdam
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:Minder dan een maand
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

goede eigenschappen

Gepost op12 september 2013
handig apparaat .
Koffie is goed heet en blijft lang warm.
Het formaat is goed, neemt weinig ruimte in.
Voordelengoede maat
Nadelengeen
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 10 voor Philips Viva Collection Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
vanZevenaar, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:18-30
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Uitstekend product!!!

Gepost op29 juli 2013
Meer dan een jaar in bezet van deze geweldige product, en tot nu toe geen problemen mee gehad. ben heel blij mee!
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 11 voor Philips Viva Collection Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
vanden helder
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

werkt uitstekend

Gepost op22 juli 2013
we gebruiken het dagelijks is goed op temperatuur met een leuk disinge
Voordelenniet al te grote ketel
Nadelenketel vanbinnen slecht te reinigen
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 12 voor Philips Viva Collection Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
vanMierlo
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Werkt perfect, lekkere koffie is snel klaar, de koffie blijft lang warm

Gepost op21 juli 2013
Werkt perfect, koffie is snel klaar de koffie blijft lang warm.
Beoordeling 10.
Voordelensnel klaar
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 13 voor Philips Viva Collection Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
vanAlmere, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

prima Koffiezetapparaat

Gepost op21 juli 2013
hebben deze al jaren en hij doet het nog steeds prima
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 14 voor Philips Viva Collection Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
van's-Hertogenbosch, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

koffie blijft lang warm

Gepost op21 juli 2013
De koffie blijft vrij lang warm en is dan nog goed op smaak, maakt weinig lawaai het design is ook prima mag gezien worden en in een vrij korte tijd heb je lekkere koffie.
De thermoskan slaat van binnen niet snel aan en het geheel is goed en makkelijk schoon te houden.
Voordelenmakkelijk in gebruik en energie zuinig
Nadelengeen
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 15 voor Philips Viva Collection Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
vanRotterdam
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:Minder dan een maand
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Tot nu toe is het een prima apparaat.

Gepost op18 juli 2013
Mijn vorige was ook een Philips, maar daar ging na zo'n 5 jaar het aan/uit knopje stuk. Het mechaniek van de nieuwe is weer eenvoudiger, dus ik hoop dat dit nu niet het geval zal zijn.
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
3 / 5
3 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 16 voor Philips Viva Collection Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
vanDen Haag
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Voor een hele lekkere warme bak koffie

Gepost op2 juli 2013
Dit apparaat maakt goede lekkere koffie die lang warm blijft. Tevens slaat hij automatisch uit zodat er geen extra stroom verbruikt wordt (en je kan hem niet vergeten uit te zetten, waar je altijd aan denkt als je net uit huis bent).
Onze vorige Philips koffieapparaat had een doserings-indicator die we wel missen.
Het dichtklappen/draaien van het filter gaat soms een beetje moeizaam/blijft soms een beetje hangen. Aangezien we geen bovenkastjes hebben zouden we dan ook liever een filter zien die je vanaf de bovenkant eruit zou kunnen halen.
Voordelenlang warme koffie, slaat vanzelf af
Nadelengeen doseringsindicatie, dichtklappen van filter blijft soms hangen
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 17 voor Philips Viva Collection Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
vanRoosendaal, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:18-30
Ik gebruik dit product:Minder dan een maand
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Prima en mooi apparaat

Gepost op29 juni 2013
Een mooi koffiezetapparaat, wat ook nog eens makkelijk te bedienen is!
Voordelenmooi, makkelijk
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 18 voor Philips Viva Collection Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
vanStein, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Waar voor uw geld

Gepost op25 juni 2013
Waardering8
Goed en degelijk product.
Prijs-kwaliteitsverhouding OK
Voordelenoverzichtelijk
Nadelenzicht hoeveelheid water kan beter
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 19 voor Philips Viva Collection Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
vanVeghel
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Ben zeer tevreden

Gepost op24 juni 2013
Voor mij een oud vertrouwd product wat zijn duurzaamheid heeft bewezen
Voordeleneenvoudig
Nadelenals men de pot voorverwarmt met heet water en verg, eet leeg dan loopt over
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 20 voor Philips Viva Collection Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
vanGorinchem, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

heerlijke koffie

Gepost op16 juni 2013
een goed apparaat, koffie smaakt heel goed
ik heb al div jaren hetzelfde apparaat, heb nu een reserve gekocht,ik ben als de dood dat ze niet meer gemaakt worden
Voordelensuper
Nadelengeen
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
1 2 3 4 5 ... 7 Volgende>>