Beoordelingen van klanten voor Philips Philips Viva Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal

Philips Philips Viva Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal

Dit metalen Philips-koffiezetapparaat is ideaal voor mensen die gaan voor een eersteklas aroma én ontwerp. In de roestvrijstalen dubbelwandige thermische kan blijft uw koffie langer warm en vers.
4,161
4,2
(143 beoordelingen) 142
Snapshot van scores openen
Opbouw beoordelingscijfer 143 beoordelingen
5 sterren
64
4 sterren
55
3 sterren
12
2 sterren
7
1 ster
5
122 van de 14286%klanten zouden dit product aanbevelen.
Beoordelingen van klanten voor Philips Viva Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Beoordeling 1 voor Philips Viva Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Avatar van klant
Geschreven door:WillBill69
vanSneek
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Werknemer review:Nee
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Prima koffiezetter

Gepost op20 november 2014
Uitstekend bakkie koffie,goed heet,eenvoudige uitvoering
Voordeleneenvoudig mooi design
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 2 voor Philips Viva Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Avatar van klant
Geschreven door:msb3
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Werknemer review:Nee
Totaal beoordelingscijfer
3 / 5
3 / 5

in dubio

Gepost op7 oktober 2014
De koffie die hiermee te zetten is, is heerlijk. Echter: wij hadden er twee, een thuis en een op de werkplek van mijn vrouw. Beiden zijn na 2,5 - 3 jaar kapot. Het euvel in beide gevallen: een doorgeroest verwarmingselement waardoor er regelmatig water lekte, ook langs de elektrische unit. Wat mij betreft is deze korte levensduur niet echt voorbeeld van 'sustainable design', ik verwacht meer van een dergelijk duur apparaat van een gerenommeerd merk.
Voordelenheerlijke koffie
Nadelenkorte levensduur (max 3 jaar).
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
3 / 5
3 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 3 voor Philips Viva Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Avatar van klant
Geschreven door:Leonietje
vanUtrechtse Heuvelrug, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Voldoet aan de verwachtingen

Gepost op29 november 2013
Zie de samenvatting hierboven.
Paar keer ondervonden, dat koffiezakjes naar binnen klapten waardoor (een deel van) de koffie a.h.w. te weinig werd afgetrokken en de totale kan bestond uit 'slappe bakkies'. Wij moesten erop oefenen, dat zakjes voldoende stevig in de trechter kwamen en bleven zítten.
Voordelengrote inhoud van de kan
Nadelenmen moet de kan wel flink op zijn kant houden bij, het schenken.
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 4 voor Philips Viva Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Deze beoordeling is vanPhilips Viva Koffiezetapparaat HD7546/00 Met geïsoleerde kan Glanzend beige, metaal.
Avatar van klant
Geschreven door:henkie38
vanHeemskerk, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Een prima koffiezetapparaat.

Gepost op5 november 2013
Dit is ons tweede koffiezetapparaat van Philips.
Het eerste apparaat hebben we 3 jaarkunnen gebruiken. Om onduidelijke reden konden we het apparaat niet meer aanzetten. Temperatuurregelaar stuk???
We hebben toch weer hetzelfde apparaat gekocht, want het gebruik is makkelijk en de koffie is en blijft goed op temperatuur. Hopelijk gaat dit koffiezetapparaat langer mee!
Voordelenmakkelijk te bedienen., temperatuur blijft goed., prima koffiesmaak
Nadeleneeen beetje te gauw defect!
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 5 voor Philips Viva Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Avatar van klant
Geschreven door:jevp
vanOost-Souburg
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Fijn koffiezetapparaat, met prima thermoskan.

Gepost op14 september 2013
Pluspunten:
Fijn koffiezet apparaat,
zet ik korte tijd lekkere hete koffie
kan drupt niet
goede thermoskan
Voordelenkoffie blijft lang warm
Nadelenmaakt veel lawaai
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 6 voor Philips Viva Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Avatar van klant
Geschreven door:paul41
vanrotterdam
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:Minder dan een maand
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

goede eigenschappen

Gepost op12 september 2013
handig apparaat .
Koffie is goed heet en blijft lang warm.
Het formaat is goed, neemt weinig ruimte in.
Voordelengoede maat
Nadelengeen
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 7 voor Philips Viva Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Avatar van klant
Geschreven door:taqla
vanZevenaar, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:18-30
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Uitstekend product!!!

Gepost op29 juli 2013
Meer dan een jaar in bezet van deze geweldige product, en tot nu toe geen problemen mee gehad. ben heel blij mee!
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 8 voor Philips Viva Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Avatar van klant
Geschreven door:47paul
vanden helder
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

werkt uitstekend

Gepost op22 juli 2013
we gebruiken het dagelijks is goed op temperatuur met een leuk disinge
Voordelenniet al te grote ketel
Nadelenketel vanbinnen slecht te reinigen
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 9 voor Philips Viva Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Avatar van klant
Geschreven door:hans2206
vanMierlo
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Werkt perfect, lekkere koffie is snel klaar, de koffie blijft lang warm

Gepost op21 juli 2013
Werkt perfect, koffie is snel klaar de koffie blijft lang warm.
Beoordeling 10.
Voordelensnel klaar
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 10 voor Philips Viva Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Avatar van klant
Geschreven door:Anoniem
vanAlmere, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

prima Koffiezetapparaat

Gepost op21 juli 2013
hebben deze al jaren en hij doet het nog steeds prima
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 11 voor Philips Viva Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Avatar van klant
Geschreven door:Dorus88
van's-Hertogenbosch, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

koffie blijft lang warm

Gepost op21 juli 2013
De koffie blijft vrij lang warm en is dan nog goed op smaak, maakt weinig lawaai het design is ook prima mag gezien worden en in een vrij korte tijd heb je lekkere koffie.
De thermoskan slaat van binnen niet snel aan en het geheel is goed en makkelijk schoon te houden.
Voordelenmakkelijk in gebruik en energie zuinig
Nadelengeen
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 12 voor Philips Viva Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Avatar van klant
Geschreven door:Roos57
vanRotterdam
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:Minder dan een maand
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Tot nu toe is het een prima apparaat.

Gepost op18 juli 2013
Mijn vorige was ook een Philips, maar daar ging na zo'n 5 jaar het aan/uit knopje stuk. Het mechaniek van de nieuwe is weer eenvoudiger, dus ik hoop dat dit nu niet het geval zal zijn.
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
3 / 5
3 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 13 voor Philips Viva Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Avatar van klant
Geschreven door:JoeriL
vanDen Haag
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Voor een hele lekkere warme bak koffie

Gepost op2 juli 2013
Dit apparaat maakt goede lekkere koffie die lang warm blijft. Tevens slaat hij automatisch uit zodat er geen extra stroom verbruikt wordt (en je kan hem niet vergeten uit te zetten, waar je altijd aan denkt als je net uit huis bent).
Onze vorige Philips koffieapparaat had een doserings-indicator die we wel missen.
Het dichtklappen/draaien van het filter gaat soms een beetje moeizaam/blijft soms een beetje hangen. Aangezien we geen bovenkastjes hebben zouden we dan ook liever een filter zien die je vanaf de bovenkant eruit zou kunnen halen.
Voordelenlang warme koffie, slaat vanzelf af
Nadelengeen doseringsindicatie, dichtklappen van filter blijft soms hangen
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 14 voor Philips Viva Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Avatar van klant
Geschreven door:Tiniii
vanRoosendaal, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:18-30
Ik gebruik dit product:Minder dan een maand
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Prima en mooi apparaat

Gepost op29 juni 2013
Een mooi koffiezetapparaat, wat ook nog eens makkelijk te bedienen is!
Voordelenmooi, makkelijk
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 15 voor Philips Viva Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Avatar van klant
Geschreven door:Lei51
vanStein, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Waar voor uw geld

Gepost op25 juni 2013
Waardering8
Goed en degelijk product.
Prijs-kwaliteitsverhouding OK
Voordelenoverzichtelijk
Nadelenzicht hoeveelheid water kan beter
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 16 voor Philips Viva Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Avatar van klant
Geschreven door:Jopio33
vanVeghel
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Ben zeer tevreden

Gepost op24 juni 2013
Voor mij een oud vertrouwd product wat zijn duurzaamheid heeft bewezen
Voordeleneenvoudig
Nadelenals men de pot voorverwarmt met heet water en verg, eet leeg dan loopt over
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 17 voor Philips Viva Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Avatar van klant
Geschreven door:internetje
vanGorinchem, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

heerlijke koffie

Gepost op16 juni 2013
een goed apparaat, koffie smaakt heel goed
ik heb al div jaren hetzelfde apparaat, heb nu een reserve gekocht,ik ben als de dood dat ze niet meer gemaakt worden
Voordelensuper
Nadelengeen
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 18 voor Philips Viva Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Avatar van klant
Geschreven door:drdoxy2
vanRotterdam, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Prima koffiezetapparaat.

Gepost op16 juni 2013
De koffie is goed heet.
Wat heel belangrijk is de koffiekan schenk zonder te morsen wat je van een hoop andere koffiekannen niet kan zeggen.
Ook vind ik het een leuk model.
Voordelenschenken zonder te morsen
Nadelenheb ik nog niet ontdek.drdoxy2
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 19 voor Philips Viva Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Avatar van klant
Geschreven door:Emmy223
vanHoogeveen
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Dit product voldoet aan mijn eisen

Gepost op16 juni 2013
Gemakkelijk te bedienen en de koffie is lekker heet.
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 20 voor Philips Viva Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, zwart en metaal
Avatar van klant
Geschreven door:rigo44
vanHaaren
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

blijft zeer goed warm en is makelijk met inschenken

Gepost op16 juni 2013
zeer goed ben tevreden zou niet anders willen en is een pronkstuk in de keuken
Voordelengoed product
Nadelengeen
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
1 2 3 4 5 ... 7 Volgende>>