Beoordelingen van klanten voor SENSEO® SENSEO® Cappuccino Select Koffiepadmachine HD7853/70 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Ruby Wine, Geïntegreerde melkopschuimer, Easy-Clean-functie

Dit product is niet langer verkrijgbaar. Ga verder met winkelen bij Philips.

SENSEO® SENSEO® Cappuccino Select Koffiepadmachine HD7853/70 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Ruby Wine, Geïntegreerde melkopschuimer, Easy-Clean-functie

Met de SENSEO® Cappuccino Select-koffiemachine maakt u een verrukkelijke cappuccino met verse melk. De geïntegreerde melkopschuimer stoomt de melk voor een romig schuimlaagje. Geniet met één druk op de knop van een geweldige cappuccino of een kop zwarte SENSEO® koffie!
3,459
3,5
(218 beoordelingen) 214
Snapshot van scores openen
Opbouw beoordelingscijfer 218 beoordelingen
5 sterren
46
4 sterren
90
3 sterren
26
2 sterren
30
1 ster
26
144 van de 21567%klanten zouden dit product aanbevelen.
Beoordelingen van klanten voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiepadmachine HD7853/70 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Ruby Wine, Geïntegreerde melkopschuimer, Easy-Clean-functie
Beoordeling 41 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiepadmachine HD7853/70 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Ruby Wine, Geïntegreerde melkopschuimer, Easy-Clean-functie
Avatar van klant
Geschreven door:ekoj
vanleeuwarden
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

makkelijk en snel

Gepost op22 juli 2013
makkelijk te bedienen,geeft lekkere koffie,even in de afwasmachine en schoon , alles is makkelijk in en uit elkaar te halen.
Nadelenniet al te heet van temperatuur
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
3 / 5
3 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 42 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiepadmachine HD7853/70 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Ruby Wine, Geïntegreerde melkopschuimer, Easy-Clean-functie
Avatar van klant
Geschreven door:Dorothea
vanSpijkenisse
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Lekkere cappucino!

Gepost op22 juli 2013
Het resultaat is een lekkere kop koffie. Het schoonmaken van de melkopschuimer vind ik wel lastig.
Voordelenlekkere koffie
Nadelenmelkopschuimer reinigen
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 43 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiepadmachine HD7853/70 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Ruby Wine, Geïntegreerde melkopschuimer, Easy-Clean-functie
Avatar van klant
Geschreven door:alb1956
vanApeldoorn, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Perfect app.

Gepost op22 juli 2013
Senseo cappuccino voldoet goed , en de koffie is van goede kwaliteit.
Voordelenteveel
Nadelengeen
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 44 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiepadmachine HD7853/70 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Ruby Wine, Geïntegreerde melkopschuimer, Easy-Clean-functie
Avatar van klant
Geschreven door:takie53
vanrijswijk
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

perfect produkt

Gepost op22 juli 2013
zeer tevreden ben zeer blij met et apparaat makkelijk in gebruik en een perfect bakkie koffie
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 45 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiepadmachine HD7853/70 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Ruby Wine, Geïntegreerde melkopschuimer, Easy-Clean-functie
Avatar van klant
Geschreven door:Woutje60
vanDen Helder, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Goed

Gepost op21 juli 2013
Prima apparaat.
Geen cappacino zoals in een restaurant, maar wel lekker.
Melkreservaar makkelijk te verwijderen en schoon te maken
Voordelensnel kopje kofie
Nadelenper twee kopjes klaarmaken e
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 46 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiepadmachine HD7853/70 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Ruby Wine, Geïntegreerde melkopschuimer, Easy-Clean-functie
Avatar van klant
Geschreven door:Jacksparrow54
vanHellevoetsluis
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Makkelijke en prettige koffiepad machine met Capuchino mogelijkheid

Gepost op21 juli 2013
Het is een praktische "zelf denkende" koffiepadmachine met handige zaken zoals een autostop als er geen water in het reservoir zit. Ook geeft hij aan wanneer onderhoud noodzakelijk is en tenslotte is de Capuchino mogelijkheid voor deze prijs ook ideaal.
Voordelende eenvoud en mogelijkheden
Nadeleneen beetje lawaaiigq
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
3 / 5
3 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 47 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiepadmachine HD7853/70 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Ruby Wine, Geïntegreerde melkopschuimer, Easy-Clean-functie
Avatar van klant
Geschreven door:ikke52
van9946 Woldendorp, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

het is een gebruiksvriendelijke machine

Gepost op21 juli 2013
we gebruiken alleen de houder voor 1 pad, bij gebruik van 2 pads, komt er eerst veel te veel water uit, ipv koffie.
De machine laat er altijd veel melk in zitten
Voordelenhoef niet apart een melkopchumr gebruien
Nadelenlaat veel melk achte
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
2 / 5
2 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 48 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiepadmachine HD7853/70 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Ruby Wine, Geïntegreerde melkopschuimer, Easy-Clean-functie
Avatar van klant
Geschreven door:kimmie81
vanWinschoten, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Goed apparaat

Gepost op21 juli 2013
Doet wat hij moet doen. Erg handig voor een snelle kop koffie maken, met name in 's morgens. Ook is de cappucino heerlijk. Het enige wat wij wel hebben is dat het ontkalklampje blijft branden terwijl deze is ontkalkt. ondanks de omschrijving krijg ik hem niet uit. Maar verder een top-apparaat!
Voordelensnel, lekker
Nadelenkalklampje
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 49 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiepadmachine HD7853/70 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Ruby Wine, Geïntegreerde melkopschuimer, Easy-Clean-functie
Avatar van klant
Geschreven door:Grompie
vanRidderkerk
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Een goed product.

Gepost op21 juli 2013
een goed product. Jammer dat je het vrij vaak moet schoon spoelen. Dit kan trouwens met gewone schoonmaak azijn.
Voordelenreinigen met schoonmaak azijn.
Nadelenvrij snel spoelen.
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 50 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiepadmachine HD7853/70 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Ruby Wine, Geïntegreerde melkopschuimer, Easy-Clean-functie
Avatar van klant
Geschreven door:mamni
vanBarneveld, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

geeft heerlijke capucinno

Gepost op21 juli 2013
We zijn erg blij met ons apparaat,in de ochtend wakker worden met een bakkie capuccino is echt genieten,kan het iedereen aanraden,met 1 druk op de knop,makkelijker kan niet
Voordelengemak
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 51 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiepadmachine HD7853/70 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Ruby Wine, Geïntegreerde melkopschuimer, Easy-Clean-functie
Avatar van klant
Geschreven door:Francis70
vanTegelen, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Goed product.

Gepost op21 juli 2013
Ziet er mooi uit en functioneert goed. De senseo cappuccino is erg lekker, jammer dat de melkopschuimer binnen een halm stuk was en niet onder de garantie viel.
Voordelenlekkere koffie
Nadelende melkopschuimer was snel stuk geen garantie
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 52 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiepadmachine HD7853/70 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Ruby Wine, Geïntegreerde melkopschuimer, Easy-Clean-functie
Avatar van klant
Geschreven door:ster48
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Vind de Senseo een prima apparaat om je koffie mee te zeten.

Gepost op21 juli 2013
Prima product en makkelijk in gebruik zou er ook nooit meer buiten kunnen
Nadelensoms te weinig schuim koffiepads
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 53 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiepadmachine HD7853/70 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Ruby Wine, Geïntegreerde melkopschuimer, Easy-Clean-functie
Avatar van klant
Geschreven door:jo56
vanalmere
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

gemiddeld

Gepost op21 juli 2013
Het enige nadeel,is dat wanneer je de machine heb ontkalkt,blijft het lampje branden.
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
3 / 5
3 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
3 / 5
3 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 54 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiepadmachine HD7853/70 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Ruby Wine, Geïntegreerde melkopschuimer, Easy-Clean-functie
Avatar van klant
Geschreven door:ped38
vanrotterdam
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

doet wat het doen moet

Gepost op20 juli 2013
melk compartiment alleen gebruiken indien er meerdere kopjes met opgeklopt schuim gemaakt wordt, voor 1 kopje is het schoonmaken van het melk compartiment niet waard.
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 55 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiepadmachine HD7853/70 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Ruby Wine, Geïntegreerde melkopschuimer, Easy-Clean-functie
Avatar van klant
Geschreven door:omaguppie
vanvlaardingen
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

lampje blijft branden

Gepost op26 juni 2013
Ik ontkalk regelmatig mijn senseo apparaat met de juiste middelen.
maar toch blijft altijd het ontkalkingslampje branden,
is erg vervelend, nu moet ik het in me agenda bij houden
vr groet ML Dijkshoorn
Voordelenpraktisch
Nadelenhet ontkalken
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
3 / 5
3 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 56 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiepadmachine HD7853/70 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Ruby Wine, Geïntegreerde melkopschuimer, Easy-Clean-functie
Avatar van klant
Geschreven door:Rufa
vanHeerlen
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Niet perfect, maar in 't algemeen goed te gebruiken.

Gepost op25 juni 2013
Jammer dat bij een half gevulde waterhouder het lang duurt voordat de koffie aanmaak start. Soms ook last van een "slapper" kop koffie
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 57 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiepadmachine HD7853/70 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Ruby Wine, Geïntegreerde melkopschuimer, Easy-Clean-functie
Avatar van klant
Geschreven door:Ed1944
vanVeenendaal, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Werkt na behoren

Gepost op24 juni 2013
Vraag mij af hoelang het melk reservoir voor de cappuccino heel blijft, geeft wel een lekkere cappuccino ook met half volle melk.
Moet wel de aanzet knop meerdere keren gebruiken, lichte storing.
Voordelenzowel gewone koffie als cappuccino
Nadelenniet vergeten aan het einde van de dag melkres., schoon te maken anders schimmel
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 58 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiepadmachine HD7853/70 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Ruby Wine, Geïntegreerde melkopschuimer, Easy-Clean-functie
Avatar van klant
Geschreven door:SEE3
vanLeeuwarden, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:18-30
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Geen problemen mee.

Gepost op24 juni 2013
Melkopschuimfunctie werkt nauwelijks, de rest werkt prima.
Voordelenalles werkt goed, snel warm
Nadelenmelkopschuimer
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 59 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiepadmachine HD7853/70 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Ruby Wine, Geïntegreerde melkopschuimer, Easy-Clean-functie
Avatar van klant
Geschreven door:Jenan
vanBeverwijk, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

goed alternatief voor de dure machines

Gepost op23 juni 2013
Deze Senseo smaakt goed, met een lekkere, stevige melkschuimkraag (volle melk). Wel gebruiken met pittige koffie,
bv Dark Roast, omdat het anders een te slap bakkie wordt.
Voordelenlekkere cappucino
Nadelenhet melkbakje zou iets steviger kunnen.
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
3 / 5
3 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 60 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiepadmachine HD7853/70 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Ruby Wine, Geïntegreerde melkopschuimer, Easy-Clean-functie
Avatar van klant
Geschreven door:jozef13
van8096 Oldebroek, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Voldoet prima lekker kopje koffie

Gepost op23 juni 2013
Het is makkelijk in gebruik en geeft een relatief snel kopje koffie.
De prijs/ kwaliteitverhouding is goed
kortom volledeg tevreden.
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
<<Vorige 1 2 3 4 5 ... 10 Volgende>>