Beoordelingen van klanten voor SENSEO® SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black

Dit product is niet langer verkrijgbaar. Ga verder met winkelen bij Philips.

SENSEO® SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black

Geniet nog meer van uw kopje koffie met het SENSEO® Quadrante-koffiezetapparaat! Dit unieke systeem combineert gebruiksgemak met een eigentijdse vormgeving. Gewoon geweldige koffie met een heerlijke schuimlaag!
3,422
3,4
(396 beoordelingen) 389
Snapshot van scores openen
Opbouw beoordelingscijfer 396 beoordelingen
5 sterren
85
4 sterren
144
3 sterren
68
2 sterren
51
1 ster
48
245 van de 37865%klanten zouden dit product aanbevelen.
Beoordelingen van klanten voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Beoordeling 61 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Avatar van klant
Geschreven door:elime22
vanTiel
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

mooi apparaat

Gepost op20 mei 2012
binnen een jaar stuk, na reparatie moet ik bij twee kopjes koffie twee maal drukken om voldoende koffie te krijgen.
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
2 / 5
2 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
Reactie van PhilipsDoor Consumer Care8 oktober 2012
Geachte klant,

U heeft aangegeven dat u voor twee kopjes koffie, twee keer moet drukken.
Dit is natuurlijk erg vervelend!

Indien dit nog steeds het geval is, wil ik u vriendelijk verzoeken telefonisch contact met ons op te nemen.
Aan de hand van het serienummer kan er bepaald worden of u nog garantie heeft. Indien de senseo binnen garantie valt kan er direct een passende oplossing aangeboden worden.

U kunt de klantenservice bereiken op het volgende telefoonnummer: 0900 202 11 77 (€0.10 c p/m) van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur.

Met vriendelijke groet,

Philips Webcare
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 62 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Avatar van klant
Geschreven door:Daan1970
vanHarderwijk, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Slechte senseo

Gepost op19 mei 2012
Vanaf het begin trilde de kopjes van het apparaat ,de koffie is niet echt heet ! Het model is wel handig hij staat nu letterlijk en figuurlijk in een hoek en word niet meer gebruikt!
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
2 / 5
2 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
2 / 5
2 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 63 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Avatar van klant
Geschreven door:Crystal
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Precies na de garantieperiode: kapot

Gepost op12 mei 2012
Je hoort wel eens dat een apparaat gemaakt wordt voor de duur van de garantieperiode. Wel, dit is er zo'n één. Het was een leuk cadeau en we waren er blij mee, totdat hij twee weken na de garantieperiode er definitief mee op hield. Dure koffie!
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
3 / 5
3 / 5
Reactie van PhilipsDoor Consumer Care10 oktober 2012

Geachte klant,

Uiteraard betreuren wij het feit dat uw senseo buiten de garantie defect is geraakt.

Bent u er wel van op de hoogte dat de garantieperiode 2 jaar is?
Indien uw apparaat nog binnen deze 2 jaar valt, wil ik u vriendelijk verzoek telefonisch contact met onze klantenservice op te nemen.
Er word dan bekeken wat het defect precies is en hoe dit opgelost kan worden.

Indien uw senseo ouder is dan 2 jaar, kunt u contact opnemen met de winkelier. Zij kunnen u mogelijk nog een oplossing aanbieden.

U kunt de klantenservice bereiken op het volgend telefoonnummer: 0900 202 11 77 (€0.10 c p/m) van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur.

Met vriendelijke groet,

Philips Webcare
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 64 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Avatar van klant
Geschreven door:Willem63
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Mooi maar knudde

Gepost op14 april 2012
In december 2010 gekocht, in mei 2011 laten repareren omdat apparaat steeds uit ging. Kapotte printplaat.
Sinds een week weer hetzelfde probleem. Gelukkig nog wel garantie maar als na 1x repareren hetzelfde probleem weer optreed ben ik toch niet meer zo tevreden. Dadelijk gaat hij weer kapot na de garantie. Volgens consumenten-recht heb ik recht op een vervangend produkt of mijn aankoopbedrag terug. Eens even babbelen in de winkel dadelijk als ik terug ga met dit apparaat.
Voordelenmooi, snelle koffie
Nadelensnel kapot
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care24 mei 2012
Bedankt voor uw review over uw Senseo Quadrante. Wat vervelend om te lezen dat het apparaat een aantal keer defect is geweest. Het hoort natuurlijk niet zo te zijn dat het apparaat steeds uitvalt.

Graag zouden wij willen weten of het probleem inmiddels verholpen is en wat uw handelaar voor u gedaan heeft. Daarom zal ik u over enkele minuten een e-mail sturen.

Tevens zal ik u een 20% kortingsvoucher toesturen voor onze online webshop hiermee kunt u eventueel onderdelen zoals een watertank, padhouder of een ander product aanschaffen met korting.

Ik hoor graag van u!
 0punten
1 van de 2 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 65 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Avatar van klant
Geschreven door:Johan1958
vanHoofddorp
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Na ­­1/2 jaar 1/2 kopje

Gepost op21 maart 2012
Onze Senseo geeft na slechts half jaar gebruik al 1/2 kopjes en schakelt zichzelf uit. Dit, ondanks volgens de richtlijnen al 3x ontkalkt te hebben binnen een half jaar. Onze vorige Senseo schonk pas halve kopjes na enkele jaren. Kennelijk wordt de kwaliteit steeds beter :-(
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care 3 april 2012
Ik stuur u deze e-mail naar aanleiding van de review die u heeft geschreven over uw senseo HD7860/60.
Wat ontzettend vervelend om te lezen dat uw senseo al na een half jaar uitvalt tijdens het koffiezetten.
Dat is natuurlijk niet de bedoeling van uw senseo.
- 1punt
1 van de 3 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 66 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Avatar van klant
Geschreven door:Kuijper
van3739 Hollandsche Rading, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Apparaat slaat uit tijdens koffie maken

Gepost op13 maart 2012
Nog geen jaar geleden hebben wij dit apparaat cadeau gegeven aan mijn ouders. Nu slaat hij uit als ze koffie willen maken. Een bekend probleem zie ik op internet!?
Helaas weet niemand meer waar de bon is.
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care 3 april 2012
Ik stuur u deze e-mail naar aanleiding van de review die u heeft geschreven over uw senseo HD7860/60.
Dat de senseo van uw ouders uitvalt is natuurlijk niet de bedoeling en ook erg vervelend.
Als u geen aankoopdatum meer heeft van de senseo, dan gaan wij uit van het serienummer van de senseo.
Deze kunt u vinden op de onderkant van de senseo, rechtsonderaan op het type plaatje en bestaat uit 7 cijfers.
Wanneer de senseo van uw ouders dan binnen de garantieperiode van 2 jaar valt, kunnen wij het apparaat kosteloos aanbieden voor service.
- 1punt
1 van de 3 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 67 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Avatar van klant
Geschreven door:Gerry51
vanOisterwijk
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

tot voor kort prima apparaat

Gepost op3 maart 2012
ook wij krijgen sinds een aantal weken halve kopjes koffie en het apparaat schakelt zich vanzelf uit. Wij hadden dit apparaat ong. 1,5 jaar in gebruik toen dit ongemak begon. Ik lees dat ik hier niet de enige in ben en zou graag een passende oplossing zien van Philips uit! (Mijn zoon had trouwens ook al last van ditzelfde euvel.)
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care5 maart 2012
Hartelijk dank voor het geven van uw mening! Naar aanleiding van de door u geschreven review is er een mail naar u gestuurd.
- 1punt
1 van de 3 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 68 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Avatar van klant
Geschreven door:Jelle33
vanGroningen
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

anderhalf jaar gewerkt.........

Gepost op3 maart 2012
Jammer, we hebben er anderhalf jaar van genoten, nu slaat hij constant uit, het bekende probleem. Helaas geen kassabon meer. Dit is nu de zoveelste senseo die de geest geeft, heb wel het idee dat de oudere serie beter was.
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care5 maart 2012
Hartelijk dank voor het geven van uw mening! Naar aanleiding van de door u geschreven review is er een mail naar u gestuurd.
- 2punten
1 van de 4 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 69 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Avatar van klant
Geschreven door:francine46
vanGeleen, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

halve kopjes koffie

Gepost op25 februari 2012
ook wij hebben de laatste tijd halve kopjes koffie; het apparaat schakelt zich vanzelf uit.
ons apparaat is een jaar en 3 maanden oud.
Nu lees ik in de beoordelingen dat dit vaker voorkomt.
Is hier ook een oplossing voor?
Voordelenmooie vorgeving
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
2 / 5
2 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care5 maart 2012
Hartelijk dank voor het geven van uw mening! Naar aanleiding van de door u geschreven review is er een mail naar u gestuurd
- 1punt
1 van de 3 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 70 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Avatar van klant
Geschreven door:Painter76
vanDelft, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

slechts één jaar trouwe dienst...

Gepost op5 februari 2012
Over het algemeen zeer tevreden. Totdat hij gisteren opeens uitschakelde na 2 seconden en een kwart kopje. Eerst dacht ik dat het aan mij lag, maar hij blijft het probleem nu hebben.
Na wat onderzoek op het internet, blijk ik niet de enige te zijn met dit uitschakel probleem.
Het lijkt me een structureel probleem bij een bepaalde serie, waar een goede oplossing voor moet komen.
Voordelenmooie vormgeving
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care13 februari 2012
Wij willen graag met u in contact komen. Er is inmiddels een e-mail met daarin een terugbel verzoek naar u toe gestuurd.
- 2punten
0 van de 2 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 71 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Deze beoordeling is vanSENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/10 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Wit.
Avatar van klant
Geschreven door:LudoW
vanAntwerpen, Belgie
Geslacht:Mannelijk
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Het ging erg goed maar.....

Gepost op25 januari 2012
sinds kort valt het toestel uit als het kopje maar half gevuld is. Even wachten, opnieuw inschakelen en wachten tot het aan/uit lampje niet meer knippert. Dan opnieuw de "een kopje" toets indrukken, goed opletten tot het kopje vol is en dan snel de "uit"knop drukken voor het kopje overloopt. Ontkalken zoals gespecifieërd in de Handleiding bracht geen soelaas. En ik ben schijnbaar niet de enige met dit probleem. Enig idee?
Met vriendelijke groeten
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care8 februari 2012
Na aanleiding van de door u geschreven review hebben wij u een e-mail gestuurd.
- 2punten
0 van de 2 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 72 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Avatar van klant
Geschreven door:Esmeralda
vanVianen
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Teleurstelling

Gepost op21 januari 2012
Ik vond dit apparaat in eerste instantie qua vormgeving en gebruik beter dan de eerste serie. Dit apparaat past beter op het aanrecht en onder de hangkastjes. Bij de vorige serie moest het apparaat onder de hangkastjes uit om water bij te vullen. Na verloop van tijd wordt het vullen met een lastig te verwijderen en terug te plaatsen waterreservoir nu toch ook hinderlijk. Koffie bij 2 kopjes is onder de maat en nu na dik een jaar schakelt het apparaat uit na enkele seconden. Een oplossing is om de twee knopjes tegelijk in te drukken en zo gauw de kopjes vol zijn het apparaat uit te schakelen.
DE matige waardering komt voort uit het defect dat is opgetreden.
Voordelenvormgeving, water bijvullen niet van bovenaf
Nadelenkoffie niet lekker, valt uit na enkele seconden, lastig reservoir ue bij 2 kopjes
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
2 / 5
2 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care6 februari 2012
Wist u dat u 2 jaar fabrieksgarantie op uw Senseo heeft? Daarom willen wij u verzoeken om telefonisch contact met de Philips klantenservice op te nemen op het gratis telefoonnummer: 0800-0230076.

Wij hopen u snel te woord te mogen staan!
- 2punten
0 van de 2 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 73 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Avatar van klant
Geschreven door:Ineke06
vanHoorn
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Lampje blijft knipperen

Gepost op20 januari 2012
Sinds een maand blijft het lampje knipperen van de senseo 7860. We hebben hem regelmatig ontkalkt en nu dus twee keer achterelkaar maar het probleem blijft. Als we koffie willen zetten moet het reservoir half open blijven staan om op te warmen als je dan op start drukt moet je snel het reservoir dichtdoen en dan doet hij het. Om gek van te worden. Collega op het werk heeft hetzelfde probleem. Wat kunnen we hieraan doen.
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
2 / 5
2 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care6 februari 2012
Naar alle waarschijnlijkheid is dit een probleem wat zich voordoet in uw watertank. Dit is gemakkelijk zelf op te lossen door de watertank te vullen met warm water en wat zeepsop. Laat dit voor een kwartier toe 20 minuten staan. Leeg de watertank en maak deze vervolgens goed schoon!

Indien dit het probleem niet oplost, neemt u dan alstublieft contact op met de Philips klantenservice op het gratis telefoonnummer: 0800-0230076.
- 2punten
0 van de 2 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 74 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Avatar van klant
Geschreven door:maria01
van1135 Edam, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

redelijk apparaat

Gepost op17 januari 2012
apparaat is nu bijna 1.5 jr oud.
heeft zijn onderhoud keurig gehad ook qua ontkalking.
geeft nu minder dan de helft aan koffie...zelfs ontkalken helpt nu niet meer.
zeer jammer... lijkt nu wel een espressoapparaat echter dan de slappe versie koffie.
oude design was stukken beter (1e gen. senseo)
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
2 / 5
2 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care6 februari 2012
Wist u dat u 2 jaar fabrieksgarantie op uw Avent producten heeft? Wij raden u daarom ook aan om contact op te nemen met de Philips klantenservice op het gratis telefoonnummer: 0800-0230076.

Wij hopen u snel te woord te mogen staan!
- 1punt
0 van de 1 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 75 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Avatar van klant
Geschreven door:Dorry
vanBreda
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Helaas na nog geen half jaar al defect?! (Technisch probleem)

Gepost op26 december 2011
Na een paar maanden hebben we al problemen gekregen met dit SENSEO apparaat. Indien er geen water in het reservoir zit knippert het indicatorlampje snel, dus, vullen... Maar als hij dan gevuld is gaat het lichtje van het indicatorlampje na een seconde uit en kunnen we er geen koffie meer mee zetten.
Ik denk dat we er in totaal hooguit 15 kopjes uit hebben kunnen halen. Zonde...
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care6 februari 2012
Wist u dat u 2 jaar fabrieksgarantie op uw Senseo Quadrante heeft? Wij raden u daarom ook aan om contact op te nemen met de Philips klantenservice op het gratis telefoonnummer: 0800-0230076.

Wij hopen u snel te woord te mogen staan!
- 2punten
0 van de 2 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 76 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Avatar van klant
Geschreven door:sjaan55
van8451 Oudeschoot, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:18-30
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

gaat vanzelf uit na een half kopje

Gepost op25 december 2011
Sinds een paar weken gaat het apparaat uit na een half kopje. Ontkalken heeft niet geholpen.
Van mijn vorige Senseo heb ik jarenlang probleemloos plezier gehad maar de Quadrante valt helaas zwaar tegen.koffie smaak oke anders als toen .en ik moet 3 x keer druken koffie krijgen knop .en soms wil niet aan meer .
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
3 / 5
3 / 5
Gebruiksgemak
2 / 5
2 / 5
Design
2 / 5
2 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care11 januari 2012
Hartelijk dank voor het schrijven van de review! Na aanleiding van deze review zullen wij contact met u opnemen.
 0punten
2 van de 4 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 77 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Avatar van klant
Geschreven door:reboer
vanLelystad, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Lekt aan de achterkant en gaat vanzelf uit na een half kopje

Gepost op17 december 2011
Er lekt vanaf het begin al wat koffie aan de achterkant van het uitstroompijpje waardoor dit in het lekbakje terechtkomt en niet in het kopje. Sinds een paar weken gaat het apparaat uit na een half kopje. Ontkalken heeft niet geholpen.
Van mijn vorige Senseo heb ik jarenlang probleemloos plezier gehad maar de Quadrante valt helaas zwaar tegen.
Voordelenleuk design
Nadelenplaatsen waterreservoir is niet zo handig
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
2 / 5
2 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care 20 december 2011
Geachte heer/mevrouw

Ik stuur u deze e-mail naar aanleiding van de review die u heeft geschreven over uw senseo.
Wat ontzettend vervelend om te lezen dat uw senseo uitgaat nadat u een half kopje koffie heeft gezet.

Wij zouden hierover graag met u in contact willen komen.
 0punten
3 van de 6 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 78 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Deze beoordeling is vanSENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/10 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Wit.
Avatar van klant
Geschreven door:Danielle1979
vanDen Haag, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Redelijk product, wel verbetering nodig

Gepost op10 november 2011
Koffiepads quadrante vind ik een redelijk apparaat. Het is best gebruiksvriendelijk, al dien je wel relatief vaak het waterreservoir bij te vullen, wat vrij onhandig vanaf achter moet gebeuren. Verder komt het toch vrij vaak voor dat er bij het gebruik van de 2 persoons pad toch veel slappere koffie wordt gezet, alsof de koffiepads niet beide geheel gebruikt worden. Resultaat is dat we eigenlijk alleen het enkele exemplaar gebruiken en dat is weer zonde omdat het een apparaat is waarbij je ook met gemak 2 kopjes tegelijk zou moeten kunnen zetten.
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
2 / 5
2 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
3 / 5
3 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care 5 december 2011
Wat vervelend om te lezen dat u bij het gebruik van de 2 kops padhouder slappere koffie krijgt. Naar aanleiding van uw review zou ik u willen vragen om telefonisch contact met ons op te nemen. Wellicht dat we samen met u tot een oplossing kunnen komen. Vandaar dat wij u een e-mail hebben gestuurd.
- 2punten
0 van de 2 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 79 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Avatar van klant
Geschreven door:sonja62
vanlosser
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

mooi apparaat maar mindere prestaties

Gepost op12 oktober 2011
doordat ikzelf defect met het apparaat heb gehad waar ik vriendrlijk en goed voor ben geholpen complimenten heb ik meerdere mensen gesproken die hetzelfde defect hebben gehad dat vind ik wat minder maar verder bevalt het wel goed
Voordelensnel lekkere koffie
Nadelenapparaat snel defect
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
2 / 5
2 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care 9 december 2011
Ik stuur u deze e-mail naar aanleiding van de review die u hebt geschreven over uw senseo.

Fijn om te lezen dat uw nieuwe senseo naar behoren werkt.
- 2punten
0 van de 2 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 80 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Deze beoordeling is vanSENSEO® Koffiepadmachine HD7860/80 SENSEO® Quadrante Rio Rood.
Avatar van klant
Geschreven door:Seamar
van's-Gravenzande
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Te licht gebouwd apparaat

Gepost op10 oktober 2011
Kopjes trillen onder de tuit(en) weg tijdens zetten.
Verder geen problemen, maar deze is al groot genoeg.
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
2 / 5
2 / 5
Gebruiksgemak
1 / 5
1 / 5
Design
3 / 5
3 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care 12 december 2011
Ik stuur u deze e-mail naar aanleiding van de review die u hebt geschreven over uw Senseo.
Wat ontzettend vervelend om te lezen dat de kopjes van uw senseo aftrillen.

Wij zouden hierover graag met u in contact willen komen.
- 2punten
0 van de 2 vonden dit behulpzaam.
<<Vorige 1 2 3 4 5 6 ... 18 Volgende>>