Beoordelingen van klanten voor SENSEO® SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black

Dit product is niet langer verkrijgbaar. Ga verder met winkelen bij Philips.

SENSEO® SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black

Geniet nog meer van uw kopje koffie met het SENSEO® Quadrante-koffiezetapparaat! Dit unieke systeem combineert gebruiksgemak met een eigentijdse vormgeving. Gewoon geweldige koffie met een heerlijke schuimlaag!
3,422
3,4
(396 beoordelingen) 389
Snapshot van scores openen
Opbouw beoordelingscijfer 396 beoordelingen
5 sterren
85
4 sterren
144
3 sterren
68
2 sterren
51
1 ster
48
245 van de 37865%klanten zouden dit product aanbevelen.
Beoordelingen van klanten voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Beoordeling 1 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Avatar van klant
Geschreven door:discusmams
vanAlmere
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
3 / 5
3 / 5

slecht.

Gepost op8 september 2012
Helaas is het onze eigen schuld dat we onze aankoopbon kwijt zijn en het product dus niet kosteloos gerepareerd kan worden, maar binnen een half jaar was het apparaat al defect.
Hij doet het wel, maar slaat na een paar seconde uit.
Je moet hem steeds weer aandrukken voordat je kopje vol is.
Voordelenwaterreservoir zit zijwaards
Nadelenbinnen half jaar mankementen
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
3 / 5
3 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
Reactie van PhilipsDoor Consumer Care7 november 2012
Geachte klant,

Uit uw review begrijp ik dat u niet tevreden bent over uw Senseo Quadrante. Ik betreur het om te vernemen dat u problemen met het apparaat ervaart.

Ik heb vernomen dat u per e-mail contact heeft gehad met onze klantenservice. In dit contact is aangegeven dat u voor een reparatie een aankoopbewijs dient te overleggen. Helaas bent u niet meer in het bezit van het aankoopbewijs. Als u geen aankoopbewijs meer heeft kunnen we aan de hand van het serienummer ,van het apparaat, achterhalen of deze nog binnen de 2 jaar garantie valt. Ik wil u adviseren om telefonisch contact met onze klantenservice op te nemen, we kunnen aan de hand van het serienummer wellicht nog een kosteloze reparatie aanbieden. Mijn collega zal u verder informeren.

U kunt de Philips klantenservice bereiken op het volgend telefoonnummer: 0900 202 11 77 (€0.10 c p/m) van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur.

Met vriendelijke groet,

Philips Webcare
+ 5punten
5 van de 5 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 2 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Avatar van klant
Geschreven door:Biesje
vanPeize
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Dit produkt zou ik niemand aanraden

Gepost op18 juni 2012
Na ongeveer een jaar gebruikt te hebben, werden de kopjes koffie steeds kleiner en minder warm, ondanks het regelmatig ontkalken. De laatste weken slaat het apparaat steeds af na de produktie van maximaal een half kopje. Je kunt dan wel de knoppen ingedrukt houden, maar het euvel is niet opgelost.
Blijkbaar ben ik niet de enige met dit probleem, en aangezien dit alleen maar op te lossen is, door het op te sturen, zou ik iedereen aanraden dit apparaat niet te kopen. Het ziet er leuk uit, maar datgene wat het apparaat moet doen, nl een lekker bakje koffie geven,is na een jaar wel afgelopen. Zonde van het geld.
Nadelenmaakt veel lawaai, geeft steeds minder koffie, koffie is steeds minder warm, slaat na gebruik direct af
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
3 / 5
3 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care26 juni 2012
Bedankt voor de feedback over uw Senseo. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het apparaat uitvalt na een beetje koffie.

Ik zal u een e-mail sturen met daarin ons contact gegevens en een dossiernummer dan kunt u contact met ons opnemen. Zo kunnen wij u een passende oplossing bieden en kunt u snel de Senseo weer gebruiken.

Ik hoop u spoedig te woord te kunnen staan.
+ 5punten
5 van de 5 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 3 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Avatar van klant
Geschreven door:Leolis
vanRoermond
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Niet duurzaam

Gepost op27 september 2012
Ongeveer 1 1/2 jaar geleden de Senseo gekregen en tot nu toe heeft hij naar volle tevredenheid gefunctioneerd. Sinds een paar weken echter krijgen we alleen nog maar 1/2 kopjes en schakelt hij zich dan helemaal uit. De vorige Senseo heeft het heel wat langer volgehouden (en die doet het nog steeds) maar we zijn voor de Quadrante gegaan vanwege de praktische vormgeving. Helaas is de duurzaamheid van deze Senseo niet zoals je eigenlijk van een Philips produkt mag verwachten.
Prestatie
3 / 5
3 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
Reactie van PhilipsDoor Consumer Care7 november 2012
Geachte klant,

Uit uw review begrijp ik dat uw Senseo Quadrante niet goed functioneert. Ik betreur het om dit te vernemen.

Het zou niet mogen zijn dat uw Senseo halve kopjes koffie zet, en vervolgens zichzelf uitschakelt. Het probleem heeft te maken met de printplaat van het apparaat. Als het probleem nog niet is opgelost wil ik u adviseren om telefonisch contact met onze klantenservice op te nemen. Mijn collega zal u vervolgens verder informeren.

U kunt de Philips klantenservice bereiken op het volgend telefoonnummer: 0900 202 11 77 (€0.10 c p/m) van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur.

Met vriendelijke groet,

Philips Webcare
+ 3punten
3 van de 3 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 4 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Deze beoordeling is vanSENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/10 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Wit.
Avatar van klant
Geschreven door:Moithuis
vanZeewolde
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Senseo gaat na minder dan half kopje uit

Gepost op19 oktober 2013
Vervelend. Mijn Senseo Quadrante gaat uit, maar er zit maar 30% in het kopje.
Als hij weer wordt aangezet gaat het prima.
Voordelenlekkere koffie
Nadelenvervelend
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
+ 2punten
2 van de 2 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 5 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Deze beoordeling is vanSENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/10 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Wit.
Avatar van klant
Geschreven door:senseoleut
vangeldrop
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

rare storing die niet op te lossen lijkt

Gepost op3 oktober 2013
Apparaat werkte 2jaar goed, tot dat het ineens rare storingen ging vertonen. als je twee kopjes koffie wilde zetten , sloeg apparaat na 5 seconden ongeveer, af , en helemaal uit.
regelmatig ontkalkt! dan weer werkt het goed , dan weer niet... heel ergerlijk.
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
+ 2punten
2 van de 2 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 6 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Deze beoordeling is vanSENSEO® Koffiepadmachine HD7860/11 SENSEO® Quadrante wit.
Avatar van klant
Geschreven door:Anoeska
vanZoetermeer, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:18-30
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
3 / 5
3 / 5

Product nu 1,5 jaar in huis dn slaat elke keer uit. Heel vervelend. Al meerdere keren ontkalkt maar heeft geen resultaat.

Gepost op24 januari 2013
Verder een prima product. En gebruik hem verder met plezier.
Voordelenerg mooi
Nadelenvalt uit
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
3 / 5
3 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
Reactie van PhilipsDoor Consumer Care25 januari 2013
Beste klant,

Uit uw review begrijp ik dat uw Senseo Quadrante zichzelf uitschakelt. Ik vind het spijtig om te vernemen.

Het zou niet mogen dat de Senseo zichzelf uitschakelt, ik kan me goed voorstellen dat dit vervelend is. Zodra het apparaat zichzelf uitschakelt dienen we het ter reparatie aan te bieden, er is helaas geen andere oplossing voor het probleem mogelijk. Ik wil u adviseren om telefonisch contact met onze klantenservice op te nemen, u kunt dan het volgende dossiernummer benoemen: 50-1200020067. Aan de hand van dit nummer kan mijn collega uw gegevens erbij nemen.

Ik wil u erop attenderen dat u 2 jaar fabrieksgarantie (vanaf aankoopdatum) op het apparaat heeft.

U kunt de Philips klantenservice bereiken op het volgende telefoonnummer: 0900 202 11 77 (€0.10 c p/m) van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur.

Uiteraard kunt u ook kosteloos contact opnemen via de chat of email! De gegevens hiervoor vindt u door de volgende link te klikken:
http://www.support.philips.com/supp...

Met vriendelijke groet,
Philips Webcare
+ 2punten
2 van de 2 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 7 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Avatar van klant
Geschreven door:nietepiet
van2676 Maasdijk, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
3 / 5
3 / 5

halve kopjes koffie

Gepost op29 november 2012
Vorig jaar voor kerst dit mooie senseoapparaat gekregen, en tot vorige week lekkere kopjes koffie kunnen drinken, maar nu krijgen we halve kopjes en gaat het apparaat uit na enkele seconden als wij dit niet willen, erg jammer want we waren bijzonder tevreden met de senseo.Alles is ontkalkt op alle manieren, maar helaas.
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
Reactie van PhilipsDoor Consumer Care12 december 2012
Beste klant,

Uit uw review begrijp ik dat uw Senseo Quadrante halve kopjes koffie zet en zichzelf uitschakelt. Ik vind het spijtig om te vernemen dat u problemen met uw apparaat ervaart.

Het zou niet mogen zijn dat u een dergelijk probleem ervaart. Uit onze administratie blijkt dat u, via de e-mail, contact heeft gehad met onze klantenservice. Zodra het apparaat zichzelf uitschakelt heeft dit te maken met de printplaat, ons service centrum dient dit voor u te repareren. U heeft 2 jaar fabrieksgarantie op uw apparaat. Als het apparaat binnen de garantie valt, kunnen we het probleem kosteloos verhelpen. Middels de toegestuurde link kunt u het apparaat aanmelden voor reparatie.

Mocht u nog vragen/opmerkingen hebben dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

U kunt de Philips klantenservice bereiken op het volgend telefoonnummer: 0900 202 11 77 (€0.10 c p/m) van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur.

Met vriendelijke groet,

Philips Webcare
+ 2punten
2 van de 2 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 8 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Avatar van klant
Geschreven door:Lizziy
van4421 Kapelle, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
1 / 5
1 / 5

Senseo HD7860,Na half jaar, nog maar halve kopjes koffie.

Gepost op4 mei 2012
Begonnen met een goede start en naar volle tevredenheid het apparaat gebuikt. Koffie goed warm!
Nu stop het apparaat na 4-5 seconden met schenken en schakelt uit! Ondanks regelmatig ontkalken.
Alle onderdelen goed schoonggemaakt.
Hier zie ik graag een oplossing voor...
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
2 / 5
2 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care24 mei 2012
Bedankt voor de feedback over uw Senseo. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het apparaat uitvalt na een beetje koffie.

Ik zal u een e-mail sturen met daarin ons contact gegevens en een dossiernummer dan kunt u contact met ons opnemen. Zo kunnen wij u een passende oplossing bieden en kunt u snel de Senseo weer gebruiken.

Ik hoop u spoedig te woord te kunnen staan.
+ 2punten
2 van de 2 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 9 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Deze beoordeling is vanSENSEO® Koffiepadmachine HD7860/11 SENSEO® Quadrante wit.
Avatar van klant
Geschreven door:Filosophieteke
vanDordrecht, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:31-50
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Niet aan te bevelen

Gepost op22 september 2013
Ik heb nu al een paar senseo-apparaten gehad in hooguit 6 jaar en telkens geeft hij er de brui aan. Het huidige Senseo-apparaat zet ik aan om een kop koffie te zetten en na 2 seconden valt hij weer uit. Ik moet 5 à 10 keer de aan- en uitknop aandoen om een bak koffie te zetten. Ik beveel zo'n apparaat dan ook niemand aan!!!! Het gebruiksgemak kan goed zijn, maar de duur dat zo'n apparaat meegaat is niet om voor naar huis te schrijven!!!
Voordelengebruiksgemak
Nadelensnel stuk, geen lange houdbaarheid
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
2 / 5
2 / 5
Reactie van PhilipsDoor Consumer Care1 oktober 2013
Beste klant,

Wat jammer dat uw koffiepadmachine uitvalt. Dat zou niet mogen gebeuren. Wij nemen contact met u op via email om een oplossing te vinden.

Met vriendelijke groet,
Philips Webcare
+ 1punt
1 van de 1 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 10 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Avatar van klant
Geschreven door:janviss
vanZwolle
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
3 / 5
3 / 5

2e apparaat wat stuk gaat

Gepost op2 september 2013
De eerste senseo kwadrante gaf binnen het jaar halve kopjes knipperend lampje terug naar de leverancier opgestuurd.
tweede kwadrante ook weer stuk binnen het jaar waterreservoir lekt erg en het opwarm lampje blijft maar knipperen en hij gaf uit het niks halve kopjes nu doet hij niks meer.
Wij hebben hiervoor de blauwe senseo gehad prima apparaat zeker 5 jaar gehad deze zou ik zo weer kopen maar de kwadrante zeker niet
Voordelenlekkere koffie
Nadelenapparaat snel stuk
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
2 / 5
2 / 5
Gebruiksgemak
2 / 5
2 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
+ 1punt
1 van de 1 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 11 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Avatar van klant
Geschreven door:Hent12
vanGroesbeek, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
1 / 5
1 / 5

Ben er niet zo tevreden mee.

Gepost op22 juli 2013
Gebruikersgemak is niet ideaal. Water reservoir is zeer onhandig in te zette. Als hij erin staat gaat lampje knipperen. Weer eruit en opnieuw aanbrengen, lijkt dat hij gaat opwarmen. niets is echter minder waar,hij stopt met opwarmen en lampje gaat weer knipperen. De zenuwen krijg je ervan. Hij staat nu op zolder ingepakt in de doos. Heb inmiddels van dochter met verjaardag andere padmchine gekregen waar ik zeer content mee ben. Jammer Philips.
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
3 / 5
3 / 5
Gebruiksgemak
2 / 5
2 / 5
Design
3 / 5
3 / 5
+ 1punt
1 van de 1 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 12 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Deze beoordeling is vanSENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/10 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Wit.
Avatar van klant
Geschreven door:250256nel1
vanHeemskerk, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Totaal beoordelingscijfer
1 / 5
1 / 5

wij hebben er binnen 2 jaar 1 versleten omdat hij geen water meer gaf

Gepost op24 juni 2013
ik ben een voorstander van Senseo, maar de apparaten worden slechter, naarmate de tijden dat ze meegaan, wij hebben nu een nieuwe platte ,maar deze is al twee x terug geweest.
jammer hoor
Voordelenlekkere koffie
Nadelengaan heel kort mee
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
1 / 5
1 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
Reactie van PhilipsDoor Consumer Care15 juli 2013
Geachte klant,

Jammer om te horen dat u niet tevreden bent over uw Senseo-apparaat. U geeft aan dat uw toestel al twee keer hersteld is. Ik begrijp dat dat erg vervelend is.

Uit uw review maak ik op dat de Senseo sinds de laatste herstelling weer functioneert; maar mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u steeds terecht bij onze klantendienst. U kunt onze klantendienst bereiken op het telefoonnummer 0900 202 11 77 (€ 0,10/min*) van maandag t/m vrijdag (08.00 - 20.00) en op zaterdag (09.00 - 18.00).

Met vriendelijke groet,

Philips Webcare
+ 1punt
1 van de 1 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 13 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Deze beoordeling is vanSENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/10 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Wit.
Avatar van klant
Geschreven door:vlinderx
vanZevenaar, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

niet helemaal tevreden

Gepost op23 juni 2013
gebruik altijd senseopads, maar regelmatig krijg ik slappe koffie weet niet waar het aan ligt, maak regelmatig apparaat schoon met senseo ontkalker daar ligt het dus niet aan
m.v.gr.
Voordelenmooi apparraat
Nadelenregelmatig slechte koffie en waterig
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
3 / 5
3 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
+ 1punt
1 van de 1 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 14 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Avatar van klant
Geschreven door:MH71
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Totaal beoordelingscijfer
3 / 5
3 / 5

halve kopjes

Gepost op18 januari 2013
Na twee jaar het reeds vaak omschreven probleem dat het apparaat uitgaat voordat het (de) kopje(s) gevuld zijn.
Voordelenontwerp
Nadelenkorte levensduur
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
Reactie van PhilipsDoor Consumer Care19 januari 2013
Beste klant,

Uit uw review begrijp ik dat u een probleem ervaart met uw Senseo koffiezetapparaat. Ik vind het vervelend om te vernemen.

Het zou niet mogen zijn dat u een dergelijk probleem ervaart met uw apparaat. Zodra het apparaat halve kopjes koffie zet en zichzelf uitschakeld, dienen we het apparaat aan te bieden voor reparatie. Er is helaas geen andere mogelijkheid om het probleem te verhelpen. U heeft 2 jaar fabrieksgarantie (vanaf aankoopdatum) op het apparaat. Ik wil u adviseren om telefonisch contact met onze klantenservice op te nemen, mijn collega kan vervolgens met u de mogelijkheden doorspreken.

U kunt de Philips klantenservice bereiken op het volgend telefoonnummer: 0900 202 11 77 (€0.10 c p/m) van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur.

Uiteraard kunt u ook kosteloos contact opnemen via de chat of email! De gegevens hiervoor vindt u door de volgende link te klikken:
http://www.support.philips.com/supp...

Met vriendelijke groet,
Philips Webcare
+ 1punt
1 van de 1 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 15 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Avatar van klant
Geschreven door:jetje41
van's-Heerenberg
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

seriematige fout

Gepost op26 november 2012
Heb dit apparaat vorig jaar gekregen voor mijn verjaardag. Design is supermooi en gebruiksgemak is zoals ik van andere Senseo gewent was.
Echter vertoond die nu na 14 maanden gebruik zijn mankementen. Schijnt een serie fout van de fabriek te zijn als ik internet er op na lees. Snap dan ook niet dat er geen oproep gedaan is door Philips om dit artikel terug te nemen en te vervangen.
Machine slaat na paar seconden uit en geeft maar een beetje koffie. Of hij wil niet aan of lampje brandt na aanzetten meteen continue, waardoor je dus koude koffie zou hebben. Maakt ook veel meer lawaai als in het begin en als die het al doet duurt het lang voordat knipperende lampje uitgaat.
Heel jammer, maar zou in ieder geval deze serie niet zo snel aanbevelen. Hoop dat nieuwe series dit euvel niet meer hebben, want dan is het verder een uitstekend apparaat.
Voordelendesign, waterreservoir aan de zijkant
Nadelente snel stuk
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
3 / 5
3 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
Reactie van PhilipsDoor Consumer Care12 december 2012
Beste klant,

Uit uw review begrijp ik dat u niet tevreden bent over uw Senseo Quadrante. Ik betreur het om te vernemen.

Het zou niet mogen zijn dat u dergelijke klachten ervaart met uw koffiezetapparaat. Uit onze administratie blijkt dat u telefonisch contact heeft gehad met onze klantenservice. In dit contact is aangegeven dat we het apparaat dienen te repareren bij ons service centrum. Zij zullen ervoor zorgen dat uw apparaat weer functioneert.

Mocht u nog vragen/opmerkingen hebben, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

U kunt de Philips klantenservice bereiken op het volgend telefoonnummer: 0900 202 11 77 (€0.10 c p/m) van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur.

Met vriendelijke groet,

Philips Webcare
+ 1punt
1 van de 1 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 16 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Avatar van klant
Geschreven door:Ryo217
vanUtrecht, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:18-30
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Leuk, mooi product. tot op een gegeven moment.

Gepost op22 november 2012
1 a 2 jaar geleden dit product gekocht. Waren der erg tevrede mee, en deed het goed. Nu sinds een half jaartje, begon het halve kopjes te geven. Daarna kwam het probleem met dat de tank er niet goed in ging, dus dat het rode lampje ging branden. En nog een maandje later begon het te weinig water door te laten lopen waardoor de pad verloren ging aan niks.
Vanmorgen, deed hij het ineens totaal niet meer. Zware teleurstelling voor een bedrijf als Philips.
Design is mooi, echt philips. Maar de kwaliteit is alsof je het ergens bij een goedkoop winkeltje hebt gehaald.
Voordelenmooi strak design
Nadelenkwaliteit is anders
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
2 / 5
2 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
Reactie van PhilipsDoor Consumer Care12 december 2012
Beste klant,

Uit uw review begrijp ik dat u enkele problemen ervaart met uw Senseo Quadrante. Ik vind het spijtig om te vernemen.

Het zou niet mogen zijn dat u dergelijke klachten ervaart. U geeft aan dat het apparaat halve kopjes koffie zet, ik wil u adviseren om de padhouder uit te koken met soda. Het is mogelijk dat de gaatjes van de padhouder verstopt zijn geraakt, middels het uitkoken zullen de gaatjes weer opengaan. Tevens geeft u aan dat apparaat inmiddels niks meer doet, ik wil u erop attenderen dat u 2 jaar fabrieksgarantie (vanaf aankoopdatum) heeft op het apparaat. Zodra het apparaat nog binnen de garantie, van 2 jaar, valt kan het apparaat kosteloos worden gerepareerd. Ik wil u adviseren om telefonisch contact met onze klantenservice op te nemen, mijn collega zal vervolgens met u de mogelijkheden doorspreken.

U kunt de Philips klantenservice bereiken op het volgend telefoonnummer: 0900 202 11 77 (€0.10 c p/m) van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur.

Met vriendelijke groet,

Philips Webcare
+ 1punt
1 van de 1 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 17 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Avatar van klant
Geschreven door:Regez
vanZevenaar, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
1 / 5
1 / 5

steeds half volle kopjes

Gepost op25 oktober 2012
wij hebben deze senseo gekocht vanwege het model. Maar na een maand of 8 begon het lampje steeds te knipperen terwijl er genoeg water in zat. En als hij het dan wel deed dan stopte het apparaat er weer mee(half volle kopjes). Op dit moment krijgen wij hem bijna niet meer aan de gang, omdat het lampje snel blijft knipperen. Maar als je de waterkan er scheef onder houd dan wil het nog wel eens lukken.
Voordelenleuk model
Nadelenhalve kopjes(als je geluk heb).
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Reactie van PhilipsDoor Consumer Care22 november 2012
Geachte klant,

Uit uw review begrijp ik dat u niet tevreden bent over uw Senseo Quadrante. Ik betreur het om dit te vernemen.

Het zou niet mogen zijn dat u dergelijke problemen ervaart met uw koffiezetapparaat. We bieden 2 jaar fabrieksgarantie op onze apparaten. Zodra het apparaat halve kopjes koffie zet en zichzelf uitschakelt, dient de printplaat vervangen te worden bij ons service centrum. Ik wil u adviseren om telefonisch contact met onze klantenservice op te nemen, mijn collega zal de mogelijkheden met u doorspreken.

U kunt de Philips klantenservice bereiken op het volgend telefoonnummer: 0900 202 11 77 (€0.10 c p/m) van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur.

Met vriendelijke groet,

Philips Webcare
+ 1punt
1 van de 1 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 18 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Deze beoordeling is vanSENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/10 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Wit.
Avatar van klant
Geschreven door:Spelregel
vanLelystad
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Totaal beoordelingscijfer
1 / 5
1 / 5

Matig apparaat. Slechte duurzaamheid

Gepost op20 oktober 2012
Deze Senseo is de slechtste van alle Senseos , die ik gehad heb.
Eerst een 7810 met problemen , toen deze HD 7860 gekocht .
Na 2 maanden klachten over na 1 sec uitschakelen en dat diverse keren achter elkaar.
Zojuist een 7870 gekocht , nu maar hopen dat deze wel goed blijft functioneren.
Voordelencompacte vormgeving, makkelijke bediening
Nadelenduurzaamheid ver onder de maat.
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
Reactie van PhilipsDoor Consumer Care22 november 2012
Geachte klant,

Uit uw review begrijp ik dat u niet tevreden bent over uw Senseo Quadrante. Ik vind het vervelend om dit te vernemen.

Het zou niet mogen zijn dat u dergelijke problemen ervaart met uw koffiezetappraat. Uit de administratie blijkt dat u reeds contact met onze klantenservice heeft gehad. Er is geadviseerd om het apparaat ter reparatie aan te bieden, deze reparatie is kosteloos.

U kunt de Philips klantenservice bereiken op het volgend telefoonnummer: 0900 202 11 77 (€0.10 c p/m) van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur.

Met vriendelijke groet,

Philips Webcare
+ 1punt
1 van de 1 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 19 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Deze beoordeling is vanSENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/10 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Wit.
Avatar van klant
Geschreven door:Afoort90
vanAmersfoort, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:18-30
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
1 / 5
1 / 5

WAS een goed product

Gepost op31 augustus 2012
Hebben de senseo altijd met plezier gebruikt. Elke dag goed van koffie voorzien. Nooit problemen mee gehad maar daarnaast ook altijd goed onderhouden. Tot we terug kwamen van vakantie en het apparaat maar eenderde kopje koffie geeft en daarna zet het apparaat zichzelf uit. Heel erg vervelend en wat ik zag op het internet dat het probleem zich bij meer mensen zich aandoet. Al verschillende maniertjes geprobeerd om hem weer aan de praat te krijgen van goed schoonmaken tot uitzetten en tijdelijk niet gebruiken. Tot nu toe helpt niks. We waren zeer tevreden over het apparaat maar de kuren die die nu geeft zijn ronduit irritant en ook het overwegen waard om op een ander merk over te stappen. Hopelijk kunnen jullie als Philips hier nog wat aan veranderen want zoals ik al eerder zei hebben we altijd veel plezier gehad van producten van Philips.
Nadelenapparaat valt uit bij zetten van koffie
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
1 / 5
1 / 5
Design
1 / 5
1 / 5
Reactie van PhilipsDoor Consumer Care12 oktober 2012
Geachte klant,

Uit uw review heb ik begrepen dat er wat problemen zijn met uw senseo.
Dit is uiteraard erg vervelend. Mijn excuses voor het ongemak!

Om vast te stellen wat de oorzaak van het probleem is en hiervoor een oplossing aan te bieden, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice.

U kunt de Philips klantenservice bereiken op het volgend telefoonnummer: 0900 202 11 77 (€0.10 c p/m) van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur.

Met vriendelijke groet,

Philips Webcare
+ 1punt
1 van de 1 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 20 voor SENSEO® Quadrante Koffiepadmachine HD7860/60 Gemaakt voor SENSEO® koffiepads, Black
Avatar van klant
Geschreven door:hrhallo
vanNoord-Brabant, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
3 / 5
3 / 5

apparaat schakelt sinds kort na klein half bakje zelf uit

Gepost op3 juni 2012
De aanleiding om door te linken op de senseo-mail is dat ons apparaat zich ook na een klein half bakje uitschakelt. Ga je hiermee terug naar de winkel of ??
Mits weer goed functionerend ben ik erg blij met dit apparaat. Mooi design ook. Wel relatief veel (rammelend) geluid.
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
Reactie van PhilipsDoor Consumer Care19 oktober 2012
Geachte klant,

Uiteraard vind ik het ontzettend vervelend voor u dat er wat problemen zijn met uw senseo.
Mijn excuses voor het ongemak!

Het probleem dat u omschrijft, met betrekking tot het uivallen van het apparaat, wijst op een defecte printplaat.
Dit kan prima verholpen worden door een reparatie aan de senseo.

Om de senseo aan te melden voor een reparatie, kunt u het beste contact met onze klantenservice opnemen.

U kunt de Philips klantenservice bereiken op het volgend telefoonnummer: 0900 202 11 77 (€0.10 c p/m) van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur.

Met vriendelijke groet,

Philips Webcare
+ 1punt
1 van de 1 vonden dit behulpzaam.
1 2 3 4 5 ... 18 Volgende>>