Beoordelingen van klanten voor Philips Philips 2.1 home cinema HTS7200 Blu-ray Discs afspelen

Dit product is niet langer verkrijgbaar. Ga verder met winkelen bij Philips.

Philips Philips 2.1 home cinema HTS7200 Blu-ray Discs afspelen

Een volledig nieuwe HD-ervaring met dit stijlvolle Blu-ray home cinema-systeem van aluminium en glas. Zachte dome-tweeters in de hoogwaardige luidsprekers leveren superieur geluid en optimale helderheid. Films kijken zal nooit meer hetzelfde zijn.
3,508
3,5
(61 beoordelingen) 60
Snapshot van scores openen
Opbouw beoordelingscijfer 61 beoordelingen
5 sterren
10
4 sterren
28
3 sterren
9
2 sterren
11
1 ster
3
36 van de 5961%klanten zouden dit product aanbevelen.
Beoordelingen van klanten voor Philips 2.1 home cinema HTS7200 Blu-ray Discs afspelen
Beoordeling 41 voor Philips 2.1 home cinema HTS7200 Blu-ray Discs afspelen
Avatar van klant
Geschreven door:Marcel023
vanHaarlem
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
3 / 5
3 / 5

Lip-synchronisatie is waardeloos.

Gepost op9 oktober 2011
Buiten het feit dat alles er prima uitziet en goed klinkt, is het bijkans onmogelijk om de lip-synchronisatie goed te krijgen.
Ik had toch verwacht van dit Philips product, dat als ik een dvd of blu-ray film wil bekijken, dat ik mij daarover 0,0 zorgen hoef te maken.
Met de manuele instelling zit ik bijna goed, de stappen dit ik manueel kan maken maar zijn net te groot.
Dus het gevoel dat de lip-sync er naast zit blijft.
Als home cinema set, had ik het product graag tussen de UPC decoder en de TV geplaatst, zodat ik ten alle tijde van het mooie geluid had kunnen genieten, maar dit is niet mogelijk kwa aansluitingen, tenzij U mij dit kunt uitleggen hoe het wel kan.
Voordelengeluid beeld
Nadelenlip-sync.
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
2 / 5
2 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 42 voor Philips 2.1 home cinema HTS7200 Blu-ray Discs afspelen
Avatar van klant
Geschreven door:henk62
vanutrecht
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
3 / 5
3 / 5

redelijke eigenschappen

Gepost op9 oktober 2011
voordeel is minder snoeren en minder apparaten ,haalt het bij lange na niet bij 5.1 letters boven op apparaat na enkele mnd losgelaten.opstarten duurt even,display alleen van boven af te zien,dus bij omschakelen altijd bij apparatuur kijken.al met al niet slecht maar absoluut jammer genoeg geen topapparaat
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
3 / 5
3 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
2 / 5
2 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 43 voor Philips 2.1 home cinema HTS7200 Blu-ray Discs afspelen
Avatar van klant
Geschreven door:dekkie
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
3 / 5
3 / 5

echt vervelend dat je het volume niet op je eigen hoogte kunt zetten.

Gepost op9 oktober 2011
het geluid is qua volume slecht te regelen,bv het verschil van volume 3 naar 4 is te groot eigenlijk is dat heel irritant dat je niet
het geluid zo hard kunt zetten als dat jijzelf wilt.
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
2 / 5
2 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 44 voor Philips 2.1 home cinema HTS7200 Blu-ray Discs afspelen
Avatar van klant
Geschreven door:Miau10
vanHeiloo
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Werknemer review:Nee
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Mooi design, veel ongemakken

Gepost op22 september 2014
Wij hebben het apparaat nu 3 jaar in bezit en het is stuk. Iedere keer als het apparaat ingeschakeld wordt, schakelt deze zichzelf weer uit.
Het apparaat is traag en met lipsynchronisatie ben ik gestopt in te stellen. Ook wij ervaarden de volumestappen verschil als storend. Het design vergoed een hoop
Voordelendesign
Nadelentraag, volumeregeling, duurzaamheid
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
2 / 5
2 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Webcare15 oktober 2014
Beste klant,

Dank u wel voor uw feedback. Wij hebben het genoteerd en zullen dit meenemen voor ontwikkeling in de toekomst.

Vervelend om te horen dat uw speler niet goed werkt. Philips biedt ook buiten de garantie een uitgebreide reparatie service aan, u kunt overwegen om uw apparaat te laten repareren. Mocht u hier gebruik van willen maken, dan raden wij u aan contact op te nemen met onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Philips Webcare
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 45 voor Philips 2.1 home cinema HTS7200 Blu-ray Discs afspelen
Avatar van klant
Geschreven door:Kittekat007
vanTilburg
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

radio prima, bluray/dvd slecht, upgrade kan niet uitgevoerd worden.

Gepost op30 januari 2014
Een prima radio speler/ cq geluid.
Bluray anex dvd speler slecht, doordat hij naar verloop van tijd het systeem uitschakelt. Heb vandaag geprobeerd firmware-upgrade te doen, maar nadat ik het USB flashstation erin heb zitten en uiteindelijk op de OK druk om te starten, schakelt het systeem zich helemaal uit. Systeem is 3 jaar in ons bezit. Regelmatig de Bluray gebruikt en toch zo snel een defect systeem hebben.
Nadelensnel kapot
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
2 / 5
2 / 5
Gebruiksgemak
2 / 5
2 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
Reactie van PhilipsDoor Consumer Care31 januari 2014
Beste klant,

Hartelijk dank voor uw feedback. Jammer dat uw apparaat niet meer optimaal werkt en mogelijk defect is. Bij een defect kunnen wij uw apparaat aanbieden voor een herstelling onder de tweejarige garantievoorwaarden. Buiten de garantieperiode kunt u zelf een herstelling laten uitvoeren en wij nemen contact met u op via email om u hierbij verder te helpen.

Met vriendelijke groet,

Philips Webcare
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 46 voor Philips 2.1 home cinema HTS7200 Blu-ray Discs afspelen
Avatar van klant
Geschreven door:Kappelhof
vanDenekamp
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Dit product werkt voor de helft

Gepost op15 januari 2014
Radio functioneert prima, daar had ik hem ook voor gekocht,
maar de DVD speler, die ik de eerste 2 jaar sporadisch heb gebruikt,
loopt nu vast of slaat over,ondanks dat ik hem,
ook nu nog maar zelden gebruik,
en dan krijg je dood leuk via de leverancier te horen,
nadat deze contact heeft gehad met Phillips,
en het probleem heeft voorgelegd, (defecte printplaat)
kunnen we niets meer aan doen, dit is pech voor uw klant,
wij kunnen hier niets meer in betekenen.
Daar moet je het als klant dan mee doen.
Voordelenprima functionerende radio
Nadelendvd speler functioneert niet
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
2 / 5
2 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 47 voor Philips 2.1 home cinema HTS7200 Blu-ray Discs afspelen
Avatar van klant
Geschreven door:arie54
vanDrenthe
Geslacht:Mannelijk
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

mooi apparaat maar weigert DVD af te spelen na ruim 1 jaar

Gepost op10 maart 2013
Mooi compacte 2.1 in een prachtige uitvoering.
Echter na ruim 1 jaar weigert het geluid/beeld steeds voor enkele seconden.
Niet meer te gebruiken.
Nieuwste software er op gezet maar geen verbetering.
Jammer.
Kijken of ik de bon nog kan vinden. Hij is nog geen 2 jaar oud.
Misschien heeft Philips een oplossing.
De website werkt zeer slecht en eerder toegevoegde producten zijn allemaal weg. TV/scheerapparaat/radio/DVDspeler etc.
Voordelenmooi
Nadelenspeelt geen dvd meer, volumeverschil per stap te groot
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
3 / 5
3 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
Reactie van PhilipsDoor Consumer Care11 maart 2013
Geachte klant,

Jammer om te horen dat het geluid en beeld soms haperen. Dit zou niet mogen gebeuren.

Ik raad u daarom aan om telefonisch contact op te nemen met onze klantendienst. Dit doet u het best wanneer u zich in de buurt van het toestel bevindt. Op die manier kunt u met een van onze medewerkers in detail bespreken wanneer het probleem zich voordoet en eventueel al enkele oplossingen testen.

U kunt onze klantendienst bereiken op het telefoonnummer 0900 202 11 77 (€ 0,10/min*) van maandag t/m vrijdag (08.00 - 20.00) en op zaterdag (09.00 - 18.00).

Met vriendelijke groet,

Philips Webcare
+ 2punten
2 van de 2 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 48 voor Philips 2.1 home cinema HTS7200 Blu-ray Discs afspelen
Avatar van klant
Geschreven door:TimReview
vanGroningen
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:18-30
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Volumeverschil tussen stand 3 en 4 veel te groot!! fat indeling USB?

Gepost op30 december 2011
Mooi, redelijk functionerend apparaat.
#volume
Het verschil in volume tussen stand 3 en 4 is VEEL te groot. Andere reviews geven dit ook terecht aan. (update nodig)
#USB
aangesloten usb sticks moeten fat16 zijn geformateerd. Fat16 ondersteunt bestanden tot 4GB groot. tegelijk ondersteunt het apparaat .MKV bestanden.
Ik ben nog geen MKV bestand tegengekomen die kleiner is als 4GB.
De fat16 ondersteuning had minimaal NTFS of EX-FAT moeten zijn. (update nodig!)
ik heb de usb functie nu niet in gebruik voor HD films. Is alleen te gebruiken voor kleine video bestanden, muziek en foto's.
Voordelenmooi geluid, scherp beeld, mooie vormgeving, oke prijs, makkelijk aan te sluiten (kleur codering)
Nadelenvolumeverschil tussen 3 en 4 te groot, usb ondersteuning tot 4gb per bestand (fat16)
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
2 / 5
2 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care21 januari 2012
Hartelijk dank voor het geven van uw mening! Naar aanleiding van de door u geschreven review is er een mail naar u gestuurd.
+ 1punt
1 van de 1 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 49 voor Philips 2.1 home cinema HTS7200 Blu-ray Discs afspelen
Avatar van klant
Geschreven door:dennekijker
vanApeldoorn
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

slecht doordacht product

Gepost op13 december 2011
stappen tussen volume 3 en 4 veel te groot bij 3 hoor je bijna niets en bij 4 knalt het de kamer in, opstarten duurt veel te lang en bij wisselen tussen de veschillende bronnen gaat de treble of bas regeling zonder aanleiding naar -5 ik heb de allernieuwste update er op zitten dus daar ligt het niet aan en philips haalt over deze serieuze klachten die bij veel mensen voorkome gewoon zijn schouders op(zie kieskeurig) nu heb ik alles van Philips in huis, maar bij vervanging nooit geen Philips meer,er is zoveel keus dat ik de houding van Philips niet begrijp.
Nadelenalle ondersteuning ontbreekt
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
1 / 5
1 / 5
Design
2 / 5
2 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Web Care19 december 2011
Jammer dat u tegen deze problemen bent aangelopen. Dit apparaat dit is absoluut niet de bedoeling nog de kwaliteit die Philips wel waarborgen. Daarom wil ik u aanraden om nogmaals contact met ons op te nemen zodat wij nader naar dit prodcut kunnen kijken.

Met vriendelijke groet,
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 50 voor Philips 2.1 home cinema HTS7200 Blu-ray Discs afspelen
Avatar van klant
Geschreven door:Jaap248
vanOirschot
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Koppeling met zowel Phillips TV als Phillips DSR7141 is slecht

Gepost op12 oktober 2011
Het geluid van de Tv (32PLF5604H/12) slaat regelmatig op hol. Ook het geluid van de van de HTS 7200 is instabiel. Bij het aanzetten van de schotel (DSR7141) is het geluid erg hard. Pas bij het wisselen van zender en weer terug zetten op de eerdere zender is het geluid normaal. Ik heb de luidsprekers van de Tv moeten uitschakelen en nog beïnvloed de HTS7200 de Tv door het beeld regelmatig te dempen en een balkmededeling te geven da de luidsprekers zijn uitgeschakeld.
Ik had gekozen voor alleen Phillips apparaten i.v.m. de connectiviteit, maar dit valt dus zwaar tegen!!!
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
2 / 5
2 / 5
Gebruiksgemak
2 / 5
2 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care9 december 2011
graag zou ik u willen vragen telefonisch contact op te nemen met een van onze medewerkers. Zij zullen met u gaan controleren wat er fout gaat in de connectiviteit tussen de philips apparaten, en proberen het probeem te verhelpen.
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 51 voor Philips 2.1 home cinema HTS7200 Blu-ray Discs afspelen
Avatar van klant
Geschreven door:cobra
vangelderland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

traag met opstarten omschakelen naar andere voorkeur [dvd/tuner bijvb]

Gepost op10 oktober 2011
speakers zeer mooi design speakers glas /chroom/ zwartebehuizing
subwoofer compact met uitstekende bass geluid
jammere dat de bediening traag /sloom reageert
Voordelenmooi geluids weergave en dat met 3 boxen compact
Nadelenbediening traag
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
3 / 5
3 / 5
Gebruiksgemak
1 / 5
1 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care12 december 2011
Het traag reageren heeft te maken met het feit dat er gewoon heel veel software op het apparaat zit dit in tegenstelling tot vroegere apparaten.
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 52 voor Philips 2.1 home cinema HTS7200 Blu-ray Discs afspelen
Avatar van klant
Geschreven door:Terdy
vanDe Bilt
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

In combinatie met KPN Interactieve TV moeizaam te gebruiken.

Gepost op9 oktober 2011
Via de TV ontvanger, Motorola 1963, van KPN moet de Home Cinema de radio signalen doorgeven. Dit is, n.m.m, niet mogelijk.
De EasyLink functie werkt niet naar behoren. D.w.z. de Home cinema schakelt niet aan maar schakelt wel uit wanneer de TV wordt uitgeschakeld.
Mijn TV is een Philips Type LCD-TV 42 PFL 9664 H
Voordelenhelder bediening paneel, voordeel toevoegen
Nadelenluidsprekers te hoog
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
2 / 5
2 / 5
Gebruiksgemak
1 / 5
1 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care15 december 2011
Ik begrijp dat u ontevreden bent met uw product.
Aangezien er meerdere factoren van invloed zijn op de door uw bescheven problemen dan wil ik u vragen contact op te nemen met onze telefonische helpdesk.
Met mijn collega's kunt u direct mogelijke oplossingen bespreken en uitproberen

 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 53 voor Philips 2.1 home cinema HTS7200 Blu-ray Discs afspelen
Avatar van klant
Geschreven door:wiem
vanZutphen, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

zou het noiit meer kopen

Gepost op9 oktober 2011
Het geluid zou een 5.1 ervaring moeten kunnen evenaren. Dat is dus echt niet zo, het is echt minder als 5.1
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
3 / 5
3 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
3 / 5
3 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care16 december 2011
Ik zou u willen verzoeken contact op te nemen met onze klantenservice zodat wij samen met u naar instellingen/ aansluitingen en dergelijke kunnen kijken om er voor te zorgen dat u wel de 5.1 ervaring gaat beleven.
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 54 voor Philips 2.1 home cinema HTS7200 Blu-ray Discs afspelen
Avatar van klant
Geschreven door:Test
vanBest
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Geluidskwaliteit prima, connectivity en userinterface slecht en lastig in gebruik

Gepost op31 augustus 2011
Onbegrijpelijk slechte gebruikersinterface. HDMI controle deel onbruikbaar! OSD niet beschikbaar voor normaal bedrijf zoals radio gebruik. Opstarten irritant langzaam. Geen auto afspeelmode!
Voordelengoede upscaling, goed geluid, blue ray kwaliteit goed
Nadelenhdmi control (interactie tv) werkt niet, lastige en trage sourec selectie, traag opstarten, slechte userinterface
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
1 / 5
1 / 5
Design
2 / 5
2 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care3 maart 2012
Hartelijk dank voor het geven van uw mening! Naar aanleiding van de door u geschreven review is er een mail naar u gestuurd
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 55 voor Philips 2.1 home cinema HTS7200 Blu-ray Discs afspelen
Avatar van klant
Geschreven door:Mouse79
van7797 Rheezerveen, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
1 / 5
1 / 5

Zoals alle Philips producten van de laatste jaren reparatiegevoelig.

Gepost op29 juli 2013
Door verschillende reparaties heeft ook dit product het net langer uit weten te houden dan de 2 jaar die Philips hanteert als garantietermijn. Als dit systeem zou werken is het geweldig maar
aangezien de levensduur van dit product veel te kort is kan ik het toch echt geen goeie beoordeling geven.
Nadelenzeer korte levensduur, geen functiedisplay aan voorzijde
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
1 / 5
1 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
Reactie van PhilipsDoor Consumer Care29 augustus 2013
Beste klant,


Wat vervelend dat u een onprettige ervaring had met uw home-cinema systeem.

Wij bedanken u voor uw feedback. Wij houden rekening met uw opmerkingen bij de ontwikkeling van nieuwe producten en toekomstige updates.

Met vriendelijke groet,

Philips Webcare
- 1punt
0 van de 1 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 56 voor Philips 2.1 home cinema HTS7200 Blu-ray Discs afspelen
Avatar van klant
Geschreven door:Jan456
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:18-30
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
1 / 5
1 / 5

mooi geluid, volume regeling erg irriterend

Gepost op14 december 2012
Geluid is prima, ziet er goed uit, subwoofer klinkt ook heerlijk, maar aub een update voor de stappen tussen 3 en 4, vooral bij 's avonds en 's nachts film kijken zeer storend.
Interface is traag maar éénmaal ingesteld heb je daar weinig meer te zoeken, het opstarten is ook traag maar ook mee te leven.
geef 1 ster totdat volume probleem opgelost is, als het kan..
Voordelenmooi uiterlijk, fijne subwoofer, goed geluid
Nadelenstappen in volume 3-4, snelheid interface en opstarttijd
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
+ 2punten
2 van de 2 vonden dit behulpzaam.
Beoordelingen met alleen scores voor Philips 2.1 home cinema HTS7200 Blu-ray Discs afspelen
Gebaseerd op het gemiddelde van (5) beoordelingen met alleen scores
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5
3 van de 4 bevelen dit product aan
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
<<Vorige 1 2 3