Beoordelingen van klanten voor Philips Philips Sonicare HealthyWhite Twee oplaadbare Sonicare-tandenborstels HX6730/33 3 poetsstanden, 2 opzetborstels

Philips Philips Sonicare HealthyWhite Twee oplaadbare Sonicare-tandenborstels HX6730/33 3 poetsstanden, 2 opzetborstels

Iedereen houdt van een stralend witte glimlach. Uw tanden krijgen hun natuurlijke witheid weer terug. Het is aangetoond dat de Philips Sonicare HealthyWhite HX6730/33 bij regelmatig gebruik van de Clean & White-poetsstand in slechts twee weken verkleuringen van uw tanden verwijdert.
4,15
4,2
(193 beoordelingen) 193
Snapshot van scores openen
Opbouw beoordelingscijfer 193 beoordelingen
5 sterren
89
4 sterren
71
3 sterren
15
2 sterren
9
1 ster
9
161 van de 19085%klanten zouden dit product aanbevelen.
Beoordelingen van klanten voor Philips Sonicare HealthyWhite Twee oplaadbare Sonicare-tandenborstels HX6730/33 3 poetsstanden, 2 opzetborstels
Beoordeling 1 voor Philips Sonicare HealthyWhite Twee oplaadbare Sonicare-tandenborstels HX6730/33 3 poetsstanden, 2 opzetborstels
Avatar van klant
Geschreven door:MijnheerNelis
vanEindhoven
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
1 / 5
1 / 5

Slechte prijs-kwaliteitverhouding en snel schimmelvorming

Gepost op22 februari 2014
De eerste weken poetst de Sonicare erg goed. Met een spalk achter je tanden (die tegenwoordig iedereen die een beugel heeft gehad, heeft) slijten de dure borstels superhard. Binnen een maand heb je echt een nieuwe borstel nodig. Ook het gebruik van de UV-houder (zelfs na een eerste keer bij nieuwe borstels) zorgt ervoor dat de borstel dermate in kwaliteit is achteruit gegaan dat deze snel vervangen moet worden.
De rubberen laag op de voet gaat heel snel zwart schimmelen, ondanks elke keer met handdoek droog maken en in originele houder zetten. Niet alleen een vies gezicht, ook niet hygiënisch. Deze schimmel is ook niet te verwijderen.
De eerste van de set ging net buiten de garantie kapot door een klein scheurtje in de rubber overgang van de metalen pen naar het kunststof, waardoor water de electronica stil heeft gelegd.
Voordelenbij aanschaf maakt de sonicare goed schoon, je hoeft geen poetsbewegingen te maken, reishouder kan makkelijk in de vaatwasser
Nadelenrubber voet schimmelt (al binnen een jaar), borstels snel slecht na plaatsen in uv-houder, levensduur in de praktijk maximaal 25 jaar, borstels slijten erg snel met spalk achter tanden
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
3 / 5
3 / 5
+ 1punt
2 van de 3 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 2 voor Philips Sonicare HealthyWhite Twee oplaadbare Sonicare-tandenborstels HX6730/33 3 poetsstanden, 2 opzetborstels
Avatar van klant
Geschreven door:Wilma63
vanLeeuwarden
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
1 / 5
1 / 5

Slechte ervaring

Gepost op4 november 2013
Hebben de sonicareset nu 2 jaar duur in aanschaf en dure opzetborstels. Ondertussen is het set al eens vervangen omdat hij er zomaar mee ophied, echter heeft deze set het ook alweer begeven. Jammer.
Voordelenpoetsstanden
Nadelenprijs/kwaliteit slecht, dure opzetborstels
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
3 / 5
3 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
Reactie van PhilipsDoor Consumer Care11 november 2013
Beste klant,

Wat jammer dat uw sonicare set niet meer optimaal werkt.

U heeft recht op een tweejarige garantie. Wij begrijpen uit uw artikel dat uw set al eens is omgeruild. Voor verdere vragen of opmerkingen, neemt u gerust weer contact op. Dit kan via het telefoonnummer 0900 202 11 77 (€ 0,10/min) van maandag t/m vrijdag (08.00 - 20.00) en op zaterdag (09.00 - 18.00).

Met vriendelijke groet,

Philips Webcare
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 3 voor Philips Sonicare HealthyWhite Twee oplaadbare Sonicare-tandenborstels HX6730/33 3 poetsstanden, 2 opzetborstels
Avatar van klant
Geschreven door:JanH55
van6581 Malden, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
1 / 5
1 / 5

Van de vier aangeschafte tandenborstels zijn er al twee kapot.

Gepost op22 juli 2013
Het gebruik van een goed werkende tandenborstel is geweldig.
Een fijn apparaat, mooi design, goede prestatie's.
Ze zijn helaas niet erg duurzaam.
Van de vier tandenborstels ( voor ons en de kinderen ) zijn er al twee stuk. De levensduur is maar twee jaar.
Voordelengoede tandenborstel
Nadelenniet duurzaam
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
Reactie van PhilipsDoor Consumer Care23 augustus 2013
Beste klant,

Hartelijk bedankt voor uw feedback.

De tandenborstels hebben normaal gezien een langere levensduur. Aarzel daarom niet om ons te contacteren bij een defect gedurende de garantieperiode.

Wij houden daarnaast rekening met uw opmerkingen bij de ontwikkeling van nieuwe producten en toekomstige updates.

Met vriendelijke groet,

Philips Webcare
+ 1punt
1 van de 1 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 4 voor Philips Sonicare HealthyWhite Twee oplaadbare Sonicare-tandenborstels HX6730/33 3 poetsstanden, 2 opzetborstels
Avatar van klant
Geschreven door:ewlutrecht
vanUtrecht, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
1 / 5
1 / 5

handig, die verschillende poetsmogelijkheden!

Gepost op21 juli 2013
uitstekend product, met diverse poetsmogelijkheden.
Jammer alleen, dat de opzetborstels, zeker in vergelijking met die voor andere elektrische tandenborstels, zo waanzinnig duur zijn
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
2 / 5
2 / 5
Reactie van PhilipsDoor Consumer Care8 augustus 2013
Beste klant,


Hartelijk bedankt voor uw feedback over de opzetborstels. Wij houden rekening met uw opmerkingen bij de ontwikkeling van nieuwe producten en toekomstige updates.

Met vriendelijke groet,

Philips Webcare
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 5 voor Philips Sonicare HealthyWhite Twee oplaadbare Sonicare-tandenborstels HX6730/33 3 poetsstanden, 2 opzetborstels
Avatar van klant
Geschreven door:PeterWilly
van5133 Riel, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
1 / 5
1 / 5

Matig van kwaliteit

Gepost op23 juni 2013
Binnen 2 jaar werkt de ene borstel niet meer. Dit geeft aan dat de kwaliteit matig tot slecht is. Niet tevreden over het product.
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Reactie van PhilipsDoor Consumer Care1 juli 2013
Geachte klant,

Jammer om te horen dat u niet tevreden bent over uw Sonicare.

U geeft aan dat het toestel defect is. Ik neem daarom contact met u op via e-mail. Op die manier krijgen we meer informatie over het defect. Vervolgens kan er een geschikte oplossing aangeboden worden.

Met vriendelijke groet,

Philips Webcare
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 6 voor Philips Sonicare HealthyWhite Twee oplaadbare Sonicare-tandenborstels HX6730/33 3 poetsstanden, 2 opzetborstels
Avatar van klant
Geschreven door:Nettie60
vanRotterdam
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Totaal beoordelingscijfer
1 / 5
1 / 5

Dit produkt is NIET fijn.

Gepost op16 juni 2013
Persoonlijk vind ik het een snert ding, hij trilt te veel waardoor ik misselijk en duizelig word. Ik heb hem nu een aantal maanden en hem maar 3 x gebruikt, want ik vind hem ECHT NIET FIJN. Spijt dat ik hem gekocht heb !!!!!
Nadelenduizelig, misselijk
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Reactie van PhilipsDoor Consumer Care24 juni 2013
Geachte klant,

Wat vervelend dat u misselijk en duizelig wordt wanneer u de Sonicare gebruikt.

Soms is het mogelijk dat u last ondervindt van de trillingen van de tandenborstel. We raden in dat geval aan om de tandenborstel slecht lichtjes op het poetsoppervlak te drukken. Verder is het van belang om de borstel schuin op de tandvleesrand te plaatsen.

Verder is uw tandenborstel uitgerust met een Easy start-menu. Die functie is speciaal ontwikkeld voor personen die voor het eerst een elektrische tandenborstel gebruiken. Easy-start zorgt ervoor dat de poetskracht geleidelijk aan opbouwt tijdens de eerste 14 poetsbeurten. Wanneer u deze functie gebruikt, zult u dus geleidelijk gewoon worden aan de trillingen. Ten slotte merk ik nog op dat de Easy-startfunctie niet actief is als de Clean & White-modus is geselecteerd.

Mochten deze tips niet helpen, dan raden we aan om het gebruik van de Sonicare onmiddellijk stop te zetten en onze klantendienst te contacteren. Dit kan via het telefoonnummer 0900 202 11 77 (€ 0,10/min*) van maandag t/m vrijdag (08.00 - 20.00) en op zaterdag (09.00 - 18.00).

Met vriendelijke groet,

Philips Webcare
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 7 voor Philips Sonicare HealthyWhite Twee oplaadbare Sonicare-tandenborstels HX6730/33 3 poetsstanden, 2 opzetborstels
Avatar van klant
Geschreven door:pstetje
vanDelft
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
1 / 5
1 / 5

Goede poetsresultaten, tandenborstel alleen heel snel kapot!

Gepost op12 oktober 2011
De tandenborstel gaat erg snel stuk. Dit komt waarschijnlijk door het wisselen van de opzetborsteltjes. Hierdoor raakt er waarschijnlijk binnenin iets los of gaat kapot waardoor de borstel enorm veel herrie maakt en niet meer functioneert. Dit nu bij mij al bij twee borstels binnen het ca. 1,5 jaar. Wel jammer want de poetsresultaten van deze tandenbortstel zijn wel echt heel goed. Alleen betaal je hier dus in verhouding heel erg veel geld voor!
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
2 / 5
2 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care9 december 2011
Ik lees zonet uw review waarin u aangeeft dat u niet tevreden bent over de levensduur van uw tandenborstel. Wat ontzettend vervelend voor u, terwijl u er zo veel voor heeft moeten betalen. Wij zouden graag met u in contact willen komen. Daarom hebben wij u een email gestuurd.
 0punten
1 van de 2 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 8 voor Philips Sonicare HealthyWhite Twee oplaadbare Sonicare-tandenborstels HX6730/33 3 poetsstanden, 2 opzetborstels
Avatar van klant
Geschreven door:wimjose
vaneindhoven
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
1 / 5
1 / 5

Mooie tandenborstel en poetst redelijk alleen loopt soms de tandenbortsel van de houder af tijdens het poetsen !!

Gepost op9 oktober 2011
Houder v.d.oplader heeft ´n te smalle voet waardoor deze zeer gemakkelijk omvalt op de badkamervloer met alle gevolgen van dien. In de tandenborstelhouder is de uitgaande as met een zeer klein rvs M2 schroefje vastgedraaid met als gevolg dat deze na 4 mnd los gaat zitten en daardoor niet meer functioneert Dit is bij alle twee mijn borstelhouders gebeurd. Naar wat navraag bij mijn collega´s hadden zij dezelfde ervaring. RVS schroeven kruipen altijd en gaan altijd loszitten bij dergelijke belastingen.
Borgingslijm helpt niet. Klinkverbinding of lasverbinding is de enige oplossing. Wat nog hinderlijker is is dat het borsteltje tijdens het poetsen van de houder aftrilt. Wat zeer irritant is dat je de borstel niet in 1x uit kunt zetten maar eerst het hele menu moet dooropen....
Voordelenmooi ontwerp, poetst goed, ziet professioneel uit, battery gaan lang mee
Nadelenborstel loopt van houder af., gaat na ong.´half jaar stuk schroefverbinding., oplader een te smallle voet, badkmrkast aan moeten passen zodat hij niet omvalt, menu doorlopen om uit te zetten, ringetjes beter onderscheidbaar maken
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
3 / 5
3 / 5
Gebruiksgemak
1 / 5
1 / 5
Design
3 / 5
3 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care 21 december 2011
Ik stuur u deze e-mail naar aanleiding van de review die u heeft geschreven over uw sonicare.
Wat ontzettend vervelend om te lezen dat uw sonicare diverse mankementen vertoond.

Wij zouden hierover graag met u in contact willen komen.
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 9 voor Philips Sonicare HealthyWhite Twee oplaadbare Sonicare-tandenborstels HX6730/33 3 poetsstanden, 2 opzetborstels
Avatar van klant
Geschreven door:Paulo358
vanDen Bosch
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
1 / 5
1 / 5

Phillips sonicare

Gepost op9 oktober 2011
Over het algemeen ben ik zeer tevreden met de prestaties van de tandenborstel. Het is alleen erg frusterend dat inmiddels mijn beide tandenborstels defect zijn. Bij de eerste (die van mijn vrouw) viel het complete binnenwerk eruit en inmiddels stopt mijn tandeborstel na 2 kwadranten. dit allemaal net na 2 jaar De duur van dit product is bijzonder slecht en dat terwijl wij altijd deze tandenborstel bijzondergoed onderhouden. rekening met opladen en batterijduur, droog en schoon maken bij het opzetstuk., niet onder de douche poetsen enz.
Ik ben nu genoodzaakt ook voor mij een nieuwe te kopen
Voordelenpoets standen, sonic, uiterlijk, accesoires
Nadelenlevensduur, prijs kwalitiet
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care3 maart 2012
Hartelijk dank voor het geven van uw mening! Naar aanleiding van de door u geschreven review is er een mail naar u gestuurd
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 10 voor Philips Sonicare HealthyWhite Twee oplaadbare Sonicare-tandenborstels HX6730/33 3 poetsstanden, 2 opzetborstels
Avatar van klant
Geschreven door:Petra1968
vanTilburg
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Werknemer review:Nee
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Te Snel Kapot

Gepost op29 oktober 2014
Een hele fijne aankoop geweest, en ook twee jaar naar volle tevredenheid gebruikt.
Helaas, net twee maanden na garantieperiode is de batterij kapot.
Vind een levensduur van net iets meer dan twee jaar te kort om opnieuw zo'n tandenborstel aan te schaffen, en bovendien heb ik nu (door crisis) het geld er niet meer voor.
Ga wel over naar een goedkoper merk.
Voordelenpoetst fantastisch. mondhygiëniste zeeer tevreden
Nadelenzo snel stuk, duur
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Webcare30 oktober 2014
Beste klant,

Bedankt voor de feedback. Vervelend om te horen dat uw apparaat defect is maar toch is het fijn om te horen dat u uw Sonicare tandenbortel naar tevredenheid hebt gebruikt.

Met vriendelijke groet,

Philips Webcare
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 11 voor Philips Sonicare HealthyWhite Twee oplaadbare Sonicare-tandenborstels HX6730/33 3 poetsstanden, 2 opzetborstels
Avatar van klant
Geschreven door:Denny72
vanoostvoorne
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Duurzaamheid zou beter moeten voor deze prijs.

Gepost op29 juli 2013
Als deze sonicare werkt is het een van de beste tandenborstels die er is denk ik. Maar als je de opzet borstels veel verwisseld dan gaat de borstel zelf stuk. Heb dit nu helaas al 2 keer mee gemaakt bij de nieuwere type met de kleinere (goedkopere) opzetborstels. Het vorige model met de grote en dure opzet borstels ging langer mee, maar de opzetborstels waren zeer duur. Nu de luxere en met meerdere poets standen (beetje overbodig) en uv houder (wat binnen een maand stuk gaat) borstel al meer dan 2 jaar in gebruik. Na een jaar ging de borstel al stuk, begon meer herrie te maken en de borstel trilde niet meer en dus was de poetsfunctie totaal weg. Toen een nieuwe gekregen via de garantie en deze weer meer dan een jaar gebruikt en nu heb ik weer hetzelfde probleem, de borstel gaat opeens meer herrie maken en poets nu in bepaalde houdingen niet meer. Maw bij het bewegen van de borstel soms wel trillen en soms alleen maar herrie maken en niet meer poetsen. Dit wordt steeds erger en ik verwacht dat de borstel binnen een aantal weken net als de vorige ook weer geheel stopt met trillen/borstellen. Voor een borstel van ver over de 100 euro verwacht je toch een langere duurzaamheid en ben dus teleurgesteld in dit product.
Voordelenpoets goed als deze werkt, makkelijk in gebruik, batterij gaat lang mee, kleinere opzet borstels
Nadelenniet duurzaam, gaat maar een jaar mee, opzet borstels nog steeds duur
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
Reactie van PhilipsDoor Consumer Care30 augustus 2013
Beste klant,

Wat jammer dat u geen aangename ervaring had met uw Sonicare tandenborstel.

Het Sonicare-apparaat is ontwikkeld voor gebruik met een opzetborstel in uw mond. In bepaalde gevallen kan het handvat zonder opzetborstel veel lawaai maken, met name in de modi Sensitive en Massage. Wanneer u een opzetborstel op het handvat hebt geplaatst, is het geluidsniveau echter normaal. Deze toename van het geluid is niet van invloed van de werking van het apparaat. Plaats een opzetborstel op het handvat en schakel het apparaat in. Dit zou het geluid moeten beperken.

Wij hopen dat u zo toch weer beter kunt poetsen.

Met vriendelijke groet,
Philips Webcare
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 12 voor Philips Sonicare HealthyWhite Twee oplaadbare Sonicare-tandenborstels HX6730/33 3 poetsstanden, 2 opzetborstels
Avatar van klant
Geschreven door:arris123
vanDrachten
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

voor gebitsprotheses ongeschikt

Gepost op25 juni 2013
Bij het onderhouden van de prothese onder de kraan, en boven de wasbak, wordt het gebruikte reinigingsmiddel overal verspreid, ook waar het niet gewenst is.
Tot zelfs op de spiegel
Voordelenwerkt grondig en goed
Nadelenverspreidt veel reinigingspasta, maakt veel herrie
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
1 / 5
1 / 5
Design
2 / 5
2 / 5
Reactie van PhilipsDoor Consumer Care15 juli 2013
Geachte klant,

Vervelend om te horen dat u de Sonicare tandenborstel niet zou aanbevelen.

U geeft aan dat u een prothese heeft en die prothese boven de wasbak schoonmaakt. Vervolgens ontstaan er spetters van de tandpasta. Ik begrijp dat dat erg vervelend is.

Dit product is in de eerste plaats ontworpen om de tanden te poetsen en in dat geval worden eventuele spatten tegengehouden door wangen en lippen. Het is dan ook handig om te weten dat u de Sonicare ook mag gebruiken terwijl u de prothese draagt. Op die manier kan het spatten vermeden worden.

Mocht dit voor u echter niet handig zijn, dan raden we aan om een houding te zoeken waarbij het spatten tot een minimum gereduceerd wordt. Hopelijk kunt u op die manier een oplossing vinden.

Met vriendelijke groet,

Philips Webcare
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 13 voor Philips Sonicare HealthyWhite Twee oplaadbare Sonicare-tandenborstels HX6730/33 3 poetsstanden, 2 opzetborstels
Avatar van klant
Geschreven door:hennie13
vanbadhoevedorp
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

zeer goede prestaties duurzaamheid slecht

Gepost op16 september 2012
Sonicare prima prestatie gebruikersgemak goed duurzaamheid slecht. Niet wat je van een Philips product mag verwachten
In 3 jaar tijd tot twee maal toe zelfde mankement (losse kop/stift van de borstel) 1 x binnen garantie 2x maal net buiten garantie een enorme tereurstelling
Voordelenprima prestatie
Nadelenlevensduur slecht
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
Reactie van PhilipsDoor Consumer Care20 december 2012
Beste klant,

Uit uw review begrijp ik dat er problemen zijn ontstaan met uw Sonicare tandenborstels, waardoor u de apparaten niet meer kunt gebruiken. Ik vind het spijtig om te vernemen.

Het zou niet mogen zijn dat u dergelijke problemen ervaart met de Sonicare tandenborstels, onze excuses voor het ongemak. Uit onze administratie blijkt dat u telefonisch contact met de klantenservice heeft gehad. We dienden helaas te constateren dat het buiten, de 2 jarige, garantie viel. Vanwege het ongemak hebben we u een kortingsvoucher aangeboden, deze voucher kunt u besteden in onze onlineshop.

Mocht u nog vragen/opmerkingen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen.

U kunt de Philips klantenservice bereiken op het volgend telefoonnummer: 0900 202 11 77 (€0.10 c p/m) van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur.

Uiteraard kunt u ook kosteloos contact opnemen via de chat of email! De gegevens hiervoor vindt u door de volgende link te klikken:
http://www.support.philips.com/supp...

Met vriendelijke groet,
Philips Webcare
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 14 voor Philips Sonicare HealthyWhite Twee oplaadbare Sonicare-tandenborstels HX6730/33 3 poetsstanden, 2 opzetborstels
Avatar van klant
Geschreven door:MennoA
vanDen Bosch
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Perfect poets resultaat maar snel stuk

Gepost op28 augustus 2012
Dit is mijn 2e sonicare in minder dan 4 jaar. (eigenlijk 3e als je eerste type mee telt!). Hoewel ze perfect poetsen (zou er haast weer een kopen) gaan ze steeds na ongeveer 1.5 - 2 jaar stuk! Het pinnetje waar de opzetborstel op klikt raakt los en daarna maakt ie ontzettende herrie en poetst ie ook niet goed meer. Erg jammer aangezien ik wel een fan van het apparaat ben. Graag zou ik van Philips vernemen of dit euvel inmiddels verholpen is en zo ja vanaf welk type..
Voordelenpoetst erg fijn en goed
Nadelengaat te snel stuk
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
Reactie van PhilipsDoor Consumer Care8 oktober 2012
Geachte klant,

Wij betreuren het feit dat er meerdere malen problemen zijn geweest met uw tandenborstels.
Dit is uiteraard ontzettend vervelend en dit zou niet mogen gebeuren!
Onze tandenborstels zijn zo ontworpen dat deze enkele jaren mee zouden moeten gaan.

Wist u wel dat u 2 jaar fabrieksgarantie op het apparaat heeft? Aan de hand van het serienummer kan er altijd bepaald worden of u nog garantie heeft en indien dit het geval is kunnen we u een passende oplossing bieden.

Indien u verder nog vragen heeft, kunt u onze klantenservice bereiken op het volgende telefoonnummer: 0900 202 11 77 (€0.10 c p/m) van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur.

Met vriendelijke groet,

Philips Webcare
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 15 voor Philips Sonicare HealthyWhite Twee oplaadbare Sonicare-tandenborstels HX6730/33 3 poetsstanden, 2 opzetborstels
Avatar van klant
Geschreven door:Claud
vanHaarlem
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

niet weer!

Gepost op9 oktober 2011
De tandborstel doet het in de practijk prima maar heeft een dramatisch korte levensduur en dat afgezet tegen de aanschafprijs. Teleurstellend
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care8 december 2011
Naar aanleiding van uw review heb ik u een mail gestuurd.
En wellicht dat het product uiteindelijk toch een 10 waard zal zijn!
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 16 voor Philips Sonicare HealthyWhite Twee oplaadbare Sonicare-tandenborstels HX6730/33 3 poetsstanden, 2 opzetborstels
Avatar van klant
Geschreven door:PaulE1962
vanHengelo
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

De borstel werkt perfect maar gaat te snel kapot; wij hebben de derde in 3 jaar tijd!

Gepost op9 oktober 2011
Door het wisselen van borstels gaat de de sonicare kapot
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
Reactie van PhilipsDoor philips consumer care17 december 2011
Na aanleiding van de door u geschreven review, hebben wij u een mail gestuurd met het verzoek om contact op te nemen met de Philips klantenservice

 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 17 voor Philips Sonicare HealthyWhite Twee oplaadbare Sonicare-tandenborstels HX6730/33 3 poetsstanden, 2 opzetborstels
Avatar van klant
Geschreven door:SonjaL
vanAlmere
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Dit product gaat te snel stuk en maakt beloftes niet waar.

Gepost op9 oktober 2011
Ik heb niet veel gemerkt van mijn natuurlijke witte tanden terug. Daarnaast was dit de tweede tandenborstel die binnen een jaar stuk ging. De vorige keer was het kosteloos vervangen voor het nieuwste model. Deze keer heb ik niet de moeite genomen het te melden bij Philips. Ik poets nu weer handmatig!
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
2 / 5
2 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
Reactie van PhilipsDoor philips consumer care27 december 2011
Na aanleiding van de door u geschreven review, hebben wij u een mail gestuurd met het verzoek om contact op te nemen met de Philips klantenservice
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 18 voor Philips Sonicare HealthyWhite Twee oplaadbare Sonicare-tandenborstels HX6730/33 3 poetsstanden, 2 opzetborstels
Avatar van klant
Geschreven door:Sjonnie
vanHoeksche Waard
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Snel defect

Gepost op9 oktober 2011
Eerste apparaat binnen 1 jaar defect. Nieuwe gekregen en deze binnen 1 jaar weer defect met hetzelfde probleem als de 1e.
Nadelensnel kapot
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
Reactie van PhilipsDoor philips consumer care27 december 2011
Na aanleiding van de door u geschreven review, hebben wij u een mail gestuurd met het verzoek om contact op te nemen met de Philips klantenservice

 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 19 voor Philips Sonicare HealthyWhite Twee oplaadbare Sonicare-tandenborstels HX6730/33 3 poetsstanden, 2 opzetborstels
Avatar van klant
Geschreven door:Ramble
Geslacht:Mannelijk
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
3 / 5
3 / 5

Poetst prima, maar gaat veel te snel kapot

Gepost op21 juli 2014
Poetst prima, maar de vorige ging al na 1,5 jaar stuk. Het staafje waar de opzetborstel op gezet wordt komt los te zitten en dan functioneert de tandenborstel niet meer. Gelukkig gebeurde dat binnen de garantieperiode, en kregen we snel een nieuwe. Toch is het niet goed dat het apparaat zo snel kapot gaat. Het is ook niet de eerste. Hiervoor hadden we een diamond clean. Die ging nog sneller kapot. De aan- en uitzetknop van die tandenborstel werkte niet. De tweede diamond clean idem....
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
3 / 5
3 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 20 voor Philips Sonicare HealthyWhite Twee oplaadbare Sonicare-tandenborstels HX6730/33 3 poetsstanden, 2 opzetborstels
Avatar van klant
Geschreven door:Magister
vanAmsterdam, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
3 / 5
3 / 5

gemiddeld

Gepost op9 december 2013
Gemiddeld: dit omdat een van de borstels al na anderhalf jaar het liet afweten en vervangen moest worden
Tevreden omdat dit model hanteerbaarder is dan het vorige, met de grote opzetstukken- die vrij onbetaalbaar waren
Nadelenkorte levensduur van een van de tandenborstels
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
1 2 3 4 5 ... 10 Volgende>>