Beoordelingen van klanten voor Philips Philips GoGEAR MP3-speler SA1942 RaGa van 4 GB*

Dit product is niet langer verkrijgbaar. Ga verder met winkelen bij Philips.

Philips Philips GoGEAR MP3-speler SA1942 RaGa van 4 GB*

Met de Philips GoGear SA1942 digitale audiospeler luistert u tot wel 27 uur* naar geweldige MP3- en WMA-muziek en vindt u in een handomdraai uw favoriete nummers op album of artiest.
3,933
3,9
(15 beoordelingen) 15
Snapshot van scores openen
Opbouw beoordelingscijfer 15 beoordelingen
5 sterren
3
4 sterren
10
3 sterren
1
2 sterren
0
1 ster
1
11 van de 1573%klanten zouden dit product aanbevelen.
Beoordelingen van klanten voor Philips GoGEAR MP3-speler SA1942 RaGa van 4 GB*
Beoordeling 1 voor Philips GoGEAR MP3-speler SA1942 RaGa van 4 GB*
Avatar van klant
Geschreven door:Sosja76
vanDelden
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Dit product voldoet volledig

Gepost op21 juli 2013
Deze speler voldoet volledig aan de verwachtingen die ik er van had.
Hij is gebruiksvriendelijk en de accu is lang in gebruik.
Voordelenlang gebruik accu
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 2 voor Philips GoGEAR MP3-speler SA1942 RaGa van 4 GB*
Avatar van klant
Geschreven door:Aziza
vanDen Haag, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:18-30
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Goed produkt

Gepost op16 juni 2013
Het is een uitstekend mp3. Klein en handig in gebruik.
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 3 voor Philips GoGEAR MP3-speler SA1942 RaGa van 4 GB*
Avatar van klant
Geschreven door:RJA1
vanUden
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Simpele prima MP3

Gepost op9 oktober 2011
Dit is een prima en erg simpel te bedienen speler ideaal voor onderweg.
Geen onnodige gadgets gewoon goed en waar hij voor is lekker relaxed muziek luisteren.
Voordelenklein en bedieningsgemak
Nadelengeen
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 4 voor Philips GoGEAR MP3-speler SA1942 RaGa van 4 GB*
Avatar van klant
Geschreven door:John59
vanEmmen
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Goed geluid, goed instelbaar

Gepost op22 juni 2013
Makkelijk in gebruik, geluid eenvoudig op persoonlijke wens in te stellen.
Voordelenhandig formaat, werkt goed samen met pc
Nadelenduurt vrij lang met opstarten, geluidsterkte gaat niet mee in luidruchtige omgevi
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 5 voor Philips GoGEAR MP3-speler SA1942 RaGa van 4 GB*
Avatar van klant
Geschreven door:Luuka
vanLeiden, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Prima MP3 speler

Gepost op18 juni 2013
Goede MP3 speler.. Batterij gaat lang mee en over algemeen eenvoudig te bedienen.
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 6 voor Philips GoGEAR MP3-speler SA1942 RaGa van 4 GB*
Avatar van klant
Geschreven door:Djoke
vanRotterdam
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Goed

Gepost op16 juni 2013
Prima apparaatje die ik, ondanks mijn dagelijkse gebruik, maar eens per maand hoef op te laden. Alleen het leesschermpje is wat klein voor iemand zoals ik die aan de leesbril is en die moeilijk op de fiets kan gebruiken.
Voordelenbatterij gaat lang mee
Nadelenklein leesscherm
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
2 / 5
2 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 7 voor Philips GoGEAR MP3-speler SA1942 RaGa van 4 GB*
Avatar van klant
Geschreven door:Herman33
vanUithoorn
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

mooie look, makkelijke bediening, goed product

Gepost op24 oktober 2011
Het is een mooie MP3 speler die erg gemakkelijk te bedienen is.
maximale geluidsterkte zou wat harder mogen, verder prima apparaat !
Voordelenmooie look, makkelijk te bedienen, goed formaat
Nadelengeluidsterkte
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 8 voor Philips GoGEAR MP3-speler SA1942 RaGa van 4 GB*
Avatar van klant
Geschreven door:MMilders
vanBerschenhoek
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:18-30
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Bijna perfect product.

Gepost op10 oktober 2011
Het product is zeker niet slecht. Het enigie nadeel vind ik de lange duur van opstarten. Op het moment dat je hem aanzet duurt het lang voordat die muziek kan afspelen.
Voordeleneenvoudig te gebruiken
Nadelenlange opstart tijd
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 9 voor Philips GoGEAR MP3-speler SA1942 RaGa van 4 GB*
Avatar van klant
Geschreven door:FlyingDutchman
van48599 Gronau, Duitsland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Goed klein handig apparaat. geen poespas!!

Gepost op9 oktober 2011
De mp-3 player is klein, maar niet te. Eenvoudig in het gebruik. Nadeel: ik heb er nog geen broekclip voor gevonden.
Prijs is volledig ok.
Voordelengeen moeilijke software installeren
Nadelenheeft een conflict met avira virus scanner
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 10 voor Philips GoGEAR MP3-speler SA1942 RaGa van 4 GB*
Avatar van klant
Geschreven door:patrick753
vanhattem
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:0-18
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

het heeft mooi geluid met de fullsound aan

Gepost op9 oktober 2011
Het is een fijne mp3 speler heeft genoeg opslag ruimte.
En er komt mooi geluid uit en hij is klein en compact.
Voordelenhet is klein en kompact
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
3 / 5
3 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 11 voor Philips GoGEAR MP3-speler SA1942 RaGa van 4 GB*
Avatar van klant
Geschreven door:jos1959
vanSchiedam, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:Minder dan een maand
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

opladen via computer werkt niet goed

Gepost op9 oktober 2011
apparaat werkt goed alleen het opladen werkt niet goed.
2x hetzelfde app. gekocht en bij alle 2 moest ik hem resetten bij de opladen nadat de batterij leeg was.
Mijn eerste app.heb ik 1 keer kunnen gebruiken maar heb ik nooit meer kunnen opladen.
Computer kent het toestel niet.
Bij mijn 2e precies het zelfde alleen heb ik die na veel resetten weer an de praat gekregen
Voordelenlekker klein, goed geluid
Nadelenopladen is een drama
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
3 / 5
3 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
3 / 5
3 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 12 voor Philips GoGEAR MP3-speler SA1942 RaGa van 4 GB*
Avatar van klant
Geschreven door:Arno68
vanDrunen
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Lekker compact,makkelijk te bedienen,nadeel geen koort.

Gepost op9 oktober 2011
Dit is een lekker compact apparaat die je makkelijk kan bedienen, enige nadeel met gebruik is dat er geen koort bij zat om hem om je nek te hangen.
Voordelencompact., bedieningsgemak
Nadelengeen koort
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 13 voor Philips GoGEAR MP3-speler SA1942 RaGa van 4 GB*
Avatar van klant
Geschreven door:Anoniem
vanAmsterdam
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:18-30
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Simpele mp3 speler, zonder verdere opties

Gepost op9 oktober 2011
De update die word gedaan tijdens elke keer opstarten duurt waanzinnig lang. Is dit daadwerkelijk nodig? Dit hoeft toch alleen als de speler net verbonden is geweest met een PC?
Voordelenzeer compact
Nadelenlangzame opstarttijd, geen sd-kaart optie
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 14 voor Philips GoGEAR MP3-speler SA1942 RaGa van 4 GB*
Avatar van klant
Geschreven door:mimi3
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
3 / 5
3 / 5

Goed geluid, maar onduidelijk qua gebruik

Gepost op18 juni 2013
De Philips GoGear heb ik inmiddels al een aantal jaar en is op zich prima in het afsprelen van muziek. Geluid klinkt erg goed.
Echter vind ik deze mp3 speler in het gebruik af en toe wat onhandig in het zoeken van de juiste plaatsen waar ik muziek wens af te spelen. Ook heb ik nog altijd niet ontdekt (ook niet heel veel tijd in gestopt) hoe ik mijn eigen afspeellijsten kan maken. Misschien kan het ook wel niet.
Ook het opladen ervan vind ik erg onduidelijk.
Wellicht ligt het allemaal aan mij, maar als het allemaal wat duidelijker zou zijn geweest, dan had het zich heel erg makkelijk zelf hebben moeten wijzen.
Voordelenshuffle aanwezig, goede kwaliteit geluid
Nadelenonduidelijk in gebruik, geen afspeellijsten?
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
3 / 5
3 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 15 voor Philips GoGEAR MP3-speler SA1942 RaGa van 4 GB*
Avatar van klant
Geschreven door:MeesterP
vanGoes
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
1 / 5
1 / 5

buitengewoon lastig te bedienen

Gepost op16 juni 2013
de geluidskwaliteit is prima, maar het bedienen is een ramp: de knopjes zijn te klein voor volwassen vingers en zitten bovendien veel te dicht op elkaar, met het gevolg dat het ergerniswekkend lang duurt voordat je iets gevonden hebt
Voordelengoede geluidseigenschappen
Nadelenergonomische mislukking
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
1 / 5
1 / 5
Design
2 / 5
2 / 5
Reactie van PhilipsDoor Consumer Care24 juni 2013
Geachte klant,

Vervelend om te horen dat u de compacte knoppen van uw GoGEAR onhandig vindt in het gebruik. Uw feedback is voor ons erg waardevol en we zetten uw opmerking dan ook door naar onze ontwikkelingsafdeling. Op die manier kan er rekening gehouden worden met uw ervaringen bij de ontwikkeling van nieuwe producten.

Met vriendelijke groet,

Philips Webcare
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.