Beoordelingen van klanten voor Philips Philips AVENT DECT-babyfoon SCD499/00

Philips Philips AVENT DECT-babyfoon SCD499/00

Deze digitale technologie biedt een veilige privéverbinding omdat u de enige wilt zijn die naar uw baby luistert. Er wordt automatisch een vrij kanaal gekozen en er wordt automatisch overgeschakeld als er een ander apparaat wordt gedetecteerd dat hetzelfde kanaal gebruikt.
2,375
2,4
(8 beoordelingen) 8
Snapshot van scores openen
Opbouw beoordelingscijfer 8 beoordelingen
5 sterren
0
4 sterren
3
3 sterren
0
2 sterren
2
1 ster
3
2 van de 633%klanten zouden dit product aanbevelen.
Beoordelingen van klanten voor Philips AVENT DECT-babyfoon SCD499/00
Beoordeling 1 voor Philips AVENT DECT-babyfoon SCD499/00
Avatar van klant
Geschreven door:Mdboer75
vanGouda, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Mooie scherpe TV met mooi beeld

Gepost op13 juni 2013
Mooie TV met perfect beeld! Alleen zal de snelheid iets beter Mogen. BV met aanzetten voordat de bediening werkt of het starten van de 'Smart' Functionaliteit en apps.
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
3 / 5
3 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 2 voor Philips AVENT DECT-babyfoon SCD499/00
Avatar van klant
Geschreven door:24huis
van1747 Tuitjenhorn, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Erg duus voor een korte levensduur

Gepost op8 februari 2013
Dit is echt een super apparaat, storingsvrij en zeer groot bereik door de dect technologie stoort deze niet op radio`s telefoons ed.
Echter voor deze aanschafprijs mag je verwachten dat je dit apparaat langer dan 2 jaar meegaat.
Na twee jaar zijn de batterijen af en bij vervanging van de batterijen (oplaadbaar) blijkt de babyfoon niet meer op te laden.
Voordelenenorm bereik, storingsvrij, zeer helder geluid, bedieningsgemak, vele instellingsmogelijkheden, vele opties
Nadelenlevensduur laadeenheid
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 3 voor Philips AVENT DECT-babyfoon SCD499/00
Avatar van klant
Geschreven door:Albert1962
vanNoordwijk (ZH)
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Goed en degelijk product

Gepost op9 oktober 2011
Babyfoon werkt al bijna 4 jaar naar alle tevredenheid
Voordelenmuziek op afstand aan te zetten, temperatuur bewaking
Nadelenontvangst die "vaak" uitvalt
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
+ 1punt
1 van de 1 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 4 voor Philips AVENT DECT-babyfoon SCD499/00
Avatar van klant
Geschreven door:Bowley71
vanArnhem
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Mooi design! Slecht display!

Gepost op25 februari 2014
Mooi apparaat maar laat wat functionaliteit wel wat te wensen over.
Batterijen al vrij snel leeg ondanks instellingen en het display was al vrij snel kapot. Voor de aanschafprijs had ik meer verwacht.
Voordelenook zonder geluid is je kind te volgen.
Nadelengeen duurzaam apparaat.
Prestatie
3 / 5
3 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 5 voor Philips AVENT DECT-babyfoon SCD499/00
Avatar van klant
Geschreven door:Drummerchristus
vanVeldhoven, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
2 / 5
2 / 5

Leuke handige functies, slecht te linken, display valt weg

Gepost op15 januari 2012
Prettig in het gebruik alleen het display vertoont gebreken na een jaar of twee. Het linken met de babyunit is slecht. Moet hem echt in de buurt van de babyunit aanzetten en dan naar beneden lopen. zet ik hem beneden aan dan kan ik het vergeten. SLECHT ! Hopelijk kan Philips hier iets mee !
Voordelenliedjes temperatuur
Nadelenslecht linken met babyunit, display voor de helft niet leesbaar, originele batterijen snel op
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
2 / 5
2 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care 18 januari 2012
Ik stuur u deze e-mail naar aanleiding van de review die u heeft geschreven over uw babyfoon.
Wat ontzettend vervelend om te lezen dat uw babyfoont niet aan uw verwachtingen voldoet.

Wij zouden hierover graag met u in contact willen komen.
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 6 voor Philips AVENT DECT-babyfoon SCD499/00
Avatar van klant
Geschreven door:mamsje
Geslacht:Vrouwelijk
Totaal beoordelingscijfer
1 / 5
1 / 5

een vanaf het begin zeer slecht werkende babyfoon!

Gepost op5 mei 2012
vanaf het begin heeft deze babyfoon slecht gewerkt.
zeer matig bereik, en nu doet hij het eigenlijk helemaal niet, valt steeds uit.
kan er niet op vertrouwen!
Nadelenhelaas een slechte babyfoon
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
1 / 5
1 / 5
Design
3 / 5
3 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 7 voor Philips AVENT DECT-babyfoon SCD499/00
Avatar van klant
Geschreven door:Move
vanLieshout
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
1 / 5
1 / 5

Slechte kwaliteit van display

Gepost op19 maart 2012
In 2006 aangeschaft bij Prenatal en eigenlijk maar weinig gebruikt.
Na ruim een half jaar werkte het display van de baby unit niet meer. Apparaat is omgeruild binnen garantie. Nu is na een tijdje in de kast buiten de garantie het display van het tweede apparaat ook defect !
Jammer, want het was een duur apparaat en van een Philips zou je beter verwachten.
Voordelenoogt fraai
Nadelenslechte kwaliteit (display), liedjes klinken als een oude nokia
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
3 / 5
3 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
2 / 5
2 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care4 april 2012
Ik stuur u deze e-mail naar aanleiding van de review die u heeft geschreven over uw babyfoon SCD499/00.
Wat ontzettend vervelend om te lezen dat de display van uw babyfoon niet meer werkt. Wat u even zou kunnen proberen is de babyfoon te resetten. Dit kunt u doen door de babyfoon van de stroom af te halen en de batterijen te verwijderen gedurende 15 minuten. Misschien kan dit een mogelijke oplossing zijn dat u weer beeld krijgt op de display.
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 8 voor Philips AVENT DECT-babyfoon SCD499/00
Avatar van klant
Geschreven door:User123
vanEindhoven
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
1 / 5
1 / 5

Slecht product, presteert ver beneden verwachting

Gepost op30 augustus 2011
Babyfoon is bijna niet gebruikt, alleen tijdens bezoek. Het display is echter al binnen enkele malen gebruik mankementen gaan vertonen en als laatste geheel uitgevallen. Momenteel wordt de philips babytelefoon ook al niet meer aangeraden, het staat bekend als zijnde een slecht product.
Nadelendisplay valt uit
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
3 / 5
3 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips consumer care5 december 2011
Naar aanleiding van uw review hebben wij u een mail gestuurd met het verzoek om contact met ons op te nemen. Op deze manier kunnen wij uw probleem oplossen of samen tot een passende oplossing komen.
+ 1punt
1 van de 1 vonden dit behulpzaam.