Beoordelingen van klanten voor Philips Philips Schermreiniger SVC1116 LCD/LED/plasma

Philips Philips Schermreiniger SVC1116 LCD/LED/plasma

Gebruik deze veilige en effectieve schoonmaakvloeistof in combinatie met een speciaal microvezeldoekje om stof, vuil en vingerafdrukken van flatscreen-TV's en computerschermen te verwijderen. De antistatische samenstelling werkt stofafstotend.
1,769
1,8
(13 beoordelingen) 13
Snapshot van scores openen
Opbouw beoordelingscijfer 13 beoordelingen
5 sterren
1
4 sterren
2
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
10
3 van de 1323%klanten zouden dit product aanbevelen.
Beoordelingen van klanten voor Philips Schermreiniger SVC1116 LCD/LED/plasma
Beoordeling 1 voor Philips Schermreiniger SVC1116 LCD/LED/plasma
Avatar van klant
Geschreven door:Arthur40
vanDen Haag
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:Minder dan een maand
Totaal beoordelingscijfer
1 / 5
1 / 5

Dit product geeft stress

Gepost op24 mei 2012
Ik heb een 46pfl9706 in mijn bezit en heb zojuist getracht mijn beeldscherm te reinigen. In plaats daarvan zit mijn scherm vol met strepen en is dof van kleur geworden. Ik sta te trillen op mijn benen, je koopt een dure televisie en dan krijg je dit. Nooit kopen dit product, hoe het scherm dan wel te reinigen, ik heb geen idee.
Nadelendof en strepen
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
1 / 5
1 / 5
Design
1 / 5
1 / 5
+ 3punten
3 van de 3 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 2 voor Philips Schermreiniger SVC1116 LCD/LED/plasma
Avatar van klant
Geschreven door:annk
vanBarendrecht, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:Minder dan een maand
Totaal beoordelingscijfer
1 / 5
1 / 5

slecht product (maar goede service van philips )

Gepost op5 juni 2012
zo als eerder heb ik over deze product geschrijven
heb ik ook mijn tv verziekt bij reiningen van het scherm zijn er allemaal vlekken onstaan welke niet meer te verwijden waren ,is motheye filter beschadigd door reiniging vloeistof van philips svc 1116 zeer dure tv en zeer kwetsbaar 46pfl9706h/12 (tv gekocht op 12 april 2012
ik heb philips gebeld en vaandag heb ik nieuwe scherm gekrijgen (bedankt philips voor goede service !!!)
deze tv mag niet schoonmaken (alleen droog doekje ),dus als heb je vlekken NOOIT!!!! nat schoonmaken en zeker niet met svc1116
Nadelendeze product beschadigd motheye filter, niet geschikt voor tv met motheye filter
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
1 / 5
1 / 5
+ 2punten
2 van de 2 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 3 voor Philips Schermreiniger SVC1116 LCD/LED/plasma
Avatar van klant
Geschreven door:alina
vanBarendrecht, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Totaal beoordelingscijfer
1 / 5
1 / 5

zeer slechte product

Gepost op18 mei 2012
ik heb tv pas vanaf 12 april 2012 (46pfl9706)
ik heb reiningsvloeistof gekocht
kan ik nu huilen mijn tv is lelijk geworden
strepen wax achtige laag (kan niet meer verdwijnen )
wat nu ??????
Nee, ik beveel dit product niet aan.
- 1punt
0 van de 1 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 4 voor Philips Schermreiniger SVC1116 LCD/LED/plasma
Avatar van klant
Geschreven door:Paulv89
vanErmelo
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:18-30
Ik gebruik dit product:Minder dan een maand
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Geen problemen mee gehad

Gepost op6 november 2013
Ik heb de recensies gelezen en was bang na de vele negatieve berichten, maar heb het toch gebruikt op mijn Macbook, aangezien deze echt smerig was.
Ik heb geen last gehad van genoemde witte strepen. Ik heb weinig gebruikt, het scherm in cirkel-bewegingen voorzichtig schoongemaakt en gezorgd dat het goed uitgewreven was.
Mijn scherm is weer schoon en ik ben tevreden. Misschien dat het product ondertussen verbeterd is? Ik weet het niet... Philips heeft in ieder geval weer 1 tevreden klant erbij!
Voordelenwerkt snel, goedkoop in de aanbieding
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 5 voor Philips Schermreiniger SVC1116 LCD/LED/plasma
Avatar van klant
Geschreven door:robv58
vanBerkel en Rodenrijs, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Totaal beoordelingscijfer
1 / 5
1 / 5

Zeer slecht

Gepost op29 juli 2013
Zeer slecht produkt, laat strepen na, ook met het bijgeleverde doekje.
Nadelenstrepen
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
1 / 5
1 / 5
Design
1 / 5
1 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 6 voor Philips Schermreiniger SVC1116 LCD/LED/plasma
Avatar van klant
Geschreven door:Suzannes
vanEindhoven, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

streeploos schoon!

Gepost op29 maart 2013
streeploos en makkelijk schoonmaken van mijn tv. Ideaal met bijgeleverde doek geld meer dan waard
Voordelenstreeploos
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 7 voor Philips Schermreiniger SVC1116 LCD/LED/plasma
Avatar van klant
Geschreven door:ChrisW
vanAlkmaar, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Totaal beoordelingscijfer
1 / 5
1 / 5

Geeft strepen

Gepost op8 december 2012
Net als de meeste andere ervaringen hier laat dit product enorme strepen achter. Ongeacht of je het meegeleverde doekje gebruikt.
Ik snap niet waarom het verkocht wordt want ik zou niet weten hoe je het kunt gebruiken zonder dat het streept. Mijn ervaringen met vergelijkbare producten zijn vele maken beter. Jammer dat we nu naar een gestreepte Philips tv kijken.
Nadelenlaat strepen achter, prijs
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 8 voor Philips Schermreiniger SVC1116 LCD/LED/plasma
Avatar van klant
Geschreven door:Pipjuh
vanHeerhugowaard, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Eerst navragen of het voor je beeldscherm geschikt is

Gepost op15 november 2012
Mijn Plasma van 3 jaar oud kan ik uitstekend met dit produkt schoonmaken, maar met de nieuwere enhanced schermen, lijkt mij dit geen goed produkt.
Tevens is de pompsprayfles geen staaltje van design. Uiterlijk ziet het er mooi uit, maar de pomp is niet goed. Soms moeilijk in te drukken en het produkt druppelt. Het mag wat kosten, maar moet dan wel "simply the best" zijn.
Voordelenmaakt "normale schermen" goed schoon
Nadelenkwaliteit pompfles is niet goed
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
2 / 5
2 / 5
Design
1 / 5
1 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 9 voor Philips Schermreiniger SVC1116 LCD/LED/plasma
Avatar van klant
Geschreven door:geer74
vanlichtenvoorde
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Totaal beoordelingscijfer
1 / 5
1 / 5

niet aanschaffen

Gepost op29 september 2012
Ook wij zijn slecht te spreken over dit produkt. Wij hebben vlekken die niet meer te verwijderen zijn. Televisie is nog geen jaar oud en was een dure aanschaf.
Geen idee hoe de vlekken dan te verwijderen??? Volgens de produktinformatie die ik teruglas zou er een schoonmaakdoekje meegeleverd moeten worden, deze hebben wij echter nooit gekregen.
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
1 / 5
1 / 5
Design
1 / 5
1 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 10 voor Philips Schermreiniger SVC1116 LCD/LED/plasma
Avatar van klant
Geschreven door:Cornel1988
vanAmsterdam, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:18-30
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
1 / 5
1 / 5

Slecht product

Gepost op3 september 2012
Ook ik heb mijn tv hiermee schoongemaakt en helaas, ook ik heb witten strepen die ik niet meer weg krijg. Mijn tv is nog geen jaar oud. Ik hoop dat er een oplossing bestaat hiervoor. Baal hier namelijk echt van. Dit product word je aangeraden en dan zit je mooi met een vies en wazig scherm wat niet schoon te krijgen meer is.
Nadelenmaakt niet schoon, geeft een witte waas
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
1 / 5
1 / 5
Design
1 / 5
1 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 11 voor Philips Schermreiniger SVC1116 LCD/LED/plasma
Avatar van klant
Geschreven door:fool0001
vanVlaardingen, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Totaal beoordelingscijfer
1 / 5
1 / 5

laat een witte waas achter

Gepost op20 mei 2012
laat een witte waas achter, deze gaat alleen een beetje we met poetsen
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
1 / 5
1 / 5
Design
1 / 5
1 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 12 voor Philips Schermreiniger SVC1116 LCD/LED/plasma
Avatar van klant
Geschreven door:crisisfour
vanamsterdam
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:Minder dan een maand
Totaal beoordelingscijfer
1 / 5
1 / 5

zeer slecht laat strepen en een waas achter net wax

Gepost op1 februari 2012
zeer slecht dat dit wordt verkocht het laat strepen en een wax achtige laag achter.mensen dit niet kopen is het geld niet waard.heb nu een tv met een waas niet weg te krijgen.
Nadelenlaat strepen achter, en een witte waas
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
1 / 5
1 / 5
Design
1 / 5
1 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care17 februari 2012
Hartelijk dank voor het geven van uw mening! Naar aanleiding van de door u geschreven review is er een mail naar u gestuurd
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 13 voor Philips Schermreiniger SVC1116 LCD/LED/plasma
Avatar van klant
Geschreven door:Sjako
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Totaal beoordelingscijfer
1 / 5
1 / 5

Laat strepen achter

Gepost op9 januari 2012
Dit product doet niet wat het beloofd. Het laat een waas achter op het scherm en het droogt op met strepen en spetters. De spray is van slechte kwaliteit, waardoor de nevel gaat druppen.
Nadelenlaat strepen achter, laat een waas achter op het scherm, druppelt
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
1 / 5
1 / 5
Design
1 / 5
1 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Consumer Care13 januari 2012
Hartelijk dank voor het geven van uw mening! Naar aanleiding van de door u geschreven review is er een mail naar u gestuurd.
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.